СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 179
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Абе изтърка се вече това с говоренето Simple Smile дайте нова тема.
Мен ми се е свило сърцето, защото дара днеска се разсополиви, разкашля и чак сега вдигна температура (а й е 4ти ден вече варицелата) и док вика, че може да прави пневмония.. та утре ще ходим за пкк
само се чудя в токуда ли да я заведа или в някой дежурен цибалаб.. и редно ли е да я водя като е с варицела??  Rolling Eyes то не че няма да я завда.. ама си се чудя
ванина.. какво стана с интервюто Simple Smile ще черпиш ли?

# 691
Ади, за понеделник в 14 се отменя  Tired ще видим какво ще се случи, аз си падам малко спек във възови ситуации, та се надявам да мине леко..... Blush

# 692
Между другото Бебешондел, браво момиче, че попита в темата за опасенията си, че се интересуваш въобще, ако нещо ти се струва странно.

Да, бе супер, разбрахме, че моето е най-изостанало  Stop Сега съм направила една уговорка с една логопедка от Плевен, да видим какво ще каже, и с клиничен психолог от София ще говоря.

А Явор ходи на пръсти, подрежда си животните... нали, супер, че се зачетох а  ooooh!                                                                                                                                                                       

# 693
Добро утро момичета !!!

Мъжо днес е на работа, детето "на село" при нашите ще водя, а аз ще ралксирам   Party

# 694
Между другото Бебешондел, браво момиче, че попита в темата за опасенията си, че се интересуваш въобще, ако нещо ти се струва странно.

Да, бе супер, разбрахме, че моето е най-изостанало  Stop Сега съм направила една уговорка с една логопедка от Плевен, да видим какво ще каже, и с клиничен психолог от София ще говоря.

А Явор ходи на пръсти, подрежда си животните... нали, супер, че се зачетох а  ooooh!                                                                                                                                                                       
Звучиш сякаш някой те е обвинил в нещо  Rolling Eyes Аз пак казвам - всяко дете се развива със свой, индивидуален темп.
За логопеда - малко специалисти работят с малки деца, диагностиката е много трудна, коя намери чак в Плевен, при условие, че има далеч по-професионалисти в София, Варна?....

Ивилда, лекинко ти завиждам  Wink Аз отивам на изпит, утре имам 2  Crazy

# 695
  • София
Добро утро мацки!
Ивилда и аз ти завижда, при това никак благородно дори  Laughing Скоро не си ме е случвало да оставя децата при нашите/ е последния път спаха там и сутринта си ги взех/ама това не го броя...А и не се очертава, защото чакам снаха ми да роди и най-вероятно племеника ми ще го мятат там....Психически съм се настроила, че няма да има почивка  Laughing
Бебешондел не пиши сценарии....и не чети повече....Хубаво, че ще направиш консултации, но и изчакай и не се притеснявай. Не знам вие как сте, но аз винаги преувеличавам нещата, когато има проблем..и то не нарочно, а от страх какви ли не диагнози поставям и т.н. То нали затова е приказката "Да не ти се случва това, което най-близките ти си мислят"
Тааакаа на Ангел му избиха странни пъпки...направо си ми прилича на варицела  Thinking Баси, а никой не ми е казвал, че е бил болен или контактен...Кати все още няма...Но ако е варицела ще изкараме прекрасна изшарена Коледа  Laughing

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 09:01 от EmiR

# 696
  • София
Тааакааа..с варицела сме.... Mr. Green

# 697
  • Испания и Стара Загора
Тааакааа..с варицела сме.... Mr. Green

Дано я изкарате леко Hug

# 698
  • София
Ами пъпките избиха без Т....защото вече са доста и педи каза, че най-вероятно ще е леко....щом досега не е вдигал Т.

# 699
  • sofia
Олеле, Емир, искрено ти съчувствам...Точно снощи с бате обсъждахме шарките и колко ще ми е мъчно, ако Пепи страда...А нали споменах, че и аз не съм карала...
Бебеш, я не се впрягай!  Hug Знаех си, че някое майче ще се шашне, аз за това призовах да не задълбава никой в патологии. До 3 години е нормално някои деца да срещат трудности в говоренето. А тва "мучене"...много грозно звучи...
Ся трябва да излезем с Пецата, а навън е кал и гнус...Как да му обясня къде е отишъл "нега", както му вика... Laughing

# 700
  • Испания и Стара Загора
Ами пъпките избиха без Т....защото вече са доста и педи каза, че най-вероятно ще е леко....щом досега не е вдигал Т.
Пъпките избиват 3-4 дена.Андреа вдигна Т от втория ден и я поддържаше до петия.Дано минете без Т. Peace

# 701
  • София
Заболяването започва с висока температура до 39 гр.,болки в гърлото,хрема,кашлица и типичен обрив който първоначално е представен от леко надигнати червени петна до 5-10 мм. в диаметър,като за няколко часа след това се появяват и везикули (мехурчета) върху тези петна.Везикулите могат да бъдат разпостранени по цялото тяло (вкл. и в косата) като отначало са изпълнени със бистро съдържимо,но после потъмняват и на тяхно място се образуват тъмни корички,а след тяхното отпадане остават тъмни петна по кожата които изчезват след няколко месеца без образуване на никакви белези.
Освен описаната типична форма на протичане има и други варианти:
-рудиментарна форма-с единични обриви,нормална температура и запазено общо състояние.

Та дано не вдига...
Всеки я кара различно...аз на 33 г я карах супер леко...въпреки старшните неща, които се описват за късното каране на варицела....

# 702
Еми Hug, дано минава леко и без последствия. Янина като беше болна мазх пъпките с крем "Бочко" и няма нито един белег, но беше и по-голяма и разбираше, че не трябва да се чеше.

# 703
И дара не вдига температура.. чак вчера вдигна и се разкашля.. та пускахме под пара пкк днеска, но всичко изглежда нормално Simple Smile

изопринозин й давам, за да го бори по-лесно
пък пъпките вече почват да завяхват и не излизат нови .. може би му се вижда края Simple Smile

по-бързо минаване и на вас Hug

# 704
  • София
Ми той Ангел също подкашля..ама аз си мислех, че е от стафилокока, а то си е било ново.... Thinking
Купих ей това virasoothe http://apteka.framar.bg/30020257/%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%81% … 80-#axzz1g47gWLQe
че гледам, че почва да се почешва..а няма как да му обясна, че не трябва....Ще видим дали върши работа...Отделно ни изписа и противоалергични капки Зиртек..защотобило важно лигавацита да е оки...та се изръсих с доста пари Mr. Green Само не знам как ще ги удържа в къщи 7 дена Thinking Изрично ми забрани да извеждам Ангел, Кати можело да си ходи на ДГ ама аз ходя с Ангел да я взимам...та явно и нея ще трябва да спра....

Общи условия

Активация на акаунт