ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 828
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
[
Ауми и Джули-Ивка налага ми се да пътувам в Петък до Хасково.Имате ли идея кога е последния рейс от Пловдив до Хасково?
Мони  Hug Желая всичко да мине по най добрия начин!!!

Май беше към 17ч...

# 271
  • Sofia
Момичета,
ние пък сме в Княжево.....а щерка ни учи до Южния парк. Така, че този вилает ни е до болка познат. Ама аз сега с тази забрана да излизам.....направо се побърквам вече. А до Младост да стигна е пълен абсурд.  ooooh!

# 272
Ауми мерси все пак... Това пътуване направо ...ми скъса нервите.Не мога да си намеря удобен превоз ,за да се прибера на време в Кърджали.А в Събота в 8 сутринта трябва да съм там...

# 273

еми хайде всички от София,които са свободни в събота в мола на Цариградско Simple Smile Поне до там има реисове от почти всички точки на града. Съгласни ли сте да е пак към 11ч или ви е рано?

Aз съм ок. Само потвърдете със сигурност дали ще се посъберем и на кое кафе мислите?

# 274
Олеее не мога да смогна да ви изчета Simple Smile темичката е станала много увлекателна.
Видях, че някоя мама пита за поръчка от ла редут на нещо, което не може да се изнесе извън франция. аз последните пъти поръчвам с посредник. адреса им е френски и така успявам да си поръчам неща които иначе няма вариант. за сега съм много доволна и мисля занапред да ползвам техните услуги.
иначе аз живея в красна поляна и мисля да раждам в тина киркова. ако има мами за кафенце съм на линия или по-точно на окръжност  Mr. Green
а сега ви пожелавам лека нощ на всички   bouquet

# 275
Не знам какво се оплаквате, ама около мен никой не живее  Peace

Ж.гр. Южен парк ??
[/quote/]

Близо до Правителствена болница?

# 276
иххххаааааааааааааааааааааааааа
колко много сте изписали,връщам се да ви чета
 Hug

# 277
Ауми и Джули-Ивка налага ми се да пътувам в Петък до Хасково.Имате ли идея кога е последния рейс от Пловдив до Хасково?
Мони  Hug Желая всичко да мине по най добрия начин!!!
Аз да ти кажа и идея си нямам, защото толкова години пътувах Пловдив-Хасково и то все с кола. Даже 2 години от тука от Димитровград ходех на работа до Пловдив всеки ден. Но никога с автобус.
До колкото знам има бусчета някакви дето пътуват, но мисля, че те са сутрин рано около 6.
Виж тва дето Ауми ти го е дала като линкове.
askim87, мила все се каня да те питам твоето детенце в коя ясла е или още я гледаш в къщи? До колкото разбрах вие май в Толбухин някъде живеете?

# 278
Еййййййй, момичета, ама вие сериозно ли?! newsm78 Аз толкова усилия положих, толкова ЛС-та изписах с въпроси кога е термина, какво е детето, кое е поред, от къде е мамата - всичко това с цел максимално да уеднаквя списъка и точно когато на 90-95% успях, вие решихте да добавяме и места за раждане... ooooh! До тук май само на мен ми се вижда абсурдно това. Едно на ръка, че вероятно ще трябва да изпиша още над 100 ЛС-та, защото ще има много мами я неразбрали, я забравили да пишат за "новото". Освен това обаче тези термини са много относително нещо. Никоя от нас не знае С ТОЧНОСТ кога ще се роди детенце. Дори и мамите с планово секцио - ами ако случайно дребосъка тръгне да се опитва да излиза по-рано от плануваната дата, да не би да седят и да чакат да дойде деня?! Да не говорим, че в болницата едва ли ще тръгнем по стаите да се търсим по nickname-и. Или може би като вляза, ще си кажа "А бе тази и тази мама щяха да раждат тук тези дни, дали мога сега да ги срещна?"... Пак опираме до относителните дати на термина - ами те вече може да са родили. А пък може и да преносват, знае ли се? Наистина ми се иска да чуя само на мен ли ми се вижда безсмислено цялото това нещо. Иначе като сте го захванали, аз май нямам друг избор, освен да попълвам темата....................
Щях да пиша и за прегледа днес, и за това как казах на таткото, ама май точно в този момент не съм в най-"положителното" си настроение и ще го оставя за друг ден. Стига да не сме се откъснали от тази тема. Лека нощ!

# 279
  • София

Под South Park посока Арсеналски. Ти къде си?

# 280
  • София
Теди, освен да ти помогнем. Ти не го ли пишеш първо в notepad?

# 281
  • USA
Теди много си права и плюс това не всички мами живеят в София или поне не всички мислят да раждат там. Не се ядосвай правиш достатъчно и ако на някой му се струва лесно нека се захване да го направи сам. NaughtyАз тема съм правила и знам ,че не е лесно.
Аз не му се стряскам от сега на бебето,че е седалищно.Знам,че имам цял месец до последния ми видеозон и ако все е така тогава ще го умувам

# 282
Между другото, пропуснах и това, че вероятно част от нас все още не са се насочили къде ще родят. Може да го решат буквално и в последния момент - не знам, всичко се случва. Тях как ще ги запиша? Вероятно трябва да изредя всичките им колебания, или...?

Теди, освен да ти помогнем. Ти не го ли пишеш първо в notepad?

Ако питаш дали директно в темата ги отбелязвам - не. В Word го правя първо, защото ми е по-удобно после да копирам цялата тема и да я постна било като редакция, било като нова тема. И именно затова Galactic Voyager от известно време не пипа темата - защото тя редактира директно във форума, а аз си го правя на компа и не гледам дали преди това е правено нещо. И в един момент може да се окаже, че при редакцията съм изтрила някаква информация, която тя е внесла. Така че реално няма как точно да ми помогнете - аз просто в момента на четене си отбелязвам всяко ново нещо. Peace

Теди много си права и плюс това не всички мами живеят в София или поне не всички мислят да раждат там.

Не, то за това няма проблем, а и май няма значение. Аз ги отбелязвам както го напишат, но някак си не мога да открия смисъла на задачата... В началния списък това да отбележа кое поред е детенцето + местожителството на майката е с цел да имаме малко повече информация една за друга. Но тук целта каква е... smile3506

# 283

Под South Park посока Арсеналски. Ти къде си?
Аз съм на Русалийски проход, близо до кръстовището с Козяк...май не сме далече Simple Smile

# 284
Аз мисля, че няма смисъл да се отбелязва кой къде ще ражда...Аз съм намислила да раждам в Плевен, живея в Ловеч, и ако бебето ме изпревари да излиза преди да тръгна за Плевен и влезна да раждам в Ловеч, кое по - напред да правя, да се приготвям за болницата ли, да се съсредоточа върху раждането и контракциите, да запазвам самообладание ли , да пускам компа да пиша в бгмама да се променя инфото, че съм останала в Ловеч да раждам newsm78, няма смисъл според мен   Naughty
Не виждам смисъл да се пише кой къде ще ражда  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт