Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Като изсъхне прането, ще докладвам и за цветовете.
Аз чакам отзиви Peace

# 106
Аз открих ново магазинче за препарати внос от Гърция и Италия (във Варна, пазарчето в кв. Младост) и съм много доволна, защото хем ми е по-близо от Борн-а на Нептун, хем в него има от този Скип, който иначе не мога да намеря никъде, а много искам да пробвам.

# 107
Цоп и аз в пералнята с вас  Simple Smile
С една огромна молба за помощ - досега перях само мои дрехи и съм нямала проблем с препаратите за пране. НО откакто заживяхме с приятеля ми, съм в потрес - няма такова цапане! Всички покривки за маса са ми с лекета вече!!! Неговите горни дрехи също  Sad Само фъстъци като яде не се капе  Crazy По съвет на приятелки взех от Елитис сапун против петна, един течен препарат за петна с пате на бутилката, мацам и търкам преди пране... някои петна се чистят - други - никакъв шанс. Писна ми - кожата на ръцете ми замина  ooooh!

Тези препарати, които обсъждате от паралелния внос - дали биха изпрали по- добре? Честно казано, виждала съм тези магазини, но не съм влизала, защото си мислех, че продават просто по- скъпи препарати, парадирайки че са "оригинални". От прочетеното тук, започвам да "стоплям", че може и да греша  newsm78
Извинете за дългия пост, но имам нужда от урок по пране  Embarassed Благодаря ви предварително   bouquet

# 108
  • София
Miss Wildrose, успокой се, иди до Карфур и си вземи един пакет ОМО от 2 кг.

Продължавам с доклада за черния Савекс - освежи червеното, но в черното разлика не забелязах.
Аромата остава леко.

А що се отнася до хвалбите за Савекс прах - става дума за Савекс Премиум за бяло, не обикновения.

# 109
  • There I was on a July morning
Miss Wildrose, колкото и да са добри препаратите от паралелния внос, не разчитай, че във всички случаи се справят с петната. Най-добре е лекетата предварително да се обработват със специален продукт.  Peace

# 110
Благодаря, L'agent, Скубиду    bouquet
Аз явно очаквам да намеря вълшебната пръчица  babydust7

# 111
Да питам за Импресан,който е за дезинфекция в указанието пише да се постави в отделението за омекотител и че омекотител може да се добави. newsm78да разбирам ли,че слагам двете заедно Embarassed

# 112
Да питам за Импресан,който е за дезинфекция в указанието пише да се постави в отделението за омекотител и че омекотител може да се добави. newsm78да разбирам ли,че слагам двете заедно Embarassed

За 1 пълна пералня, дозата Импресан е 2.5 капачки, което ми запълва до максимума отделението за омекотителя. И да искам няма къде да го сипя, т.е. аз не слагам едновременно двете добавки.

# 113

За 1 пълна пералня, дозата Импресан е 2.5 капачки, което ми запълва до максимума отделението за омекотителя. И да искам няма къде да го сипя, т.е. аз не слагам едновременно двете добавки.
E,не са го измислили,както трябва!Аз искам да си слагам  омекотител.Ако го сложа в пералнята с мерителна чашка по време на пране не става ли?

# 114
Не знам, но пробвай така, щом държиш и на омекотителя  Peace

# 115
  • в белята
Моля да се в ключите с предложения по следия казус:
Досега съм перяла дрехите на децата само с Персил сензитив( паралелен внос) и чат пат като закъсам с нещо друго уж сензитив.Но малкия има много дрехи тъмни този сезон и немога да преглътна ,че след месец пране горе долу ,ще започнат да избеляват.........та въпроса е с какво да ги пера с Корал калър или блек или с нещо друго подходящо? newsm78 newsm78 newsm78

# 116
  • Не от София.
Момичета,препоръчаха ви като професионалисти относно перилните препарати,затова се включвам с въпрос.  Praynig
Имах много хубаво цветно бельо-цветенца на искрящо бял фон.Незнайно как обаче е попаднало в пералнята с разни тъмни дрехи.Предполагате какво се случи-имам си сиво бельо на цветенца.  Cry
Знаете ли препарат,който би ми бил полезен?!? Хем да ми върне белия фон,хем да не заличи цветенцата...
Много искам,знам аз..  Cry

# 117
  • bad@ss
Здравейте  Simple Smile
Отново тук с лавандуловите си тревоги  Laughing
Първо си взех Bold, щото нали не исках омекотител,  после пък открих омекотител, който е по-опияняващ и лавандулов и от лавандулова нива.
За това иде реч. Взех го от едно квартално магазинче. Отивам днес да си купя пак, но продавачката дори не помни какво е зареждала някога си, пък и от всичко взимала по 3-4 бр.   Confused
Среща ли се тази марка по магазинчетата за пар. внос? За мен беше абсолютно непозната  Embarassed
Производител е посочен: FMCG1 Limited - U.K.

# 118
Момичета,препоръчаха ви като професионалисти относно перилните препарати,затова се включвам с въпрос.  Praynig
Имах много хубаво цветно бельо-цветенца на искрящо бял фон.Незнайно как обаче е попаднало в пералнята с разни тъмни дрехи.Предполагате какво се случи-имам си сиво бельо на цветенца.  Cry
Знаете ли препарат,който би ми бил полезен?!? Хем да ми върне белия фон,хем да не заличи цветенцата...

има препарат, казва се Entfärber. Различни видове, според вида на текстила за разбоядисване. Продава се в Пикадили, Карфур, Метро. Ето един от производителите
http://www.brauns-heitmann-server.de/brauns_heitmann_1024/produk … he/entfaerber.htm

# 119
  • Не от София.

има препарат, казва се Entfдrber. Различни видове, според вида на текстила за разбоядисване. Продава се в Пикадили, Карфур, Метро. Ето един от производителите
http://www.brauns-heitmann-server.de/brauns_heitmann_1024/produk … he/entfaerber.htm
В другия подфорум ми препоръчаха едни избелващи кърпички..това нещо подобно ли е?..май са на същата фирма.

Общи условия

Активация на акаунт