ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 822
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Стефи, за секцията, хрумва ми да се опиташ да я полираш с някаква есенция/масло лавандула примерно, или нещо което ти харесва, да постои няколко дни, после бършеш със сух парцал..не знам дали ще стане, но си представям, че част от него ще попие в материала и ще излезе лошата миризма(това сега си го измислих, не съм пробвала, но не ми се струва трудоемко)..Друго което съм чувала, не е пробвано също, как се маха лоша миризма от хладилник, оставяш на един вестник кафе вътре, може да работи и за секции знам ли..
И аз мисля, че трябва да спестим труда на Теди с болниците, докато се разбере кой къде, кога, и тя го нареди, вече ще сме родили и забравили..

# 286
  • София
Стефи, за секцията, хрумва ми да се опиташ да я полираш с някаква есенция/масло лавандула примерно, или нещо което ти харесва, да постои няколко дни, после бършеш със сух парцал..не знам дали ще стане, но си представям, че част от него ще попие в материала и ще излезе лошата миризма(това сега си го измислих, не съм пробвала, но не ми се струва трудоемко)..Друго което съм чувала, не е пробвано също, как се маха лоша миризма от хладилник, оставяш на един вестник кафе вътре, може да работи и за секции знам ли..
И аз мисля, че трябва да спестим труда на Теди с болниците, докато се разбере кой къде, кога, и тя го нареди, вече ще сме родили и забравили..

Ако не доминира миризмата обаче, а се смеси с тази на стари мебели... Sick

Теди, направо ми стана гадно като го разбрах това, че четейки темата, обновяваш инфото, според написаното а момента. То тва направо не знам как успяваш да го правиш, честно!  #Crazy И сега определено още повече оценявам направеното от теб!   bouquet Hug

За болниците - излишно е, аз например само от четене на темите вече мога да кажа, че ги запомних повечето от най-активните мами къде са се насочили да раждат.  Peace

# 287
  • София
Леле мамииии, колко сте активни, чак сега ви изчетох  #Crazy
Аз днес имах доста активен ден на работа, после до икея да купя някои неща за стаята на бебка, после като се прибрах изгладих целия куп дрехи  Crazy приключих преди около час и се чувствам разглобена  Crazy
За болниците - наистина е много относително, не че ще се търсим по коридорите и стаите, но може ако възникне въпросче преди раждането някакво ...или за съвет  newsm78 Та аз ще съм в Токуда, живот и здраве, термина ми е 2 декември, мисля tani4ka111 беше около тази дата в токуда  Simple Smile наистина се запомнят по активните мами, дори да не се въведе тази инфо на първа страничка не е фатално  Wink
Аз живея на Симеоновско шосе, но офиса ни е в Младост 1 (много сме в този район,брей  Party). За тази събота не знам дали ще успея, обаче  newsm78
Ми освен да ви кажа лека нощ, утре пак ще ми е по-напрегнат работния ден тасигурно чак вечерта ще се включа. Ноооо, в 17.30 съм на преглед при доки, ще гледаме бебка  Heart Eyes стискайте палци всичко да е наред!
Лека нощ  Sleeping

# 288
добро утро мами...искам да ви се оплача за вчерашният ден!! :thinking:1.Паднах в банята докато се къпя-по гръб!!Док каза-ИДвай,дано да е оцеляло бебето.....направо не знаех на кой свят съм докато легна на леглото.В бързината си обух обувките на босо и се прибрах със страшни мазоли...Започнах да правя спагети и се залепих за котлона и като капак на всичко да изсипя врялата вода и потече по шкафа,а от там-по корема ми....Такъв отврат ден-не е истина!Тази сутрин вече едвам ставам от това че си ударих кръста и лакътя на който се подпирам-главата не я и броя..Така че-ВНИМАвайте с тия бани...Доктора каза-Ей момиченце ,докато родиш-няма да се къпеш да не пребиеш бебето Crazy
ааааааа ...обърнало се е вече и е 1746гр за инфо на мамите в тези седмици

# 289
Аз мисля, че няма смисъл да се отбелязва кой къде ще ражда...Аз съм намислила да раждам в Плевен, живея в Ловеч, и ако бебето ме изпревари да излиза преди да тръгна за Плевен и влезна да раждам в Ловеч, кое по - напред да правя, да се приготвям за болницата ли, да се съсредоточа върху раждането и контракциите, да запазвам самообладание ли , да пускам компа да пиша в бгмама да се променя инфото, че съм останала в Ловеч да раждам newsm78, няма смисъл според мен   Naughty
Не виждам смисъл да се пише кой къде ще ражда  newsm78

