ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 826
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Извинете, но толкова бързо пишете, че пропуснах цяла тема и тази половината - за къде е уговорена срещата по принцип...да не се връщам да търся назад.

# 451
  • София
Radostche, мерси за инфото. Ще проверя за този тест. Аз имам основно парене, от време на време сърбеж. И ще пробвам някоя промивка, но това вече чак вечерта като се прибера. Аз просто се притесних, защото чета, че някои мами пият антибиотик за да се справят с вагинална инфекция и затова се нашашках. Но ще видим как ще се развият нещата.
Благодаря Hug

# 452
  • Sofia
И нашата госпожица често-често ми целува корема. Тя много се радва, но има и моменти на ревност. Разправя ми, че щяла да го учи да прави бели, за да му се караме Joy. Подозирам, че като се роди бебока ще започнат среднощни разходки да ни проверява....Но няма начин - това си е част от играта.

# 453
Маринка, Ами - така си е - не си заслужава , ако цената се приближава до тази на АГ ... Зеленикавият цвят е странен , но едва ли е от околоплодните води  - те нормално не са зелени ... По-скоро от промяната в хормоните може да се получи  Hug

Tonita Антибиотикът не е за гъбични инфекции . С него може да се лекува някаква бактериална инфекция на влагалището като Е. coli. , но не и гъбички. Приемът на антибиотик само благоприятства  развитието на гъбките , така че какво и да правиш , не си предписвай лекарства сама  Hug . А вагинален преглед направи ли ти доки ... Понякога се получава дискомфрот след такъв , особено ако спекулумът е бил в някакъв  гаден дезинфектант... Хубавото е ,че скоро отминава от само себе си  Hug

# 454
Извинете, но толкова бързо пишете, че пропуснах цяла тема и тази половината - за къде е уговорена срещата по принцип...да не се връщам да търся назад.

за сега май само мястото е уточнено - The Mall на Цариградско , но за деня и часа все още няма консенсус  Mr. Green

pepitastar1 и аз нашите роднини съм ги помолила най-любезно да не купуват нищо , а да дадат парички , за да си избереме ние , защото първо че нямаме сходни вкусове, второ , че пазаруването ми е страшно голямо удоволствие и не искам никой да ми го отнема  Simple Smile същото съм го казала и на приятелите първо да ме питат точно от какво имам нужда , за да им пращам линкове кво харесвам и да ми вземат точно него  Mr. Green

# 455
pepitastar1 Нямаш ли нужда от стерилизатор,нагревател,кошница за кола или нещо друго,което не си си купила,такова да им поръчаш? Най-добре им звънни ти и ги уговори да излезете заедно да си харесаш...Аз съм мн нахална Simple Smile Вчера от 1 сайт си харесах супер много неща за 200 евро и звъннах на свекито и й казах ,че ако иска да направи много смислен подарък за внучка си , да ми преведе 400 лв на картата да си платя покупките  Joy И тя така се зарадва ,че ще може да е полезна и няма да се чуди кво да купи... Ама малко са хората с взаимоотношения като нашите- да не се притесняват кво ще си помисли другата страна.

А Tonita.80 и Радостче Този кандида тест е 10-11 лв ,зависи от аптеката. Смятам да го пробвам днес.Ще ви кажа отзиви по-късно.

# 456
Идеята за срещата е за The Mall на Цариградско  Peace
Аз държа лично да си избера всички дрешки, т.к. имам много конкретни изисквания и предпочитания и риска да не ми ги уцели някой е много голям.

И да ви кажа - от вчера започнаха да ме болят краката от вътрешната страна, където се свързват с таза - явно започват да ми се разширяват тазовите кости вече. За тази болка обаче май лек няма освен онзи неизбежния след 2 месеца  Mr. Green    Днес от 6 часа съм на ФМ - стискайте палци всичко да е наред с бебата.  Hug

# 457
  • Варна
Здравейте! Страхотни закуски сте сервирали! Аз се мъча здравословно да се храня, обаче това мюсли сутрин нещо....само за 1ч ме засища.
Днес е много хубаво времето, но на мен ми се седи у дома. Подреждам шкафове, обичам да го правя - намирам някакви неща, за които съм забравила   Laughing и изхвърлям ненужните.
Големи сладури са бъдещите каки и батковци, толкова естествени и непринудени  Heart Eyes
Аз все така нищо не съм купила още за бебо и никой от близките (доколкото знам). Но смятам другата седмица вече да започна да купувам, поне нещата за родилното.
Леле, а тези дни как ме боли срамната кост и сухожилията към краката.....Особено след сън, докато се разтъпча и раздвижа е кошмар!
Хубав слънчев ден на всички!

# 458
  • София
А_вагабонд за втора вечер те сънувам, ама убий ме не си спомням какво правиш в сънищата ми. Снощи ти сънувах главата, май имаше нещо с онова лого на apple и стив джобс, което пуснаха вчера. Дали не беше твоята глава..?  newsm78

Какви идиотизми сънувам, на никой не го пожелавам. За всичко е виновен утрогестана.

Иначе за срещата аз съм ЗА, каквото решите, само го обявете на висок глас.

# 459
KiaraTiara   Joy Joy Joy   Mr. Green  Много забавно... сигурно съм си татуирала логото зад ухото в знак на признание  Crazy  И аз сънувам супер странни неща напоследък, така че въобще не мога да се шокирам от странни сънища вече.
Предната вечер сънувах, че раждам и акушерката в един момент ми казва - айде почти излезе, взе ми ръката, сложи я на главата на бебето и ми вика 'Айде хвани я сега и го извади', а аз си дърпам ръката и й викам 'Ама как така аз да го изваждам?!'  Shocked
А снощи сънувах, че една наша приятелска двойка са си осиновили детенце, което беше на 3-4 годинки някъде и беше с шина на врата и цялото бинтовано  ooooh!  и това са от най-нормалните ми сънища

# 460
И аз вече две нощи сънувам, че раждам  baby_neutral. Явно доста сме се стресирали ...

# 461
  • София
Здравейте и от мен ! Благодаря за хубавите закуски   bouquet
Аз също сънувам доста откакто съм бременна - доста често розови сънища  Embarassed , явно е от хормоните .
Толкова много се радвам, че е петък днес ... тази седмица ми се стори много дълга. Как ми се почива  Peace
Аз започнах малко по-лек режим на хранене - ограничавам хляба и сладкото, защото вече съм много, много дебела и страшно ми тежи, а има още доста време до термин. Снощи вечерях овесени ядки, малко ябълки и фреш от портокал и лимон. Днес ще се опитам пак това да ям за вечеря .
Хубав ден на всички   bouquet

# 462
  • София
Интересно, но и аз сънувах преди два-три дни няколко мами от тук, включително и Галактик, а не знам как изглежда.  Mr. Green Помня само Киара, а съня беше няква суматоха, но и него не го помня много добре, абе луда работа.

За болките, на мен от тая сутрин ми се появиха едни странни усещания - като натъртени си усещам хулбоците и имам едни такива мускулни пробождания, ту от ляво, ту от дясно.  #Crazy Но е търпимо де, не е кой знае какво...засега...дано не се засили.  Twisted Evil

gadamer, а видя ли го във фейса тоя документ Кой кой е - от дясно на монитора ти се пада? Ще ти помогне да ориентираш.  Peace

# 463
аз за сега 2 пъти си сънувах бебето , в първия сън родих китайче  Mr. Green втория път обаче беше много хубаво момченце с дълга руса коса и сестрите му правеха прически с гел , че имал много хубава коса  Mr. Green

явно колкото повече наближава термина толкова по -откачени сънища ще сънуваме  Mr. Green

# 464
Гала, на мен много ми се ходи, ама бъдещия татко не ме пуска. Последните няколко пъти като получавах контракции и трябваше да лежа вкъщи все беше след по-дълги разходки или чистене и той смята, че йогата колкото и да са леки упражненията и ненатоварващи, не са особено препоръчителни за мен. Аз пък си мисля, че нищо няма да ми стане, ама малко ме е страх та не знам какво да направя....
В понеделник е теоритична лекция. Няма гимнастика. А ако мислиш , че би се натоварила - недей да експериментираш. Аз си се чувствах поизморена. Ако имаш контракции, подобре е  да почиваш

Общи условия

Активация на акаунт