ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 828
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Добро утро мили момичета  Simple Smile
страхотни закуски сте сервирали  Party
Аз днес малко се шашнах, защото имам ясно изявено парене и сърбеж (докато се мия днес сутринта  #Crazy ), а доколкото знам това си е показател за гъбички  Cry вчера бях на преглед и док каза, че ще направим микробиология на 20-ти, вчера нямах такива оплаквания, сигурно щях да настоявам да вземем секрет вчера, ама ... ето, днес  Cry иначе нямам засилено течение (то си е както от началото на бременността, малко повече, но не се е засилвало в последно време). Дали има нещо профилактично дето да се мажа, щото ми е много неприятно, не мога място да си намеря. И дали са гъбички или може и нещо друго да е. Аз досега в живота ми съм нямала такива гадини! Точно сега, когато остава още малко и да се случи това  Cry

Освен това сънувах, че раждам. Родих за 15 мин. Никакви болки, нищо. Но не видях бебето. Чувствах си корема странно празен и ми стана много тъжно. Като се събудих докато се осъзная, че е било сън ....

Айде да не ви натоварвам, ама щото няма къде другаде да се оплача  Hug
пожелавам ви много слънчев ден и много усмивки

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 10:07 от Tonita.80

# 436
Добро утро,  благодарско за закуските, ще си взема и от всичко и ще седна на поляната Simple Smile..
...Иначе да ви питам, ако сега без прекъсване на стажа ме назначат в друга фирма с същите осигуровки дали ще има проблем с майчинството ми? Аз по принцип от 1.11 трябва да излизам вече болничн Sad а искат от едната фирма на шефа да ме прехвърлят в другата. Примерно на 10.10 ме махат от едната и на същия ден ме назначават в другата. А на 1.11 да изляза болничен. Някой запознат ли е?
Няма да се отрази на майчинството по никакъв начин. Единствено си прочети хубаво новия договор преди да подписваш, виж дали заплатата, отпуските, длъжността, назначението (трябва да си на безсрочен трудов договор чл. 67, ал. 1, т. 1 КТ), ако имаш някакви други допълнителни условия, които до момента са били в твоя полза са отбелязани...

# 437
Tonita, не всеки сърбеж е гъбички ...
Ако влагалищният секрет не е еднороден , ами е като пресечено мляко , тогава е доста съмнително ...
В аптеките продават и домашни тестове за кандида - така най-бързо и лесно ще разсееш съмненията http://bialotechenie.net/test-za-vaginalna-kandidoza/
За облекчаван на симтомите може да се поизмиеш с Тантум роза - продава се в аптеките или пък с разтвор на 1-2 лъжички сода бикарбонат във вода ... Не прави обаче вътрешни промивки докато не се консултираш с лекар  Hug

# 438
Ако искате се смейте,ама наща кака др.месец ще стане на 12г но един ден ми каза че на бебето вътре му е много скучно и дали може през устата ми да му пусне играчки.. Shocked

# 439
Ако искате се смейте,ама наща кака др.месец ще стане на 12г но един ден ми каза че на бебето вътре му е много скучно и дали може през устата ми да му пусне играчки.. Shocked
Joy Joy newsm62 Плаках със сълзи чак!!!
Добро утро  на всички!!!
Стискайте ми палци после да се разбера с шефката за този прослувут Понеделник!
Дано са наред януарските госпожици,защото тази майка е много препатила и без това! Praynig

# 440
Radostche Не бях чувала за този тест.Хубаво е да си го направя е така профилактично,въпреки ,че нямам симптоми,за свое спокойствие...Имаш ли идея колко струва,да го поръчам на мъжа ми като се прибира,че не го знам с колко пари е тръгнал,да не спира напразно до аптеката?

# 441
Някой беше споменал, че ползва Неох, искам да питам дали му помогна? Че нещо много ме наболява единият бут и почти не мога да ходя, по точно ходя като калбой  Laughing, тежко и бавно. Или ако някой е ползвал нещодруго което му помага нека сподели, че ако от тук натам ще е така, май само в хоризонтала ще си изкарам до края, пък те нека ми разправят колко било полезно да се разхождаш.

# 442
dimitrina8405 азго ползвам доста от преди да забременея.На мене много ми помага,но да знаеш не мирише супер приятно/на евкалипт/.Като се намажеш и покриваш намазаното място с бинт или салфетка докато попие за по силен ефект! Heart Eyes

# 443
dimitrina8405 азго ползвам доста от преди да забременея.На мене много ми помага,но да знаеш не мирише супер приятно/на евкалипт/.Като се намажеш и покриваш намазаното място с бинт или салфетка докато попие за по силен ефект! Heart Eyes

Аз съм го използвала преди няколко години и не мога да определя дали имаше ефект, но вчера след като се изкъпах и се позагрях малко болката понамаля, за това смятам да се мажа с нещо такова, поне вечер.

# 444
Това ми напомня как Алекс ме кара да глътна телевизор,че на бебето не стига,че му е тъмно,ами му е и скучно! Да гледал детски поне Mr. Green

# 445
Radostche Не бях чувала за този тест.Хубаво е да си го направя е така профилактично,въпреки ,че нямам симптоми,за свое спокойствие...Имаш ли идея колко струва,да го поръчам на мъжа ми като се прибира,че не го знам с колко пари е тръгнал,да не спира напразно до аптеката?

За съжаление , не намерих актуално инфо за цена ... Върти ми се нещо като 18-20 лв без да съм сигурна Simple Smile ... Но - ако нямаш парене сърбеж, неприятна миризма и течение като пресечено мляко , то едва ли имаш гъбички Simple Smile . Освен това микробиолгията ( 9-10 лв) е по-надеждна ... Друг начин е АГ-то да види на микрсокоп проба от секрета - и там много хубаво лъсват гъбките ...

Сега намерих една тема , където казват ,че е около 20-30 лв http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278211.20 или пък цената е за тези ръкавици , кото също ми се строиха много интересни (20 бр в комплект ) http://www.fromvoulevs.com/careplan.html

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 10:38 от Radostche

# 446
добро утро момичета , много обилна закуска днеска  Grinning май ще трябва да преяждаме  Grinning

Много са сладки малките деца , нямам търпение и аз да чакам второ и да ми се радват на коремчето  Praynig

А относно кафето в мола , май за съботата нещо не можеме да уговориме удобен за всички час , така че не искате ли в неделя от 11?

# 447
Това ми напомня как Алекс ме кара да глътна телевизор,че на бебето не стига,че му е тъмно,ами му е и скучно! Да гледал детски поне Mr. Green
newsm62 newsm62 newsm62
То и на моя син му се струва, че на бебенцето му е доста скучно и тясно да ми стои само в корема, та затова реши да ме пита дали се разхожда и по краката ми... hahaha

# 448

За съжаление , не намерих актуално инфо за цена ... Върти ми се нещо като 18-20 лв без да съм сигурна Simple Smile ... Но - ако нямаш парене сърбеж, неприятна миризма и течение като пресечено мляко , то едва ли имаш гъбички Simple Smile . Освен това микробиолгията ( 9-10 лв) е по-надеждна ... Друг начин е АГ-то да види на микрсокоп проба от секрета - и там много хубаво лъсват гъбките ...

Сега намерих една тема , където казват ,че е около 20-30 лв http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278211.20

Няма много логика да е по-скъп от микробиологита(която на мен между другото при моята АГ ми е 25 лв  Rolling Eyes ) Мислех,че е като теста за бременност 6-7 лв..Нямам никой от изброените симптоми,освен ,че течението ми е отново много леко зеленикаво..Както беше и първия път,когато ходих на микробиология,но нямах нищо.Все още си мисля ,че този цвят се дължи на изтичане на малки количества околоплодна течност ..но както и да е .. в 32-ра седмица мисля ,че ще ми правят пълни изследвания вече за последно и ще чакам до тогава

# 449
  • Sofia
Добро утро мами! Преди малко си разсипах половината от млякото, та чистих в кухнята. Добре че мъжът спи да не ме види, че пак ще каже ще погубиш целият апартамент. Ала като не съм спала почти цяла вечер и само, като си помисля за неговите роднини ръцете ми се разтреперват. Цяла вечер съм си мислила. Искат да купят дрешки. Та ние вече сме си купили. Казах му да им каже, ако искат да купуват нещо да купят от 3-6м. но ще обхване пролетно-летния сезон. Освен това аз искам да участвам при избора. Вие сами ли си избирате дрешки или просто някой ви ги купува? Аз искам да си ги избера и да видя магазина от който искат да ми ги купят. Ако ми купуват дрехи от магазин за 1 лв. не благодаря. Хайде, да не ви занимавам с моите глупости лек и успешен ден!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт