Елфи, чай от лайка, като стане топличък, не горещ - топиш тампончета и слагаш на оченцето. До утре ще е минало. Но пак си идете на очен, де.
Карбо, дано бързо се оправи Бела!
Ще сме се наспали и аз, и Белка
Ако не й мине до тогава неразположението, ще ти звънна да отменя
Предлагам ти там на надуваемия замък да се видим 

Чакам с нетърпение новините за тупкащо сърчице 

, казва че са я наказвали в яслата, но все не мога да разбера дали е истина-после се смее и си измисля някакви неща... Не съм питала лелките, защото съм сигурна, че ако е вярно, е било с повод.
има места за всички с точки колкото Белка, но ако не уцелим подредбата като нищо ще останем навън
Много се надявам наред с това въобще да ни приемат и да уцелим хубава градина, да се падне в група с познати от яслата деца. 

А сега на работа как ще оцелея, не знам 
Накрая друсахме под такта на музика киселото мляко за таратора
Въобще пълен кеф за мен, а мисля и за нея 

/нарочно не гледам уикендите/
И много се дразня някой като ми каже "Ама нали ще ти ги платят"
За какво са ми някакви миризливи пари като нито ще имам време, нито желание да се занимавам с Белка и да правим всичко, което вече изредих по-горе 

, защото моята красавица е луда да се вози по трамваи и автобуси. Мисля, че причината е спирката на ул.Вишнева/с къщичката като от приказките, която е под Семинарията/, защото Васко я излъга, че това е къщата на баба Яга. И сега се возим ли, возим на трамваи... 
През ноща е абсурд да го махна.Всяка сутрин е пълен.Следобедите в 60-70 % от случаите също се напикава.Сега в детската я слагат без памперс,но редовно си носи мократа пижама.По този повод преди няколко седмици Ралица ми разказва следното :"Мамо,Борис днес ми каза,че съм бебе..."Питам я защо,а тя:"Ами защото спя с памперс.А аз му казах,че не съм бебе,защото това е ГОЛЯМ памперс!" Разбирате ли сега?!
Тя не спи с някакъв бебешки памперс,а с голям...

.То бяхме последни в прохождането,в проговарянето-писна ми
Като си говорим с нея, тя казва,че е кака, и знае,че трябва да спре да пие да мляко,но все още много й се пие.
, само трудно се запасва и често кръста й е гол. От известно време сама си обуваше ботушите, сега и обувките, дори ги закопчава сама. Дори и моите ботуши закопчаваше