ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 885
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Аз ще раждам в Токуда, по изчисления - на 17.12.

gadamer, явно близо живеем - аз също съм в Младост 1, където е ДСК на Йерусалим, така че трябва да се видим някъде  smile3525

еейййй супер станахме много мами от Младост много съм доволна , аз се тревожех че няма да има с кой да си обикалям  а то се очертава да има  Grinning супер  Mr. Green

# 226
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз ще раждам в Токуда, по изчисления - на 17.12.

gadamer, явно близо живеем - аз също съм в Младост 1, където е ДСК на Йерусалим, така че трябва да се видим някъде  smile3525

еейййй супер станахме много мами от Младост много съм доволна , аз се тревожех че няма да има с кой да си обикалям  а то се очертава да има  Grinning супер  Mr. Green

Ами да, може да си направим мини срещичка за Младостки мами в The Mall, за да се запознаем. Разбира се, който иска друг нека заповяда, просто аз гледам да ми е все наблизо и на последната не ми се идваше до Мола на Стамболийски.

# 227
  • София
И аз съм в Младост, ама 4 Mr. Green
Иначе Шейново, планово секцио, ама дата още не знам Peace
chip4e, гадно е много за съжаление Confused Аз лепнах варицела, никога не я бях карала, бях 8-9 седмица някъде, тамън когато се бях зарадвала, каката ми я донесе от детската. Че после карантината докато мине, та правих аборта на границата- 12-13 г.с.
Но ти не се тревожи, вече си към края, а и те шарките основно пролет върлуват, няма страшно Hug
Aumi, а ти не можеш ли да си вземеш детенцето при теб? Надали има европейски съд, който би отсъдил в полза на бащата, освен ако не си наркоманка, престъпница или алкохоличка, каквато четейки, не вярвам да си  : newsm78

# 228
  • София
Аз май съм за Токуда.

В полза на бащата много съдилища биха отсъдили. Особено ако майката няма доходи. Майка ми се занимава с такива дела и съм я разпитвала. Исках да знам какви са ми шансовете да ми вземат децата и се оказа, че са доста големи.

# 229
  • София
Така ли? Пфу.
Аз пък винаги съм мислела, че съдът е на страната на майката.

# 230
Така ли? Пфу.
Аз пък винаги съм мислела, че съдът е на страната на майката.
В България 90% от случаите са в полза на майката. Да,финансовото й състояние е една от причините ,в които може да изгуби делото както и алкохолизъм или ако е наркоманка. В друг случай не!

# 231
Вие може би пишете, малко по-бързо, отколкото аз мога да чета  #Crazy

# 232
  • Хасково
И аз съм в Младост, ама 4 Mr. Green
Иначе Шейново, планово секцио, ама дата още не знам Peace
chip4e, гадно е много за съжаление Confused Аз лепнах варицела, никога не я бях карала, бях 8-9 седмица някъде, тамън когато се бях зарадвала, каката ми я донесе от детската. Че после карантината докато мине, та правих аборта на границата- 12-13 г.с.
Но ти не се тревожи, вече си към края, а и те шарките основно пролет върлуват, няма страшно Hug
Aumi, а ти не можеш ли да си вземеш детенцето при теб? Надали има европейски съд, който би отсъдил в полза на бащата, освен ако не си наркоманка, престъпница или алкохоличка, каквато четейки, не вярвам да си  : newsm78
не немога иска да имаш страшно много парички а аз нямам а съпруга е там с семейството си а те са гадове ще направят всичко за да вземат детето но аз съм търпелива натура ще дойде време детето да се прибира в БГ искат или не ще ме потърсят тогава ще ги съда аз защото имам документ от ГР полиция че мъжът ми ми е откраднал документите мойте и на детето и че ме е пребил и изгонил от дома и затова се е наложило да тръгна за БГ без детето
абе живота ми е сериал да направиш по него

# 233
  • София
Aumi, стискам палци наистина всичко да се оправи и скоро да си гушкаш детенце.
Ма той БГ ли е бившият? Аз мислех, че е грък. Щом е БГ смятам, че това е по-благоприятно.

# 234
  • Хасково
българин е но живее там много години с семейството си

# 235
ей,колко хубави истории!Много съм доволна,че ви върнах малко назад в спомените Simple Smile Аз също съм в младост 2!Кажете кога ще е срещата Simple Smile Аз ще раждам е Св.София на бул.България или по по-лесен начин-клиниката на Мазнейкова.
А сега и да ви се оплача-цял ден хората ме блъскат,мачкат,настъпват....никой не вижда голямото нещо вървящо пред мен #Cussing out возила съм се в два рейса днес и двата пъти седнах когато някой тръгна да слиза,а дори и една възрастна дама (не повече от 60) направи опит да ме избута за да седне newsm78 викам и "Г-жа,ако искате и багажа да ви подържа?!" и тя "Аз искам да седна просто....вие няма ли да слизате на плиска?" и аз  Shocked "не,няма!!!" мисля,че ако не бях бременна щях да я набия...едно момиче от задната седалка ме извика да седна там...това хората са големи животни!

# 236
  • София
IoannaD, вече аман от случки "кьорав съм и виждам, че си бременна"!  #Cussing out Някои хора просто са си такива, за съжаление и грам не им дреме!

Ауми, направо не ми се мисли какво си преживяла до тук, но важното е, че сега си обградена от нормални и стойностни хора, които както сама казваш те обичат, уважават и ценят.  Hug

Аз живея в Панчарево и съм в готовност за среща с мамите от Младост - супер близо сме си.   bouquet

# 237
Еее колко много се събрахте за разходки.Защо няма никой от южните квартали? newsm78  Confused Не стига че освен нафукани студенти друго не виждам по цял ден,ами и една от нас не се падна някъде близо до нас в Овча купел...

# 238
Аз съм в старата част на Овча Купел, ще раждам в Токуда, но не знам дата още, че има много и различни мнения, но след 20,11 може някоя вестителка да очаква вести от мен, дано е в декември поне  Praynig

Shadows, НБУ на мен не ми е далеч, но съм по близо до Любляна, може да направим срещата на Боряна някъде Joy Joy Joy

# 239
хахахаа е ние в крайна сметка да не се окажеме всичките комшиики из Младост и района  Mr. Green ами айде когато кажете отиваме в Мола кварталния на кафе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт