Бебеш,колажите са страхотни.

Ние уж сме по-добре.От вчера не е повръщал,ама и не е ял почти нищо.През ноща спа добре.Ще видим сега като се събуди как е.
страхотни си ги направила. Пък и децата ни едни хубавци и хубавици 
!!! Все се каня да те питам какво направихте със млякотоп, пиете ли нощем? Че ние пием боза или сок към 2 и 4 обикновено. Мъжо ме натиска да го премхна, ама аз нещо се озлушвам.
!!! Все се каня да те питам какво направихте със млякотоп, пиете ли нощем? Че ние пием боза или сок към 2 и 4 обикновено. Мъжо ме натиска да го премхна, ама аз нещо се озлушвам.
здравейте мили мамчета отдавна не съм писала, но като започнах работа едва ми остава време. вечер като се прибера пак взимам лаптопа и малкия се мръщи че не му обръщам внимание и така, а аз за 2 год. майчинство 10 дела проточени и по цял ден по съдилищата, но да не ви занимавам с мойте проблеми................

Тъй като естесветно отказах,аз само пътните и храната не мога да си платя,отидох в бюрото по труда и една ужасна служителка ми каза,че след като съм отказала подходящата работа ми се прекратява регистрацията без да ме ислуша!!!Направо нямам думи.Тези се гаврят с образованието и труда който съм положила 4 години.Направо нямам думи.