ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 836
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Beyond the Frontiers
*Mishela*, аз ако съм на мястото на шефовете ти - директно я изхвърлям. Какви са тези хора безотговорни...

# 301
  bouquet Добро утро, мами !!!   bouquet
Да знаете колко интересно ми стана,вчера цял ден четях кой каде ще ражда и как всичко това да се вписва на 1-ва страница,а сега изведнъж обърнахте страницата и казвате че е безмислено... но както и да е каквото решите,аз съм пас  Peace

Като се прибирах във вторник вечерта ходих да си вземам хапчетата за кръста,едните ги нямаше и казаха че на другия ден ще ги имат да не се тревожа...дран дран вечерта мъжо отиде да ги взема,хубаво ама ако има какво биле забравили да ги поръчат #Cussing out(какво мислят) и днес мъжо ще ходи да обикаля по аптеките  и ако пак ги няма ще ги пуснем да се поръчват и щели да пристигнат на другия ден след обяд.... това значи още 2 дена с адски болки #Crazy а не издържам вече  smile3511

# 302
Вероника, иди да запалиш свещ! И не ставай от леглото, че явно си в кофти период. Оправяй се бързо! Simple Smile
Аз да си похваля мъжа Simple Smile
Снощи се прибра с подарък за мен. Първо си помислих, че е за баткото, но неее Simple Smile Купил ми е една от книгите на Хорхе Букай (знае колко много го харесвам) и ми каза, че вече само трябва да си почивам и да си чета книжка Simple Smile Той щял да се занимава с другите неща.
Стана ми много мило Simple Smile

# 303
Добро утро на всички  Hug
Започвам вече да се задъхвам като ходя и имам неприятни болки в кръста , но се живее  Hug
Чувствам се като баба меца  Joy а като си представя и после с палта , чорапогащници, бодита не ми се мисли  ooooh!

# 304
Добро утро, лек и готин ден.

capsicum, стана ми много готино като прочетох поста ти. Много мил жест от страна на твоята половинка.

Пожелах си и моя мил съпруг да го осени подобна идея. Ама, аз си знам, че няма да се сети затова си правя понякога сама такива подаръчета. Много си го обичам, но милия е на линия на Коледа, рождения ми ден и именния ми ден.
Аз съм оптимист, хората се променят, може пък и да събуди тая си страна от личността си.

Хайде да не съм аз, но пожелавам и на другите мами да ги сюрпризират така мило. Мъже събуждайте се....  smile3527

# 305
Привет и от мен ...
Аз днес съм леко в смотано настроение .. Вчера опитах 2 френски сирена ... уж от пастьоризирано млека бяха и по една хапка , ама сега ме е яд . За какво ми беше да ги ям не знам ... Пфуууу  ooooh!

# 306
Ама да не си мислите, че слънцето ми е такова по принцип. Не е! Рядко се сеща за такива неща Затова ми стана толкова хубаво! Simple Smile
Всъщност като се замисля, откакто забременях се сеща по-често Simple Smile
Пожелавам ви и вас така да ви зарадват Simple Smile

# 307
доброо утрооо !

capsicum браво на твоя мъж , дано да е заразно и да се заразят и наще  Mr. Green

Теди наистина няма смисъл май да вкарваш болниците на всички , чe докато събереш инфото ние може и да сме родили вече  Simple Smile и няма смисъл да те затормозяваме толкова. Всеки , който има желание да си впише болницата може да си го напише сам във файлчето във фейсбук -така май ще стане най-лесно  Simple Smile

Пожелавам хубав ден  на всички   bouquet

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 10:29 от tani4ka111

# 308
  • София
Добро утро на всички!

Вероника, внимавай, ти направо си се изтормозила!  #Crazy

Да ви питам, ако ще ползвате сушилня, после ще гладите ли дрешките на малките? Май е коментирана темата, ама хем имам блед спомен, хем не.  newsm78

# 309
Дидка, аз да ти кажа вчера изпрах първите дрешки на бебето и пуснах сушилнята , после ги изгладих, не бяха намачкани, но за дезинфекция, така, че ще използвам....

Мишела благодаря за кафенцето, сега се възползвам

Моя мъж много рядко се сеща за подаръци,  но пък ми е много мил и аз много си го обичам, аз си купувам каквото ми е нужно
Онзи ден имах рожден ден и свекърва ми вика-отиди до нас, там където са парите вземи и си купи нещо, по-тъп уж подарък не съм имала, но какво да я правя, тя си е малко простовата и не очаквам много, много уважение от нейна стана, за нея е по-важно да наготви казаните с манджа и да ни прати, за да не готвя  Mr. Green аз не й забелязвам вече

Едвам вече ставам от леглото от болки в таза и кръста, отврат е , нищо не пия и с нищо не се мажа, аз съм си мазохист, до последно с болката  Confused

# 310
Да ви питам, ако ще ползвате сушилня, после ще гладите ли дрешките на малките? Май е коментирана темата, ама хем имам блед спомен, хем не.  newsm78
И аз много се интересувам от тая тема. На мен ми се вижда абсолютно безмислено да се гладят след сушилня. Моята е отделна и ги вади като изгладени дрехите. Откакто сме я купили да съм гладила 2-3 пъти и то по-официални дрехи.
capsicum, браво на мъжа ти, че се е сетил. Моя кога ли ще го осени такава идея  newsm78. Сеща се само на празници.  Crossing Arms

# 311
Деси, защо се мъчиш така?! Наистина си мазохист! Вземи си едно но-шпа или спазмалгон, или попитай доки какво друго можеш да вземеш...Няма да навредиш на бебо....

# 312
  • София
Добро утро и от мен   bouquet
Аз съм в района около Южния парк и с голямо удоволствие ще дойда, ако организирате среща Simple Smile
Относно сушилните - мисля, че е много практично. Нека споделят повече мами, аз лично нямам вкъщи и не мога да споделя опит, а само наблюдения.
Хубав ден на всичко   bouquet

# 313
  • София
То и ние нямаме вкъщи, но ще купуваме този месец, защото живеем на езерото и при нас е много влажно, а не искам дрешките на малкото да стоят на сушилката /стойката/ по два дена, докато изсъхнат. Е под климатика става по-бързо де, ама  не ми с ще.
Аз питам за гладенето, понеже знам, че се прави за дезинфекция, но нали сушилнята пък работи на високи градуси.  newsm78 Освен да кажат мамите, които вече имат едно дете /поне Laughing/ и сушилня.  Mr. Green

# 314
Аз питам за гладенето, понеже знам, че се прави за дезинфекция, но нали сушилнята пък работи на високи градуси.  newsm78 Освен да кажат мамите, които вече имат едно дете /поне Laughing/ и сушилня.  Mr. Green
Ами на мен ми се вижда без смисъл да се гладят дрешките след сушилнята. Тя все пак наистина работи с високи градуси. Аз я имам от година и наистина не съм гладила. Вадя ги още докато са горещи дрехите, сгъвам и  прибирам. Няма намачкани. Ще видя ако имам желание и време като се появи бебо ще гладя, ако не ще прибирам по шкафовете само.

Общи условия

Активация на акаунт