ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 818
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • София
mistlu, при описаното от теб положение не следва да имаш никакви пречки за майчинството, важното е, че си текат осигуровките, спокойно Peace

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 23:14 от Marleen

# 421
Гала, на мен много ми се ходи, ама бъдещия татко не ме пуска. Последните няколко пъти като получавах контракции и трябваше да лежа вкъщи все беше след по-дълги разходки или чистене и той смята, че йогата колкото и да са леки упражненията и ненатоварващи, не са особено препоръчителни за мен. Аз пък си мисля, че нищо няма да ми стане, ама малко ме е страх та не знам какво да направя....

# 422
Ох, момичета вече и януарските мами си имат две талисманчета. Heart Eyes нека да са живи и здрави и им пожелавам бързо възстановяване на тях и на майка им. Praynig

# 423
Добро утро!
Добре,че станах по-рано,за да мога да ви изчета! Grinning
За коластра аз нямам,но не се притеснявам.И предния път нямах.
От вчера нещо не се чувствам добре и цяла нощ не съм спала и след малко отивам да се помъча да дремна.. smile3507
Да са живи и здрави януарските госпожици. И аз ги видях снощи и направо още повече изтръпнах,че и нашето време идва! Grinning Даже си гледах лентичката и днес влизам в 8 месец newsm44

# 424
Добро утро мами...

# 425
  • Sofia
Добро утро! Да се порадваме на хубавото време и днес! Ето подходяща закусчица на подходящо място!

Хубав ден!

# 426
Добро утро , момичета ...

Сервирам закуската

упс , Анчо ме изпревари Simple Smile  Hug

# 427
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро.

Аз не мога в събота в 11.00, защото имам друга уговорка точно за това време и ще съм с малката. Ако е по-късно мога.

За Фейсбук - направо ми е тъмна Индия в момента, изобщо не мога да се ориентирам кой кой е. Тук тамън свикнах с никнеймите и там наново  #Crazy

# 428
Добро утро! днес закуската от мен

Това е моята закуска днес,сервира ми я моя хубавец преди да тръгне за работа,нещо се побъркал,по принцип не се сеща да ми прави изненади,но много ме зарадва  Heart Eyes Реших да я споделя с вас .

П.П. докато публикувам и вие вече 2 закуски сте сервирали  Joy Нищо,днес шведска маса..да има избор !!!  Laughing

# 429
Марина,твоята закуска пък аз не я виждам...  newsm78  Grinning

# 430
Аууууу, какви вкусотии...

Да са живи и здрави януарските талисманчета  Praynig Praynig Praynig
Дано и tionagb намине скоро да пише как е Крис, че всеки ден ги мисля...

Момичета, как реагират бъдещите каки и батковци на вече порасналите Ви кореми? Моят син имам чувството, че е обсебен от корема ми. Само ме преследва да ме целува по корема и като каже с най-нежния глас на света: На бате хубавото бебенце!!!, направо ми иде да се разплача от умиление... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 431
Добро утро на всички и хубав ден!

Моят сладур не ме преследва, но често проверява как е бебето. Освен това е нарочил едно плюшено куче за бебе и по цял ден е с него. Храни го, оригва го с потупване, показва ми как трябва да се държи, сменя памперси и бърше дупета. Като цяло се подготвя за това да е батко Simple Smile Ще видим как ще е когато се роди малкото му братче Simple Smile

# 432
  • Отвъд алеята зад шкафа
И моята дъщеричка ми целува корема, говори на бебето, пожелава му Лека нощ  Mr. Green Тази сутрин ме разпитва "Мамо, а бебето на кой ще прилича?" "На теб ще прилича" - "Ааааа, не искам да сме като близначки!" - "Няма да сте близначки, но имате една мама и тати и ще си приличате като сестрички" - "Мамо, а ти кога ще ставаш мама за трети път?"  #Crazy  #Crazy  #Crazy "Мила, чакай да стана първо за втори път мама, пък после ще го мислим третия път  Joy"

# 433
Ох толкова са милички малките деца  Heart Eyes да са ви живи и здрави !!! Нямам търрпение и на мен някой ден малката принцеска да ми гали второто коремче  Heart Eyes

# 434
Добро утро, моята мацка, бъдеща кака не е чак толкова любвеобилна към корема ми. Има дни, в който се целуваме, в други пита, кой мама ще обича повече като се роди бебето. Според мен си ревнува още от сега, като ме види да чета списания за бебета, го дърпа от ръцете ми и бяга с него.

Аз също съм проявявала ревност към по-малкия си брат и това си го спомням много добре. Живот и здраве съм решила да ги възпитавам съвсем отделно, а не както беше при мен, ти си отговорна за брат си и следваше търкал, обиди, караници и така нататък... Всеки ще си бъде съвсем отделно, това, че си се родил първи, не те прави детегледачка. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт