БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 86

• 76 913
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си взема този гоблен-казва се Снежната кралица

Uploaded with ImageShack.us

Много ми харесва, обичам много гоблени с изображения на жени. Аз не мога да шия още, баба ще ми го ушие. Търсихме го не не го намерихме. Да знаете откъде мога да го купя в София?

# 496

Айде и тука да се похваля , остава контура...

# 497
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли откъде мога да си взема този гоблен-казва се Снежната кралица

Ето от тук може да си го поръчаш  Peace
http://e-levron.com/index.php?lang=bg&r=scstore/t3004/t3058

Браво, ina! Нямам търпение да го видя завършен!

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 19:53 от Цветката

# 498
Много благодаря за бързият отговор и аз там го гледах.Но не съм наясно как става поръчката?Има две цени-13 лв. и 64 лв. Това от конците ли зависи, нещо много не го разбрах   Grinning Иначе е много красив гоблена, влюбена съм от много време го искам!

# 499
  • Плевен
Момичета ,нашата Иваничка е родила дъщеричка !   newsm51Да и е жива и здрава за да радва мама и тати, а и бати  Heart Eyes Hug

# 500
Много благодаря за бързият отговор и аз там го гледах.Но не съм наясно как става поръчката?Има две цени-13 лв. и 64 лв. Това от конците ли зависи, нещо много не го разбрах   Grinning Иначе е много красив гоблена, влюбена съм от много време го искам!

13 лв. е само схема. Пълен комплект с панама и конци е 64. Мисля, че трябва да се регистрираш първо. След това - "добави в количката" и така. Прочети си условията за доставка преди това.

Честито и от мен, Иваничка! Да ви е живо и здраво бебчето!  Hug

# 501
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добре дошло на малкото съкровище  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 502

Честито на Йованка , сега няма да имаш много време за гобленчета ,живи и здрави да сте всички

# 503
Честита дъщеричка на Иваничка!
Да расте здраво и засмяно момиченце и нека изживее най-прекрасното и безгрижно детство!
Бързо възстановяване на мама Иваничка и скоро да си бъдат у дома при бати и тати!
   bouquet

# 504
  • Балчик
Честита дъщеричка на Иваничка и от мен ! Да расте щастливо и умно детенцето.  bouquet

Аз най-после се освободих и от вчера боцкам по малко Тадж Махал.

# 505
  • Все на втория етаж
Ехааа, чудна новина! Да е жива и здрава принцесата!  Hug

# 506
  • ГОре на черешата...
Честита малка принцеса на Иваничка и от мен  bouquet! Много да спинка и папка, та мама да има време за иглата Wink!

# 507
Делфинче, още веднъж благодаря, ще си завърша гобленчето.
Иваничка, жива и здрава да е малката,само радост да носи вкъщи.

Сега да си дойдем на темата Simple Smile
http://shop.milenastyle.com/product_...oducts_id/2726

Това нещо ми е мечта от доста години, но не му идва ред . Някой ако го е шил и има схема и ключ (големия вариант) ще му бъда благодарна ако ми го изпрати. Или пък другия, 2 са от една серия. Така поне малко по малко за конци ще мога да отделя...че иначе тази цена Shocked
Между другото не съм го засичала тоя гоблен по форумите...само аз ли съм влюбена в него?

Лека вечер и спорна работа по гоблените , момичета.

# 508
Иваничка, честито мила  Hug

# 509
  • Атлантис, Галактика Пегас
Каква чудна новина за Иваничка, да е жива и здрава и тя и дъщеричката!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт