Боби ми вдигна темп. онази вечер въпреки че си допива аб и пак изследвания - заключението е нов вирус на фона на аб. Сега продължаваме с изопринозин и куп изцепки още. Снощи за щастие е спал добре, но така или иначе си е в къщи. С Коко миханме контролен вчера - махаме повечето ограничения за храните, но така или иначе до нова година ще си кара на специален режим.
За говоренето - говори много добре, не спира да говори, разбира ме се с него. Еее има си и негови думички, които аз само разбирам, но съм доволна, в сравнение с батко си е цвете направо. За оцветяването - няма такова животно при нас, но пък рисува много и навскъде. Само дебнем къде ще надраска и какво. За пъзели -обожава ги - но само да прехвърля частите от едната кутия в другата, същото е и за строител и всякакви дребни неща - просто прехвърля дребощлаците от едно място на друго.
Днес и аз ще купувам каквото ми е нужно за сладките и ще ги мятам - снощи си изкарах рецептите от тетрадката и днес, утре ще се мятам.
Бебеш - по нашите лаборатории комплект изследвания са около 8-11 лева - това включва чревни (специално на нас ни искаха и кръв и урина) за Кръвните и урината ни дадоха направления, както и за чревните, но знам че за чревните не се дават направления. За чревните - стъкълце с лепенка, едно нещо като клечка за уши - се пъха леко в ануса и контейнер за ако (едно малко топче). Трябва ти и контактна бележка от лекарката, че няма контакти с болни деца. Желателно е в момента, в които си направиш изследванията да го пуснеш на ясла или ако случайно се разболее да помолиш поне да го пишат присъствен за ден два, да не изгорят изследванията. Всяко нещо си има срок - мисля около месец, но контактната бележка от личния лекар важи само 3 дни.

.
. Но излиза, че почти нищо не се поема.
...

Отделно ме хвана мерака с плетенето и почти съм готова с първия шал, което някога съм плела
Обича пъзели, но успява да се справи с до 6 части, имаме и с повече, ама само ги разваля и после идва да ми казва "мама да реди"