Аз също не виждам никакъв смисъл newsm78 #CrazyВсе пак ако някоя толкова държи може да се направи един документ във ФБ например и всеки да си пише и променя каквото му се прииска

# 290

днес да сме малко по различни newsm03

# 291
Добро утро!
добро утро мами...искам да ви се оплача за вчерашният ден!! :thinking:1.Паднах в банята докато се къпя-по гръб!!Док каза-ИДвай,дано да е оцеляло бебето.....направо не знаех на кой свят съм докато легна на леглото.В бързината си обух обувките на босо и се прибрах със страшни мазоли...Започнах да правя спагети и се залепих за котлона и като капак на всичко да изсипя врялата вода и потече по шкафа,а от там-по корема ми....Такъв отврат ден-не е истина!Тази сутрин вече едвам ставам от това че си ударих кръста и лакътя на който се подпирам-главата не я и броя..Така че-ВНИМАвайте с тия бани...Доктора каза-Ей момиченце ,докато родиш-няма да се къпеш да не пребиеш бебето Crazy
ааааааа ...обърнало се е вече и е 1746гр за инфо на мамите в тези седмици
Мале Вероника, внимавай бе момиче. Добре, че всичко е наред с бебока. Лежи повече и почвай сега.
Аз си мислех, че само аз съм толкова разсеяна. Аз вече 3 пъти падам.

# 292
  • Русе
Добро утро!
Ама много сте бързи ,бе PeaceНе мога да ви изчета от снощи до днес.Аз нали карам малкия на училище,после го чакам,та време никак не ми остава.
Искрено ви завиждам за срещите,аз от Русе успях само да си пиша с Бриса и Мими0791,сега в събота ше има бебешко кафе на Ла Лече и се надявам да се запозная с повече мами и да си тикаме количките заедно. Praynig
Вероника,наистина лягай и не мърдай-егати деня дето си го имала!!Важното е ,че всичко е наред сега.

# 293
толкова много се пазя особено откакто и лежах за задържането и разкритието ...винаги съм с джапанки в банята ама-ето ти беля-и с тях успях да падна!

# 294
*Teddy* не мислиш само ти така!!! Напълно те подкрепям!!!  Peace  Hug

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 08:45 от crazy_baby

# 295
*Teddy* не мислиш само ти така!!! Напълно те подкрепям!!!  Peace  Hug
newsm10 newsm10 newsm10

# 296
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Теди аз за това ти казах директно темата за декември да готвиш. За болниците е излишна информация. Иначе и аз във Word съм копирала всичко и работя, но най-вече заради сигурността - да не затрия данните.

didka Simple Smile, така е списъците се попълват бавно и трудоемко  Peace

veronika.e, щом е казал докторът, никакво къпане  Mr. Green Просто по- внимателно. Браво за килцата  Peace

Аз съм в Павлово и Молът на Цариградско е като на края на света за мен  Wink Още повече, че колата е на ремонт.

# 297
Добро утро мамчета

Аз докато се усетя и вие сте изписали вече 20 странички. Вчера бях на ЖК. Измерваха главичката на бебка, бедрото, видяхме сърцето и тя риткаше Simple Smile т.е. всичко е наред за сега. Оказа се обаче, че за сега върви по-голяма момата с една седмица.

Връщам се да ви чета:)

# 298
  • Варна
Добро утро!
Кафето:

Аз да се похваля, че от днес съм си у дома - отпуск  Grinning . Чудесно е да разполагаш с времето си  Hug . Имам настройката, обаче, че ще ме викнат, защото колежката, която ще ме замести докато вземат момиче, си е пуснала болничен точно от днес за депересия  Rolling Eyes (има ли такъв болничен?) Сътветно офиса няма да има кой да отвори! Та съм малко на тръни. Но аз пък бях крайно коректна и още в началото на септември им съобщих, че октомври да не разчитат на мен! Въпрос на 4-5 дни е да вземат ново момиче. А колежката ми си пуснала тоя болничен, защото мене ме нямало, а тя не искала сама да стои там с колегите  Shocked ..... малоумна история какво да ви кажа! Отделно, че като назначат момиче ще трябва да ида 1-2 дни да я пообуча малко. Ама така е , шефовете дрямаха цял месец и не взеха човек....
Такива неща. Иначе моя бебо нещо е доста слабо активен тези дни, усещам го, но не с онези здрави ритници. Само вечер малко по- яко така. Бях на лекар миналата седмица и нищо му нямаше. Явно и той е уморен като мен. Ще видя как ще е и тези дни, преди да се шашкам.
Хубав ден на всички!

# 299
Добро утро!!!

Общи условия

Активация на акаунт