СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 247
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Бебеш,колажите са страхотни.  bouquet

Ние уж сме по-добре.От вчера не е повръщал,ама и не е ял почти нищо.През ноща спа добре.Ще видим сега като се събуди как е.

# 376
Добро утро!
Ели, колажите са страхотни! Само да уточня, че Донка съм аз, а това на снимката е Преслав.

# 377
Добро утро!
Ели, колажите са страхотни! Само да уточня, че Донка съм аз, а това на снимката е Преслав.
Слж малко ще го оправя. И аз се зачудих но от страх да не объркам го оставих така.

# 378
  • София
Добро утро мацки!
Бебеш   bouquet страхотни си ги направила. Пък и децата ни едни хубавци и хубавици   Heart Eyes
d e s s след доста разпитване...се оказа, че еднократната доза не действа така добре, както ваксините сложени преди 2те години. Дори в листовката пише, че няма достатъчно показания за ваксината след 2 години. Та реших да не слагам. На каката също изолираха стрептокок пневмоние, борихме с Аб, после стафилокок, борихме с хомеопатия. Педи е категорична да не слагаме ваксина, а я врънкам още когато Кати беше на 3 години. Та за себе си съм решила да не ги слагам ваксините, ако не са супер належащи...това са бактерии, с които се срещаме ежедневно, трябва да се изгради имунитет и да не се разболяват децата сериозно от тях. УНг то, при която ходим, ми казва, че вечно трябва е да е болна, като й кихат и кашлят деца с бактерии, пък не е болна...явно е изградила имунитет, както и ние.... или изкарваме по-леко бактериалната инфекция или я подминаваме просто.

# 379
Готово , поправих името, извинявам се за грешката.
Радвам се че ви харесва , това ми е първия колаж  Blush
И като ги гледам тея сладури май май моя е най пухест  Crazy

# 380
  • София
Добро утро!
Бебеш, страхотни са колажите! Много са ни хубави децата, пу-пу Heart Eyes И толкова са порастнали, че някои не можах да ги позная. Blush

# 381
Добро утро.Колажа и страхотен!Всички са едни пораснали сладури.
Еми интервюто мина добре вчера подписах договор .Благодаря за подкрепата.
Ние сме добре ходим си на ясла и така.Кога се изучи незнам вчера като го взех ми казаха че е бил наказан зощото одраскал едно момиче.А не е такъв уж.

# 382
Добро утро !!

Много хубави колажи видях!!  А за дечицата - от сладки по сладки!!!

Бебеш   Hug !!! Все се каня да те питам какво направихте със млякотоп, пиете ли нощем? Че ние пием боза или сок  към 2 и 4 обикновено. Мъжо ме натиска да го премхна, ама аз нещо се озлушвам.
Деси, браво! Кога започваш?

# 383
Добро утро !!

Много хубави колажи видях!!  А за дечицата - от сладки по сладки!!!

Бебеш   Hug !!! Все се каня да те питам какво направихте със млякотоп, пиете ли нощем? Че ние пием боза или сок  към 2 и 4 обикновено. Мъжо ме натиска да го премхна, ама аз нещо се озлушвам.
Деси, браво! Кога започваш?

Спряхме го да. От раз, просто една вечер не му дадохме. Първата вечер плака около 30мин, втората вечер не се събуди и така до сега. Ако се събуди все пак по някаква причина, което е рядко, баща му му дава вода и заспива отново. Още не сме махнали бибата, ползва я само вечер.

Иначе приема около 500мл кисело мляко на ден. Много обичат да ядат с лъжичка през деня с Тея.

# 384
  • София
Добро утро! Бебешондел, колажите са супер (Ана Мария с едно Н само Simple Smile  Embarassed)
Иначе ние сме добре, дойдохме при тати на гости за две седмици, малката се държа много добре по пътя, в летищата беше залепена за мен, понеже й обясних, че има много хора и може да се изгуби, явно съм я стреснала защото не пускаше ръката ми или дръжката ма куфара  Mr. Green Много е щастлива с баща си, вчера бяхме в един супермаркет и я сложихме на пазарната количката, а аз почнах да бутам, при което тя ми маха ръката и вика "Тати да бута, тати да бута"  Laughing Ама не се оплаквам, след толкова време прекарано сама с нея ми е много добре малко да тормози и баща си  Mr. Green

# 385
  bouquet здравейте мили мамчета отдавна не съм писала, но като започнах работа едва ми остава време. вечер като се прибера пак взимам лаптопа и малкия се мръщи че не му обръщам внимание и така, а аз за 2 год. майчинство 10 дела проточени и по цял ден по съдилищата, но да не ви занимавам с мойте проблеми................
Пожелавам на всички болнички бързо да се оправят и само да радват мама и тати Hug
ние също сега сме се у дома свекърва ми го гледа жената , ме се видяхме в чудо с този младеж една седмица на ясла и после една в къщи, следователно за тези дни отвиква отново от ясла и наново писъци рев и така.............. при вас как се справяте с яслата аз нещо не знам как да постъпя като е на ясла нито яде, даже понякога не иска и да спи  и не знам....
лек ден от мен! Hug

# 386
Здравейте  Hug

Ели, колажите са наистина чудесни, чак се зачудих нашите ли са тези големи деца...Хубаво ще е, ако някъде има и първите колажи да се сложат на първа страница да се види колко са пораснали децата. Поне за една темичка да са всички заедно, а после да си остане само сегашния.
С коя програма ги прави.?

