СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 238
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро,момичета.Благодаря за подкрепата!Аз също  мислех че е при три отказа,а и всеки около мене.Не съм и за 3те месеца по 100 лв обезщетение-с тях и без тях,а въпроса е принципен,как ще ме изпращат за 200 лв,то една чистачка вече взима много повече и да ми каже,че съм отказала най-подходящата работа.Както и да е,малко го преживях.утре ще ходя да говоря с трудовата посредничка,която отговаря за мене и нея ще я питам,тя би ли се съгласила на тези условия.
И ние като Свил,сме същата работа с тръшкането и вчера в центъра на Бургас нямаше някой който да не се обърне и да ни посочи.Продавачката на обувките вика май не обича да го обуват и събуват и аз ми той какво ли обича. Simple Smile
За памперсите онзи ден го водя сутринта и госпожата ми вика,ама не му ли сменяте памперса сутрин той все пълен,а той просто си искарва всичко ,което е задържал вечерта.Не ми стана приятно.Вечерта го взех пък  с подуто чело,и ми викат и у вас ли е такъв шавлив.И така...
Емии приятно кръщене.Да е живо и здраво новото християнче.Лек денн момичетаа  Hug   bouquet

# 406
Атракция, нашите на Уфо са естествена кожа, имат модели и от изкуствена.

Еми чакаме снимки от кръщенето, да си изкарате добре.

На всички болни бързо оздравяване желая.

Участвахме в един конкурс за корица на "Първите седем". От списанието решиха да наградят всички участници със специално парти в София  Party И така на 17ти сме на парти   Party

Вчера получих и хартиени копия специално за нас с кориците на децата  Heart Eyes

# 407
Бебеш страхотни корици,на още по - красиви деца.Много са хубави пу пу!

# 408
  • София
Да се разпиша и аз в края на деня Grinning
Бебешондел страхотни са и двамата, но Явката една идея май повече  Heart Eyes
Атракцион мерси за идеите за подаръци Grinning
Смайлс...още на другия ден си взех колата и я оправих за 1 час при майстор/за сравнение с татко си висяхме близо 2 часа и нищо не направихме хахаха/ с/у 15 лв....Ще оргинизираме нещо, но след сряда, че до тогава ми е тежка програмата....
Та такам...днес станах и кръстница. Малко натоварено беша, че кръщенето беше извън Сф. В манастира кръщаваха 6 деца + 2 възрастни. Децата от 1 месечно бебе до 2 годишно. Всички на куп. Едното като ревне, другите след него...абе поизпотих се, че и моя кръщелник си порева доста, а и тежичък ми дойде за едната ръка да го нося...Има няма 1,5 ч беше кръщаването. Бях се яхнала на някакви ботуши с дооооста високи токчета/ от младините ми преди да родя хахаха/ Едвам издържах...откакто бременях с Кати почнах да нося ниски обувки и сега направоооо/старост, нерадост/. Но понеже подозирах, че така ще стане си взех и ниски ботушки хахахах, та като мина официалната част си ги обух. Снимки се оказа, че няма много, но ще кача нещо....

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 22:23 от EmiR

# 409
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Цяла нощ не съм спала.И ММ се зарази от Алекс.Аз го изкарах много леко,но той е  най-зле.Дано се оправи до утре,че не знам как ще ходи на летището да чака майка ми и баща ми.И  дано Андреа не се зарази,че ми омръзна вече. TiredА имам толкова неща да правя днес.Трябваше да ходим да пазаруваме,но ще трябва да ходя с Андреа и да нося всичко на ръце,имам да чистя,торта да правя.Ужас. Crazy

# 410
Добро утро !!!

Анита, ще се справиш, после и снимки на тортата Simple Smile

Аз днес си пуснах отпуска и отиваме и ние на пазар, искаше ми се и на мен в Хипото, ама ... в Северозападнала българия го няма  Naughty!

Хубав ден!

