ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 867
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Пижо то май и аз ще съм в Окръжна в Пловдив, и по всяка вероятност ще съм секцио, но това със сигурност ще го разбера в края на месеца.

# 256
Не знам какво се оплаквате, ама около мен никой не живее  Peace

Ж.гр. Южен парк ??

Ти пък защо се оплакваш,на центъра всички са ти близо  Laughing Точно около мен никой няма в Драгалевци... между другото от както отвориха черни връх за 4-5 минутки съм до Лозенец...Но пак за разходка с колички не става...ква разходка е с колата  Laughing Иска ми се да има някое майче тук от Драгалевци или поне от Симеоново...чудя се дали да не питам по съседните отчетни теми,примерно януарската или ноемврийската  Joy

# 257
Аз и до Южния Парк се добирам за има-няма 10 мин. Така или иначе в квартала сме кът от към градинки и дори улици за разходки, така че алтернатива ни е Южен Парк Wink

# 258
Нямате право да се оплаквате мами, в тзои голям град(софия) мами колко искате ще има с кой да се разхождате,ама аз в тва "село"... имаме детска площадка в квартала но е ужасна а центъра малко далечко,но пък за компания се надявам да не ми липсва една приятелка роди септември а другата сега ще ражда края на октомври... друго щеше да си е ако бяха бебчетата ни в 1 месец но... да сме живи и здрави Hug

# 259
и аз мога да дойда на срещата в Младост,понеже живея в Гео Милев и горе долу ми е близо.....
Иначе за първа страница-ще раждам в Майчин Дом около 20-25 Декември)))

# 260
И аз съм в Майчин дом, със същия интервал 20-25 Дек Simple Smile Дано устискаме  Praynig

# 261
дано устискаме наистина,че с тези контракции.....
ама по-добре да се видим много преди термина.... на по кафенце или на общата среща))))

# 262
  • Sofia
Майкоооооо  ooooh!  ooooh!  ooooh! голямо четене момичета.Днес вече бях решила , че няма да се разпиша изобщо в тази тема.Имам чувството , че само аз бачкам  newsm78 и не мога да съчетая да работя и да ви чета , че и да пиша  Whistling

Аз за сега съм се насочила да раждам в Майчин дом надявам се малко преди 19 Декември

Завиждам ви благородно  Hug , че се събирате толкова мами в един район.Аз съм за сега в Люлин от тук също май няма да има никой друг  newsm78

# 263
Опитах се да кача снимки на обувчиците във ФБ, ама нещо не се получава - поне 5 пъти пробвах, та качих малко в Снимка.бг, че там поне няма проблеми.
За срещата в събота не знам дали ще успея, защото ще ходим на 2 рожденни дни и много събития ще ни се съберат

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 21:34 от A_vagabоnd

# 264
еми хайде всички от София,които са свободни в събота в мола на Цариградско Simple Smile Поне до там има реисове от почти всички точки на града. Съгласни ли сте да е пак към 11ч или ви е рано?

аз мога да съм тама ама примерно към 2 , че сутринта няма да мога  Sad или неделята по всяко време , което кажете Simple Smile

# 265
за протокола- местим се другата седмица в манастирски ливади, и мисля да раждам в клиниката на мазнейкова

# 266
PIPI_M, значи ставаме комшийки   Stop
Цвет80, трябва да присъстваме на някоя от срещите, но за съжаление аз в събота сутрин не мога Sad

# 267
a-vagabond, обувчиците са много сладки.

Мони, стискам палци всичко с вас да е наред.

Аз мисля да раждам в Токуда и силно се надявам и таткото да е с мен, за сега нещата се развиват по този вариант, но дано не се откаже в последния момент, а и разбира се да възможно. Едно раждане не може да се предвиди, кога и как си е Божа работа, мога само да се надявам.

Иначе, мога да ви разкажа за една двойка, която са страхотно семейство вече 20 години, първото дете се е родило, когато още са били студенти. Обичат се и се разбират много, но ако знаете как са изписали майката с първото им дете, направо ще се шашнете.

Всички баби и дядовци треперят за първото внуче, накупени са сто неща, но... В деня на изписването, а дъщеря им е родена през лятото посрещачите в родилното закъсняват, тъй като бащата не разбрал от вълнение точния час за изписване, това се случило през 1994 г. И така майката седи и чака да дойде някой, но никой не идва звъняла на домашния телефон, но никой не вдига, от болницата и казват, че трябва да я изпишат, тъй като им трябват леглата и ..., увиват и бебето в една хавлия и както е с нейната си нощница я изписват.  newsm78 newsm78
Тя хваща едно такси и плачеща се прибира вкъщи. Там за капак, в кухнята е цял батак, защото мъжо празнувал предния ден с приятели за първо чедо. Тя разчиства малко, слага детето и запретва ръкави да чисти. Изчиства къщата, подрежда креватчето, слага бебето вътре и започва да плаче, в този момент посрещачите се връщат от болницата с букетите и бонбоните - ама какво да се прави и такива неща се случват.
Така, че всичко може да протече и по най-неочаквания начин. newsm12

# 268
предимно софианки в тази тема Grinning.Има ли други които ще раждат в Пловдив в окръжна???Радостче,май ти си там ако не бъркам?
А не е... Grinning И аз съм за там - Окръжна в Пловдив!Нищо,че не съм от Пловдив!При мен секциото е сигурно,само датата не е ...Ама сигурно ще е края на Ноември!
mim_pl и аз съм от работещите...За това вечер само пиша и все не съм актуална по темите Simple Smile
Иначе на първа страница е хубаво и да пишем кой как е родил/секцио или нормално/.Гледам,че по другите теми масово го отбелязват!
А за свекър и свекърва...Хич не се косете.с моята свекърва сме на нож...Не се търпим.Не ми се разправят хилядите гадости,които се опита /и някой успя/ да ни направи...Просто не контактувам с нея!
Ауми и Джули-Ивка налага ми се да пътувам в Петък до Хасково.Имате ли идея кога е последния рейс от Пловдив до Хасково?
Мони  Hug Желая всичко да мине по най добрия начин!!!

# 269
  • Хасково
от пловдив нямам идея за хасково но виж това http://avtogari.info/search.php?start=%D0%9F%D0%9B%D0%9E%D0%92%D … D0%9E%D0%92%D0%9E   и другото
http://www.union-ivkoni.com/razbg_v-2-42

Общи условия

Активация на акаунт