При нас нищо интересно - дребния е като че ли добре, днес му беше последен ден с гледачката и от понеделник, ако не му мине котка път го засилвам на ясла. По повод на питането на Рая -  ми аз нямам проблеми с Боби. Той всеки ден става сутрин и е казва, че е готов за ясла, а ние му обясняваме, че като оздравее ще ходи. С две думи е голям мераклия - предпочита да ходи там, а в къщи от майка ми или бавачката реве. Нищо, че е на принципа една ходи - една в къщи. Явно там му е интересно.

Утре сутрин заминавам за Свищов на обучение от градината и съм много надъхана. Таткото да се оправя както може и както иска с децата. Дала съм му пълна свобода - дали ще ползва баби или ще се справя сам - не ме интересува. От както сме се върнали от Прага, вече трета седмица се боря все с вируси или някакви неразположения - било децата или ние големите писна ми вече.

Днес дори и от счетоводството ме ядосаха - изплатиха ми малка заплата за предния месец - няма как аз съм и работила 7-8 дена, но имам голяма отпуска, която се надявах да ми изплатят - обаче забравила жената и другия месец. Не се губи, ама се надявах на повечко парички този месец. Меко казано ми скапа настроението.

Хвърлила съм се в творчески води - правя два коледни календара за мойта група и за групата на Коко, моля се другата седмица малкия да е на ясла, че трябва да обикалям за материали за творене. Идейно са готови, но има още какво да се доизпипва и добре, че ми се занимава, че не знам как щях да ги правя, ако нямах желание.

Боби - за него какво. Покрай батко си - слуша "мамън тетън" (майкъл джексън) опитва се да го имитира как танцува, падаме от смях с него. Все така го приспивам вечер по 3 часа - в 9 е в леглото, но преди 11,30 не заспива. Сексът остана мираж вече. Пуши много успешно - лапа химикал или солета и пуши та чак дим се вдига, изтърсва си дори и "цигарата" със заучено движение на дърт тютюнджия. Готви много също - непрекъснато нещо накъсва в купичка, взима си лъжица и бърка - случва се дори, ако го изтървем да си вземе от хладилника и мляко няма значение какво и изсипва при хартиите. Сещате се какво мазало се получава.

Мая беше питала за ботушите - ми все още не съм намерила и аз нищо, но за разлика от нея - давам и по 20 лева за ботуши и хич не ми пука. Миналата година на Боби му взех от Добрич - точно за 22 лева ботуши - ами бяха най-дебелите, и с най=мека подметка, които намерих след целодневно обикаляне. Да не говорим, че Боян ги ползва точно по 1 час на ден, колкото да отиде от точка А до т. Б и не, не съм забелязала да му се изпотяват краката. Не давам специално за обувки/ботуши повече от 30 лева. При положение, че ги носи точно три месеца и то набързо да го заведа някъде - мерси. Виж за баткото - за тази година ще се замисля за нещо по-качествено - просто вече е голям и му се случва да прекара няколко часа навън и наистина ще гледам за нещо хубаво и стабилно.
По-миналото лято на баткото му взеха баба му едни сандали за 50 лева на К&К и наистина цяло лято не мръднаха - смля ги буквално от носене, тази година взех същия модел, но на някаква си друга фирма за половината пари - ми пак същата експлотация - пак нямаха мърдане. Така че за мен лично марка/цена - нямат значение - да ми хареса и до там.

Болните да се оправят  Hug

Доста девойки не са се отбелязвали отдавна.

Написах ви мат'риал за четене - така че...

# 387
Момичетаа да ви се оплачаа.Много съм разочарована и убидена.Преди 2 дни от бюрото по труда ме изпратиха на интервю за с4етоводител.Условията бяха 9 4аса работен ден без почивка на обед и 270 и като махнеш осигуровките стават 210 лв за 9 месеца работа после те освобождават! Sad Тъй като естесветно отказах,аз само пътните и храната не мога да си платя,отидох в бюрото по труда и една ужасна служителка ми каза,че след като съм отказала подходящата работа ми се прекратява регистрацията без да ме ислуша!!!Направо нямам думи.Тези се гаврят с образованието и труда който съм положила 4 години.Направо нямам думи.

# 388
hriskata8610, това е направо отвратително. Дано по-бързо да си намериш свястна работа  Hug

# 389
  • Испания и Стара Загора
Това с бюрото по труда е отдавна така.Ако откажеш предложена от тях работа,веднага ти прекъсват регистрацията .Навремето за това не се регистрирах там.Винаги съм си намирала работа с частни трудови борси. Peace

Общи условия

Активация на акаунт