# 411
Здравейте!
Аз сега се занимавам с Валери, беше два дни на гости на село и му се появи обрив. След последната ваксина получава някакви алергични реакции, според един специалист от Варна е псевдоалергична реакциа, т.е. към консерванти и оцветители и няма тест в България, който да го потвърди. Никой не може да ми каже от какво точно е, кръвните изследвания показаха някакви абсурдни резултати. Сега беше на доста ограничен хранителен режим и въпреки това е доста обилен обрива ooooh! Оплаках ви се. Но съм доста притеснена!
Чудесни деца имаш, Бебеш! Аз също го имам това списание, но новите броеве - още не.
Анита, дано бързо да оздравявате и Андрея да удържи фронта. А и да не успееш със всичко съм сигурна, че радостта от срещата ще покрие всичко останало и торта може да направиш и утре.

# 412
При кого ходихте , Мая? Има място където се правят и такива изследвания. В софия има специална лаборатория, но всичко зависи при кого сте били. Защото нас ни бяха набедили със 100 неща докато стигнем до АБКМ.  Възможно ли е докато са го гледали да са му дали нещо, което да е провокирало обривите?

# 413
Ами Бебеш при Ружа Панчева ходих, но тя не смята, че това е типична алергична реакция. И тя ни изпрати в някаква лаборатория - 180 лв дадох, за да ми кажат че има алергия към последните три неща, които е ял.  ooooh!
Снощи личната каза, че смята, щом е на крачетата, е по-скоро към някакъв препарат - прах, омекотител, сапун и т.н., защото там се търка най-много. Та е възможно да е просто от различния омекотител, защото стигнахме до извода, че бабата пере със същия прах като нас и го къпала със същия шампоан. Давам хомеопатично - Апис мелифика. Малко на своя глава, защото в началото на лятото ни бяха изписали такова. Сега ще доказваме диагнозата, защото няма да го слагам на диета, започвам пак да пера с бебешки прах и да не слагам омекотител или само бебешки такъв. Ако не се разпространи и започне да се успокоява, значи наистина не е хранително. Постоянно сме на диета в последно време и това вече го изнервя доста. Спряла съм така или инъче всякакви сладки и сокчета, но на детето му се яде. И макар да няма вкъщи все някъде вижда по магазини, реклами, даже и тази сутрин в една от детските му книжки има нарисувана торта. Може да му направя някакъв кекс сега!

# 414
  bouquet здравейте мили мами нека болните бързо оздравяват, бебеш наистина твоите са големи сладури Hug та и на мен ми се прииска едно такова сладко моме Heart Eyes
мамета знае ли някоя от вас за тази програма в подкрепа на май4инството става ли ако например е пенсионер по болест

# 415
Мая, стискам палци всичко да се оправи бързо, ако искаш мога да те свържа с една моя приятелка, на чието дете намериха такава алергия към консерванти. Те ходиха при много лекари какви ли не изследвания пуснаха и накрая се оказа това.

Иначе изследванията, които се правят в София са доста по-обширни от тези в Надежда, ако след време ако се влошат нещата мога да ти дам данните на лични.

# 416
  • sofia
Привет!!! Прибрахме се.
Бебеш, на 29-ти миналия месец пратих на имейла ти снимка за колажа...Гледам, че не си я сложила... Sad

# 417
Привет!!! Прибрахме се.
Бебеш, на 29-ти миналия месец пратих на имейла ти снимка за колажа...Гледам, че не си я сложила... Sad
Сега пиша от телефона,но по-късно ще вляза да я потърся, може да е отишла в спама.

# 418
Кришка, в спама е било. Слагам го на отделен слайд, защото чакам снимка и на Атракция. И пак напомням, че ако някой иска да се включи, все още може да ми изпрати снимка Simple Smile

# 419
  • София
Да се разпиша и аз...нищо интересно..малко повече домашна работа. Днеска КАти имаха и открит урок, та ходих да видя какво учат децата. Но към 17 часа, децата са си изморени, превъзбудени и разсеяни. Е пак показаха знания де...но и доста се оглеждаха хахаха....Бяха 27 деца ooooh! от 30. Пълна лудница...Та такам...Ще ги слагам да спят, щото нещо ме дразнят Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт