БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 86

• 77 180
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Една позната поръча скоро коледен ботуш от 123stitch.com и имах възможността да видя там-само ,че при нея този вълнен конец е червен на цвят.Та оттам знам.
Благодаря за информацията! Hug

Сега дори се сетих къде съм ги виждала в различни цветове - в магазините за прежди  Peace

# 406
Благодаря много, момичета.

# 407
Момичета някой да му се намира схема на това  Praynig http://radikal.ru/F/s004.radikal.ru/i205/1109/83/10175aba2409.jpg.html

# 408
  • София /Абсурдистан

Да покажа и аз някой сезон, благодаря на всички , които ми отговориха ,щото ключа не ми беше ясен Rolling Eyes
Подбор-сбъркан, както винаги

Това е мнооого красиво нещо, поздравления!   bouquet  bouquet  bouquet

# 409

Мерси  Embarassed

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 15:47 от ina.

# 410
  • Атлантис, Галактика Пегас
Отиваш в банката и искаш да ти направят към сметката към която ти е картата още една карта виза, с която да разплащаш.

Регистрираш се в ибей.Регистрираш картата в пей-пал.

Как става всичко това четеш в нета:

РЕГИСТРАЦИЯ В ИБЕЙ

http://www.google.bg/#hl=bg&sugexp=kjrmc&cp=17&gs_id … =1024&bih=564

РЕГИСТРАЦИЯ В ПЕЙ-ПАЛ

http://www.google.bg/#sclient=psy-ab&hl=bg&source=hp& … =1024&bih=564

Регистрацията в ибей не е сложна.В първия линк за регистрация на картата в пей-пал е обяснено много подробно и с картинки.
Успех  Hug
понеже ми е страх от пазаруване в интернет, затова питах, това с нова карта, е ходих питах, то и те в банка не бяха наясно аз какаво искам от тях.  Sunglasses

# 411
  • Враца
И аз когато ходих да заявя за откриването на моята се побълтах..вярно е,че доста от служителите на банките не знаят за тях.казваш че искаш издаване на "виртулна карта"пък те да си проучват..много е лесно..и после си я зареждам от дебитната..Колко пари профуках.. в Ибея..  ooooh!Настоявай.. в банката..длъжни са да ти я  издадат.

п.п.Аз пък търся един сайт...в него имаше дребни неща за пошиване и се продаваха в комплект с рамчица..Ще ходя на освещаване на дом и освем подаръка ми се и искаше да дам и нещо за спомен.. колко търсих..и не го намирам..

# 412
margi, виждала съм в магазините на Аксиома. Провери там.  Peace

# 413
Днес се сдобих с това

и понеже до сега не съм шила оригинален на Ленарте, искам някакви инструкции, че като разкрих комплектовката страх ме хвана.  Rolling Eyes
има ли особености, пише само на английски а не съм добре с него. За това и ве е страх и от ибея.  Peace
помагайте момичета.  Praynig

# 414
Цитат
понеже ми е страх от пазаруване в интернет, затова питах, това с нова карта, е ходих питах, то и те в банка не бяха наясно аз какаво искам от тях.  

Kordelia,и при мен се получи нещо такова.Ходих в банката казах какво искам и се започна едно лутане ,мислене,сякаш за първи път чуваха за това Цялата работа продължи доста време на мен ми писна да се разправям и обяснявам и се отказах. Не знам кога ще се реша да опитам отново.Дано имаш успех и да попаднеш на по-запознат служител Simple Smile

# 415
питай за дебитна виза карта, за плащане по интернет. тя е като кредитна, но не можеш да си на минус

# 416
  • София
Днес се сдобих с това
и понеже до сега не съм шила оригинален на Ленарте, искам някакви инструкции, че като разкрих комплектовката страх ме хвана.  Rolling Eyes
има ли особености, пише само на английски а не съм добре с него. За това и ве е страх и от ибея.  Peace
помагайте момичета.  Praynig

Честито! Със здраве да си я ушиеш!  Hug
При "Ланарте" някой път е трудно да хванеш посоката на полукръстчетата, но тази схемичка е само с кръстчета, така че няма нищо по-различно или по-особено от обикновените схеми. Само внимавай за броя на конците и ще видиш какво невероятно удоволствие е да шиеш "Ланарте"  Peace

# 417
Здравейте !
Търся този гоблен някой може ли да ми помогне

# 418

понеже ми е страх от пазаруване в интернет, затова питах, това с нова карта, е ходих питах, то и те в банка не бяха наясно аз какаво искам от тях.  Sunglasses

Кажи им да ти изкарат Visa Classic или MasterCard, някой пазаруват и с Visa Electron, но не навсякъде я приемат. С Класика няма да имаш проблем. Не им обяснявай за какво ти трябва. Просто ако имаш отделна карта за пазаруване в интернет и имаш пари само за конкретни поръчки, няма от какво да се претесняваш, като си направиш поръчката парите свършват и няма какво да ти дръпнат. Затова картата за пазаруване в нета трябва да е отделна.

казваш че искаш издаване на "виртулна карта"пък те да си проучват..много е лесно..и после си я зареждам от дебитната..Колко пари профуках.. в Ибея..  ooooh!Настоявай.. в банката..длъжни са да ти я  издадат.

Много банки не предлагат този продукт, мисля че само няколко могат да издават виртуални карти.

# 419
Момичета мерси. Това с картата май толкова лесно няма да стане, щото аз вече имам тези които изредихте и не ми се рискува с тях.  newsm78 За електрона в моята банка май не са наясно.  Crazy
Ще видим....
 Peace
Ще го препрочитам материала за ибея днес.
Иначе вижте коледни минита които намерих
http://www.liveinternet.ru/users/polyaninka/post188544282/

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 09:27 от Kordelia

Общи условия

Активация на акаунт