ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 876
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Kiara, защо не си я вържеш на опашка? В каквото и състояние да е, няма да личи. Иначе, не мисля, че е зле да си със шапка, но дали няма да ти стане прекалено топло?

# 331
Момичета , аз за срещичка няма да успея,защото в Събота заминаваме на почивка с мъжа ми до вторник,имаме годишнина от сватбата и ще ходим за 4 дни на Катарино.  Heart Eyes От давна имах нужда от нещо такова,за съжаление няма да мога да ползвам спа центъра и басейна..а обожавам да се кисна на тъмно в пещеричката към вътрешния басейн ( който е ходил там,сигурно знае за какво блаженство става въпрос)...но ще се наложи да мина само със стаята за релакс .Все се случва да пътуваме някъде по време на срещите и много ме е яд ,че не мога да дойда!  Crossing Arms

# 332
здравейте Simple Smile като гледам май май доста от вас няма да могат за събота...ако искате в неделя?Например неделя по обяд за да може да се наспим и да обядваме с мъжете и после към 2 например кафенце? мисля си ако сте много тези на които ви се идва,а сте от далеч да направим срещата на друго място.Казвайте Simple Smile
аз дрешките ги изпрах и изгладих преди седмица и после на видове по найлонови пликчета(купих си един стек от тези най- обикновените ).и сега очаквам само да минава това време изпълнено с болки в кръста и често уриниране  ooooh! остана ми количка,но мисля края на месеца да я купим за да не ми се пречка и тя.шезлонги купихте ли си?

мене ми е идеално за неделя по което време на денонощието кажете  Mr. Green

аз купих вече шезлонг  с вибрация , чувала съм че вибрацията доста ги успокоявала бебоците та да видиме  Simple Smile

е Марина не се ядосвай определено ще си на по-хубаво място от нас  така че можем само благородно да ти завиждаме  Wink

# 333
Момичета може ли да помоля някой от вас да ме добави във фейсбук. не знам кой се занимаваше с това да помоля направо него. от доста време се каня да помоля и все отлагам. благодаря предварително   bouquet
колкото до сушилните, скоро прочетох точно това, защото и мен ме интересуваше. значи в статията пише, че сушилните се използват за да убият микробите, което автоматически замества гладенето. т.е. ако си имате сушилня не гладите, ако пък гладите не ползвате сушилня ( ако целта не е изсушаване на дрехите, а дезинфекция де).

# 334
 gadamerтова означава ли, че трябва да се изпише цяла тема от 70 майки примерно от София къде ще раждат, като това може да стане на лични или във фейсбук, и  ми прозвуча малко,като повечето са от София само те да пишат къде ще раждат, извинявам се , но така ми прозвуча коментарите ти, предполагам, че се знаете от София мамите и сте се запомнили, а и едва ли всички ще се засечат по болниците, защото термините са за 1 месец декември

# 335
  • Отвъд алеята зад шкафа
Явно това кой къде ще ражда е маловажна информация на фона на всички останали теми, които обсъждаме и изписваме по сума ти страници. Ок, щом е така, да не го коментираме повече. А темите се изписват за отрицателно време и без да говорим за болници.

За Фейсбук казах вече, че не всички сме там.

# 336
gadamerтова означава ли, че трябва да се изпише цяла тема от 70 майки примерно от София къде ще раждат, като това може да стане на лични или във фейсбук, и  ми прозвуча малко,като повечето са от София само те да пишат къде ще раждат, извинявам се , но така ми прозвуча коментарите ти, предполагам, че се знаете от София мамите и сте се запомнили, а и едва ли всички ще се засечат по болниците, защото термините са за 1 месец декември

Напълно съм съгласна с теб! Без да искаме някак си се получава едно сериозно разграничение! Явно обстоятелствата са такива!  Thinking
Напълно е безсмислено това с болниците! А за годините - не виждам нищо притеснително, напротив за някои може би има значение, защото понякога е сериозен фактор в нашето положение. Но съвсем не настоявам, само предложих, защото виждам, че в другите теми е традиция.

# 337
Добре де вие и конфликт направихте за тия болници. Нека се сподели, но няма нужда излишна работа да се създава на дамите, които правят темата. Все пак си е доста играчка. Нали Софийските майки си правите срещи, не е ли по удачно да се говори там на тези теми?

# 338
получава се малко мамите от София и другите, което е много тъпо, без да се обижда никой, но все си е някаква дискриминация според мен
а и защо не са се добавили всички мами във фейса, там също се обсъждат много полезни неща, а и е по-лесно, няма нужда да изчиташ толкова много страници, че да хванеш смисъла на някаква мисъл  newsm78

# 339
Явно това кой къде ще ражда е маловажна информация на фона на всички останали теми, които обсъждаме и изписваме по сума ти страници. Ок, щом е така, да не го коментираме повече. А темите се изписват за отрицателно време и без да говорим за болници.

За Фейсбук казах вече, че не всички сме там.

Моля ви момичета спора е напълно излишен.В общи линии се поориентирахме кой къде ще е , от там вече на лични може да се доуговорите,за който няма ФБ.
За фейсбук споменах , не за да правя разграничение в това които сме там и които не искат,а защото е страшно удобно да се състави такъв файл там пък и повечето информация е вече публикувана.

Гадамер
и всички други майчета ,които не участват във ФБ групата по една или друга причина - Ако се притеснявате от това,че някой от мамите в групата ще ви вижда профила и съответно личната информация,просто си направете 1 друг фб профил,специално за случая(ако имате желание и считате за необходимо ест.) ,така ще мога да ви добавя към групата и да следите случващото се.Това,разбира се ,ако имате някакво желание да се обсъждат нещата и във фб,защото според много мами ,може тук форума да е достатъчен.Но ви гарантирам ,че ако я нямаше ФБ групата,тук щяхме да изписваме темите 2 пъти по-бързо и тогава тежко й на Теди...нямаше да смогва  Joy
Напомням,че групата е тайна и никой от приятелите ви не вижда,че участвате в такава група или че публикувате.

# 340
Предлагам,ако все пак искаме да споделим кой къде е да си направим по един "отговорник"за всяка болница:) Например аз ще раждам в тази на Мазнейкова,ако има още такива да ми пишат на лично.Като се съберем няколко аз ще разпратя никнеймовете до останалите и ще си клюкарим на тема лекари там.Съгласни?Тиара,ако искаш като човек с троен глас предложи място за срещата  Thinking пък някой друг казва часа и вече да се уговаряме,за да си правим планове Simple Smile

# 341
  • Отвъд алеята зад шкафа
Съжалявам, че майките от други градове се чувствате дискриминирани, но не мога да чувствам вина за това, че тук в София ще се виждаме по срещи, че току-виж и раждаме заедно в някоя болница. Направо стана от мухата слон.

А за срещата - и на мен би ми било по-удобно в неделя, преди обед. За мястото - предложението беше за The Mall. Евентуално бих успяла и за събота, но не мога да кажа със сигурност.

marinamihailova - това е добра идея за нов профил във Фейсбук  Peace

# 342
Съберете си информацията във ФБ и я дайте на Теди да я сложи на първата страница с copy/paste . Няма нужда от драма   Peace

# 343
май цял ден ще 4етем едно и също blahblah blahblah blahblah blahblah blahblah  

# 344
Йоана ти там ли ходиш на ЖК? Аз съм там при Огнянова.Секциото ми е планирано за Стара Загора,но ако тръгне преждевременно родов процес,към Св.София ще бягам  Laughing Просто защото на другите болници в София,дори входа им незнам от коя страна е  Laughing А вече имам 1 операция в св.София...и много лоши спомени от нея,дори съмнение за лекарска грешка...но пак съм там и аз незнам защо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт