ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 872
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Еее колко много се събрахте за разходки.Защо няма никой от южните квартали? newsm78  Confused Не стига че освен нафукани студенти друго не виждам по цял ден,ами и една от нас не се падна някъде близо до нас в Овча купел...

Поне оправиха почти околовръстното, така че палим колите и не е толкова сложно да стигнем до теб!  newsm01  Mr. Green

# 241
Аз сега мога да споделя моето преживяване при зъболекаря онзи ден. Много бързах, че трябваше да се ходи у приятели на вечеря, а имах час за 17:00часа. /веднага след работа/. Да, ама не - коридорът беше пълен и никакви часове не се спазваха. На всичкото отгоре бяха само 3 жени преди мен, които и 3-те бяха на моя възраст /т.е. би трябвало да са по-близо до моето състояние/. Даже жената, която беше точно преди мен щеше да си счупи краката от бързане да влезе в кабинета и се спъна. Да не би да я предваря! Така си стана 18:00часа и аз започнах да нервнича, но все пак надежда имаше. 2 пъти се обадих по тел. на приятелите да ги предупредя за закъснението ни /и всичко това пред чакащите/. Тъкмо дойде моят ред и един господин /беше след мен/ стана и ме хвана за рамото с думите: "Ако може да мина преди Вас, защото ме боли зъб!" 
Shocked Вече прихнах да се смея и успях само да кажа: "ООО, ама разбира се! Мен пък ме сърби!"  Нямам думи! Не ми се бе случвало нещо подобно.

# 242
И аз не мога да спра да се ядосвам, големи животни сме. Онзи ден бяхме с мъжа ми в КАТ, взех си номерче и седнах да си изчакам реда. На таблото излезе номерът преди моя и решихме с мъжа ми да се придвижим до гишетата, тъй като минава бързо и всеки момент и нашият ред щеше да дойде. Докато чакахме зад нас застана мъж, попита ни за получаване на документи ли чакаме, ние потвърдихме и продължихме да си говорим. Започнаха да се освобождават разни гищета, но все още не викаха никой, не знаехме точно на кое гише ще ни викнат и затова си чакаме. Изведнъж чух как мъжа ми се развика на някой. Застанал си въпросния господин, който беше зад нас на едно от гишетата и си действа човека, защо да чака своя номер или защо да се съобразява, че пред него има хора, с по-предни номерца, пък и бременна жена на всичкото отгоре  #Cussing out
Навсякъде е така, хората са станали ужасни Sad
Чак не можах да повярвам, че същия този ден при личната лекарка трябваше да мина за една корекция в един стар болничен и ме пуснаха, а имаше сигурно 15 човека, нямах и намерение да чакам, дори се притеснявах да попитам дали имат нещо против за един печат да мина, защото си викам а питах, а ме изядоха с парцалите  Twisted Evil но взеха, че ме пуснаха  Shocked

# 243
  • София
хахахаа е ние в крайна сметка да не се окажеме всичките комшиики из Младост и района  Mr. Green ами айде когато кажете отиваме в Мола кварталния на кафе  Mr. Green

Аз съм ЗА още за тая събота, но трябва да го измисля с транспорта, че колата ми е малко извън строя, а служебната на моя приятел не ми се ще.  newsm78 Но той иначе ми каза да си търся развлечения  събота и неделя понеже ще боядисва вкъщи и не ме иска да дишам разни изпарения  Sick #Crazy, даже щял и основно да почисти след това, ти да видиш  Mr. Green

# 244
Аз съм в Манастирски ливади, удобно ми е Младост, по околовръстното за 10 мин съм при вас, та мога да с еприсъединия към кафенцето Simple Smile

# 245
  • София
Не знам какво се оплаквате, ама около мен никой не живее  Peace

Ж.гр. Южен парк ??

# 246
еми хайде всички от София,които са свободни в събота в мола на Цариградско Simple Smile Поне до там има реисове от почти всички точки на града. Съгласни ли сте да е пак към 11ч или ви е рано?

# 247
Еее колко много се събрахте за разходки.Защо няма никой от южните квартали? newsm78  Confused Не стига че освен нафукани студенти друго не виждам по цял ден,ами и една от нас не се падна някъде близо до нас в Овча купел...

Поне оправиха почти околовръстното, така че палим колите и не е толкова сложно да стигнем до теб!  newsm01  Mr. Green
А така!  Laughing Аз още нямам кола,нали катастрофирахме преди време и няма да проимам до пролетта така,че на вас разчитам.
silvergreen, нямам претенции и до Любляна да отида.Ти къде си по-точно. Толкова ми е скука  понякога,че с удоволствие ще се размърдам! Grinning

# 248
предимно софианки в тази тема Grinning.Има ли други които ще раждат в Пловдив в окръжна???Радостче,май ти си там ако не бъркам?

# 249
  • София
Абе хораа, извън всички коментирани теми, вижте тук  кво се случва след петък:  #Crazy

http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/10-days

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 18:23 от didka :)

# 250
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хехе, разваля се времето, тамън в Мола на сухо и топло ще ни е добре  Wink

# 251
Момичетааа!!!!!! Mr. GreenНямате спирачки....... докато свърши едната тема преполвихте другата...Не смогвам да ви прочета,а камо ли да ви драсна няколко реда...  Blush Въпреки това-супер сте   Peace отривам да се лекувам,че дойде и моя ред да се разболявам май.... ooooh!

# 252
Ха, разваля се Sad Брат ми се жени на 15.10, то пък прогнозата е до 14.10 и не мога да видя какво ще е времето. Само дано не вали, че булката ще я взимат от вкъщи, а ние нямаме нормална улица пред блока и ще стане мазало ако вали дъжд Sad малко офтопик  Peace

Момичета, ето един линк, с който аз много си помагам след всеки преглед

http://www.ladypill.com/calendar.php

# 253
Еее колко много се събрахте за разходки.Защо няма никой от южните квартали? newsm78  Confused Не стига че освен нафукани студенти друго не виждам по цял ден,ами и една от нас не се падна някъде близо до нас в Овча купел...

А така!  Laughing Аз още нямам кола,нали катастрофирахме преди време и няма да проимам до пролетта така,че на вас разчитам.
silvergreen, нямам претенции и до Любляна да отида.Ти къде си по-точно. Толкова ми е скука  понякога,че с удоволствие ще се размърдам! Grinning

Shadows, срещу 66то сме в пряката, зад блок Трезор, иначе аз съм с едно ''диване'' което много не седи на едно място, да предупредя, че мамите в мола в събота си изпатиха от мрънкането му  Mr. Green ама няма как ... само пиши кога и къде и сме там  Hug

# 254
Много сте активни,но минавам набързо да ви споделя радоста си
Сестра ми е занесла изследването от тоскоплазмоза и доки казала че няма от какво да се притесняваме, да знаете какав товар ми падна от гърба
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3535  animal085  animal037 newsm57  261uu
лошо че не мога да скачам от радост   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт