БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 86

• 76 895
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Може да разгледаш магазина на "Аксиома" - бул. "Янко Сакъзов" 36.

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... Момичета, искам да попитам тези които са от София да ми препоръчат хубав магазин няколко дни съм в София и ми се иска да разгледам какво има.

завиждам не благородно  Crossing Arms

за магазина на Аксиома си информирана, маазина на ДМЦ също си заслужава разходката Simple Smile Simple Smile Simple Smile
на първа страница има данни  Hug копирам

Цитат
София
Тук магазините са много и си сменят местоположението сравнително често.

1. http://dmc-art-hobby.com/index.php?action=contactus -от тук пазаруват софиянки,
може и по телефона да поръчаш и ще ти бъде доставено с куриер на другия ден.

# 542
  • Варна
                            Иваничка да ви е живо и здраво момиченцето и батко и ,разбира се, Darinaia.
  Честито ви двоен празник,Здраве и много щастие и успехи ви желая,
И ние с моя баща сме родени на една дата и един месец, Joy Искам да ви попитам във Варна знаете ли откъде мога да си намеря да си купя такива ключодържатели,Намирам само в този сайт ,но като включа и доставката и ми е скъпо, http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=1246     

# 543
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
                           ... Искам да ви попитам във Варна знаете ли откъде мога да си намеря да си купя такива ключодържатели,Намирам само в този сайт ,но като включа и доставката и ми е скъпо, http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=1246      

за Варна не знам, опитай от тук http://www.616104.com/suveniri.php?target=cata&ito=630&a … and=true&sub=Ключодържатели има ключодържатели за по 40 ст.
миналата година попитах и казаха, че няма проблем поръчката да не е за фирма и да е голяма. за съжаление до сделка не стигнах  Hug

Joy Joy Joy оказа се, че централният им офис е във Варна  Laughing

# 544
Здравейте. Много време ви следя , ей така тайно. Благодаря Ви ,че с вашите работи ме зареждате ,ако не за работа , то поне с положително настроение .Моят принос е много скромен /2-3 гоблена/ , но оценявам високо вашите работи / като знам колко  труд е положен /.
Може ли да ви помоля да ми помогнете със схемите на тези работи?

Нямам много време за бродиране ,но  мисля , че ще бъдат страхотен подарък за моя син.
Ако нещо съм объркала се извинявам.
Поздравявам Ви за високият дух и знайте ,че се радвам ,като дете на всяка ваша работа или придобивка.   
Честит Имен Ден на всички именници!!!
Много Здраве ,Щастие и Красота!!!

# 545
  • Варна
st. Dobri   Много ти благодаря за тази информация,  bouquet  bouquet  bouquet

# 546
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета, нищо с ибея не разбарха до тук, сина ми който е доста по добре от мен в английския казва че нямам никъв кяр от цялата работа, че доставката ми е повече от цената на гоблена и излиза че нищо не печеля дори се товаря, ако някой ме обясни как стават изгодни покупки в тоз пуст ибей....  Rolling Eyes

# 547
С посредник от англия Peace

# 548
Момичета, нищо с ибея не разбарха до тук, сина ми който е доста по добре от мен в английския казва че нямам никъв кяр от цялата работа, че доставката ми е повече от цената на гоблена и излиза че нищо не печеля дори се товаря, ако някой ме обясни как стават изгодни покупки в тоз пуст ибей....  Rolling Eyes
дай да видим какво например искаш да купиш. аз на мъже за гоблени не вярвам, щото за тях и 5 лева са много  Crossing Arms

# 549
  • София
Влизам и почвам с честитките
Иваничка, Честита рожба Честито бебе мило семейство,нека неговото излъчване осветява вашият дом,да бъде най-голямата ви гордост,да ви почита и уважава, когато порасне и да бъде това, което вие не сте успели да бъдете!
Честит двоен празник на Darinaia.
Честит празник на всички именници.
Много красоти пак сте показали,браво на всички ви,аз уча и нямам време за шиене много за съжаление  Cry

# 550
  • Димитровград
''аз на мъже за гоблени не вярвам, щото за тях и 5 лева са много'' Ха-ха.Никой не може да го каже по-точно!

# 551
Здравейте, момичета! Малко късничко, но нямах търпение да ви покажа завършения вариант на ръстомера за куклата на най-добрата ми приятелка.
Tarzanka специално за теб е снимката, защото и аз доста дълго се чудих как да го оформя!

# 552
  • Враца
                            Иваничка да ви е живо и здраво момиченцето и батко и ,разбира се, Darinaia.
  Честито ви двоен празник,Здраве и много щастие и успехи ви желая,
И ние с моя баща сме родени на една дата и един месец, Joy Искам да ви попитам във Варна знаете ли откъде мога да си намеря да си купя такива ключодържатели,Намирам само в този сайт ,но като включа и доставката и ми е скъпо, http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=1246     
Във кварталното ни фото са по 1лв...аз си копирах две снимки на децата и стана супер..

# 553
  • МАРС
Исках да питам, някой знае ли дали в Пловдив продават някъде ДМЦ на метър?

# 554
  • Атлантис, Галактика Пегас
дай да видим какво например искаш да купиш. аз на мъже за гоблени не вярвам, щото за тях и 5 лева са много  Crossing Arms
искаш ли на лични или в скайпа да не товарим темата
 Wink
а по повод 5 лева, моите не са така, миналата година синчето ме зарадва за Коледа с Дим за 70 лево

Общи условия

Активация на акаунт