БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 86

• 76 910
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Балчик
elha_1, аз не мога да отворя линка, коя е картинката, че ме заинтригува?

# 511
Честито на Иваничка и от мен.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 22:52 от olenka63

# 512
Gobelin Kit....ако правилно съм разбрала, че това му е името. Не знам защо не ти отваря, в момента като влезнеш в сайта на Милена Стил, на началната страница е първия на втори ред.(същия е и третия на първия ред само че е малък).

# 513
Иваничка честита радост! Да ви е жива и здрава малката принцеса и много много да ви радва!   bouquet

ina. сезоните са прекрасни! Нямам търпение да ги видя с контур. Simple Smile

Сега и аз да се похваля малко.
Това е първият ми Dimensions - изпран и изгладен, но все още без рамка...

А това е етап от сегашното ми занимание - много му се радвам! 

# 514
Честито бебче, Иваничка, да расте здраво и щастливо!

Гобленът на elha_1  мисля, че трябва да е този - "Кръчмата":

Аз уж щях да си дам дълга почивка, но като гледам какви неща показвате, пак ме засърбяха ръцете. Обаче нямам нищо в запас като повечето от вас и ще си чакам томболата и двете книгоразделителчета, които съм поръчала.

# 515
Честито бебче, Иваничка, да расте здраво и щастливо!

Гобленът на elha_1  мисля, че трябва да е този - "Кръчмата":

Аз уж щях да си дам дълга почивка, но като гледам какви неща показвате, пак ме засърбяха ръцете. Обаче нямам нищо в запас като повечето от вас и ще си чакам томболата и двете книгоразделителчета, които съм поръчала.

Добро утро!

Да, този е.
Сега разгледах цялата галерия и видях, че съм сгрешила с името, което съм написала тук...всичките им започват така Simple Smile Аз като го видя ...и нито чувам, нито виждам.

Спорен ден.

# 516
Да е жива и здрава малката госпожица на Иваничка,и да носи много радост  bouquet.
Момичета,имам нужда от вашата помощ Praynig,свекито ще има юбилей и искам да ви помоля за идеи.Аз снощи се рових из сайтовете,но нищо подходящо не намерих Sad,а знам,че вие винаги имате страхотни идеи.Иска ми се да е нещо свързано с цветя,че ми се вижда подходящо (но приемам идеи всякакви) и да не е много голямо,че имам два месеца,а не съм от най-бързите  Laughing.
Да ви покажа етап от коледното чорапче и едно дребосъче,което направих с конци каквито имах за една малка госпожица.

# 517
Много благодаря за бързият отговор и аз там го гледах.Но не съм наясно как става поръчката?Има две цени-13 лв. и 64 лв. Това от конците ли зависи, нещо много не го разбрах   Grinning Иначе е много красив гоблена, влюбена съм от много време го искам!
Да ти отговоря и аз  Simple Smile - както и Цветката ти каза за 13лв получаваш схема и легенда на конците с номера на DMC, както и нужното ти количество в метри, за 64 лв получаваш пълен комплект: схема, панама, конци Peace. Според мен по на сметка излиза да си вземеш готов комплект, освен ако си нямаш вкъщи конци, иначе ако ти тръгнеш да комплектоваш излиза по-скъпо. Аз влизах на другия им сайт http://gobelins.dir.bg/_wm/library/?df=721588&dflid=3, и пратих поръчката си на дадения там имейл адрес, пристигна за 1 седмица.

# 518
  • Балчик

А това е етап от сегашното ми занимание - много му се радвам!  

То си е за радост- много е красив.

# 519
petitobg тигърът ти е страхотен Peace, браво.

# 520
Големи красоти момичета! А най-чудесната красота е в момента в прегръдките на Иваничка! Да са живи и здрави и много, много усмихнати!   bouquet
Хубав ден на всички! Hug

# 521
  • Ловеч

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSF74U4sAKlGLCKIsqopdi0X … 4okyBLm_gTPsaAUJw

момичета да почерпя за рожденния си ден и за рожденния ден на най-хубавия ми подарък-

внучката ни Джеси.

А на Иваничка да им е жива и здрава малката принцеса. И много да радва мама и тати.

# 522
Добро утро момичета. От къде да започна по -напред да честитя прекрасните поводи.
Иваничка да ти е живо и здраво съкровището.
darinaia не мисли, че ще пропусна и твоя двоен празник. Да ти е честито мъничето.
Хубав ден от мен   bouquet

# 523
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Честита рожба на Иваничка! Да Ви е жива, здрава, много щастие и късмет!  newsm07
Чести рожден дена и на darinaia   bouquetЗдраве и късмет!
 petitobg Новото ти начинание е прекрасно!
 Що се отнася до подарък за "съкровището" - Пепен едно време бе шила едни прекрасни рози на които дори имаше и опция за надписване на годините (ако не  се лъжа).
Аз нямам нищо за показване - напредвам по Село Лещен. Става бавничко, защото е 1:1, но пък за никъде не бързам.

# 524
life_is_live, ще ги кача малко по-късно като ги подредя, че са ми малко разпилени и така се дразня.

Бяло_цвете, добре е да напишеш нещо за себе си в другия форум по темата - какво харесваш, какво не харесваш, листа с желания и т.н., за да знае който ти подарява накъде да се ориентира.

Иренка, много е хубава иконата. а защо има разлика във фона?

мойте деца сега са много въодушевени и нямат търпение да се приберат от градина, защото искат да участват в конкурса за деца по бродерия и ръкоделие. включете и вашите дребоси, знам че има шиещи дребчовци - ето тук

ама всички сте се юрнали да шиете голотии, ама са много красиви   bouquet

Снежната кралица и на мен много ми харесва. и аз бих искала да я имам.

ina., много са ти хубави сезоните. точно тези същите и аз искам да си ги направя, ама кога ли... .. .  пак хубав мъж си си сложила...  Crazy

аааууууу, да й е честито на Иваничка!!  newsm51 smile3501 newsm44 да са живи и здрави!

elha_1, не ми се отваря линка. този гоблен го има в колекцията на Вилер, обаче съм си загубила линка. някой да го припомни...

petitobg, страхотен тигър. все повече ми се иска да си ушия и аз нещо на черна панама. а този мост да не е от томас кинкейд?

**Devil**, много ми харесва тортата, много е свежа, а чорапчето е супер, предизвиква ме да изляза да си правя снежен човек, жалко че няма сняг още...  Crazy

darinaia, честито и на теб! да сте живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт