Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Аз днес купих по препоръка на продавач-консултанта в магазина dalli за черни дрехи.Бях се засилила за Савекс,но този го препоръчаха пред Perwoll-а ,за Савекс нищо не можаха да кажат и взех този dalli.....

# 91
  • София
Аз днес купих по препоръка на продавач-консултанта в магазина dalli за черни дрехи.Бях се засилила за Савекс,но този го препоръчаха пред Perwoll-а ,за Савекс нищо не можаха да кажат и взех този dalli.....

не знам, но на мен Савекс изобщо нищо не ми изпира. Добре, че преди бях взела от най-малките кутии  Tired

# 92
  • София
Абе как се зарибихте с тоя боклук Савекс? Има далеч по-добри продукти на пазара.

# 93
  • There I was on a July morning
Аз само веднъж взех малка кутия Савекс за проба, за бяло, и изобщо не ми хареса. Освен, че не изпираше петната, тъканите сивееха. Crossing Arms

# 94
  • София
Аз само веднъж взех малка кутия Савекс за проба, за бяло, и изобщо не ми хареса. Освен, че не изпираше петната, тъканите сивееха. Crossing Arms

при мен не сивееха, но петната си личаха и то доста  Rolling Eyes Все едно съм тръкнала дрехата на ръка с малко вода без препарат  Tired

# 95
Здравейте мисля да пробвам Perwol за черно ,но не мога да  разбера разликата в двете опаковки  Embarassed. Едната е със златна капачка и на нея пише Limited Edition и има нарисувани рокли,а  другата е с нарисувани сака ( само за връхни дрехи ли е ). Кой е по-добре да ползвам за блузки и дънки?

няма разлики. Limited Edition обикновено е с различен аромат или +количество. Не е от значение картинката отпред.

не е нещо фантастично. Може би няма да те впечатли.

# 96
Някакви впечатления от английския Ариел гел, за цветно? мерси.

# 97
Невероятен е. Много го харесвам. Цветовете на дрехите стават по-наситени с него

# 98
Невероятен е. Много го харесвам. Цветовете на дрехите стават по-наситени с него

мерси mmtomova, значи той ще е  Wink  Simple Smile

# 99
  • София
Запис.

# 100
  • София
днес купих и това . Пише, че е за детски дрехи и чувствителна кожа  newsm78

# 101
днес купих и това . Пише, че е за детски дрехи и чувствителна кожа  newsm78
според мен не е за детски дрехи, но нека специалистите да си кажат думата.

# 102
Ако е non-bio, наистина го препоръчват за чувствителна кожа и детски дрехи.

# 103
  • София
Ако е non-bio, наистина го препоръчват за чувствителна кожа и детски дрехи.

да, на кутията пише non-bio. Благодаря ти  Hug

# 104
12.70лв za 25 пранета течен за бяло и цветно страхотно изпира

Общи условия

Активация на акаунт