„Всичко ще направя за това дете!” и пушенето

• 45 665
  • 1 437
  •   1
Отговори
# 765
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Темата трябва да се номинира в годишните номинации  superuu

# 766
Нещо изтървах посоката аз ...

Аз пък имам чувството, че съм в клиника за душевно болни  ooooh!

# 767
Нещо изтървах посоката аз ...

Аз пък имам чувството, че съм в клиника за душевно болни  ooooh!

Там дали им дават да си запалят чат-пат? Ей така, с терапевтична цел...

# 768
абсолютно-всеки с отклоненията си...

# 769
Там дали им дават да си запалят чат-пат? Ей така, с терапевтична цел...

Ти пък! Те, ако им дават, няма да са душевно болни  Mr. Green

# 770
Спред мен, номерът е да вземеш решение и да го следваш. За съжаление, човек сам трябва да настрои психиката си по определен начин. Има и различни трикове как да се справяме безболезнено с моментите тип "леле как ми се пушии". Бившите пушачи могат да бъдат полезни с такава информация, ако някой се интересува.
Най-гадно е чувството, с което се събуждаш всяка сутрин - ентусиазмът да си сипеш кафе и да изпушиш една цигара. И в този момент се сещаш, че ще се ограничиш само с кафето. Мъжът ми твърди, че и този момент ще мине ... след няколко години.
Иначе през деня не се сещам с часове за цигара. Сетя ли се ... казвам си "ей сега, след малко" и минават още два часа. Отлагането на момента е една от хитринките.
Концентрирай се над вкуса на кафето. Истинския вкус и мирис на кафето усетих след като спрях да пуша. В последните няколко години ми се е допушвало един два пъти, така че наистина изчезва. Друга хитрина е да задържиш дъха си за малко, така отминава желанието за цигара.

# 771

Къде пише, че не може и какъв точно е твоят проблем в случая? На този въпрос вече 3-ти ден никой от вас не отговаря. Какъв е вашият проблем, свързан с това, че ние критикуваме?
Не ми се е случвало да се карам на никой пушач и да му обяснявам, че разбива здравето си. Само на баща ми понякога правех незначителни забележки. Той дори и тях не можеше да търпи, а едва дишаше след 55г. пушене! За кой път трябва да повторя, че е логично близките хора да упрекват пушачите??? Друг въпрос е, ако дишаме дима им. Затова се е случвало много пъти да се разправям и да ги гоня далеч от мен в случай, че аз не мога да се махна.

А къде пише, че може?  Thinking Аз проблем нямам, нито ми пука, че ме критикуваш. Вашият проблем е, че не можете да разберете, че пушенето е въпрос на личен избор и държите на всяка цена да налагате вашата си воля и вашето разбиране. Ами няма как да стане.

Къде пише, че може??? Ами щом едно нещо не е забранено, това значи, че е разрешено! Не предполагах, че дотолкова ще свалиш нивото на разговора.
Това, че се включваш и толкова упорито критикуваш нас означава, че имаш проблем!
Ние не налагаме нашата воля и разбиране, а просто копнеем за малко по-чист въздух и по-малко неприятни емоции. Не го ли разбра??? Колко пъти трябва да напиша, че е нормално само най-близките да критикуват пушачите персонално и да им говорят за тяхното здраве? На какъв език трябва да напиша тези неща, за да ги разбереш???
Къде тук те критикувам, че пушиш???

# 772
  • София
Леле, голям сеир тук  Grinning

Разбрах единствено, че на Елица адски й се пуши.

# 773
Копнежите са хубаво нещо....

# 774
  • Sunshine state

Joy Joy Joy Както винаги,свежарско изказване от Флип.   bouquet

# 775

Защо ако си против пушенето, значи адски ти се пуши?  Thinking

# 776
  • София
Shocked Абе вие съвсем откачихте  ooooh!
Дано детето ти има майка толкова "кратко", колкото дядото на съфорумката, пушил по 3 кутии на ден в продължение на 60-70 години и си отишъл на 90г.

А дано, ама надали. Както вече споменах, всички мои роднини, които са починали от рак, не са пушили през живота си. Аз самата вече съм се отписала, въпреки че съм здрава като крава  Simple Smile

Елица, накара ме да се изчервя  Simple Smile

# 777
Да, но не цигара, според мен.

# 778
Леле, голям сеир тук  Grinning

А на теб???

*Дразни емоционално, антагонизирай и насъсквай опонентите си*
Ако не можеш да направиш нещо друго, използвай упреци и надсмешки към тях, докато изкопчиш емоционални отговори, заради които противниците ти ще изглеждат глупаво и прекалено разпалени. Общо взето, старай се да ги накараш да се изказват колкото се може по-несвързано. Така не само ще избегнеш обсъждането на наболели въпроси, но и ще можеш да акцентираш върху това, колко другите са „чувствителни към всяка критика.“-цитат

# 779
Спред мен, номерът е да вземеш решение и да го следваш. За съжаление, човек сам трябва да настрои психиката си по определен начин. Има и различни трикове как да се справяме безболезнено с моментите тип "леле как ми се пушии". Бившите пушачи могат да бъдат полезни с такава информация, ако някой се интересува.
Най-гадно е чувството, с което се събуждаш всяка сутрин - ентусиазмът да си сипеш кафе и да изпушиш една цигара. И в този момент се сещаш, че ще се ограничиш само с кафето. Мъжът ми твърди, че и този момент ще мине ... след няколко години.
Иначе през деня не се сещам с часове за цигара. Сетя ли се ... казвам си "ей сега, след малко" и минават още два часа. Отлагането на момента е една от хитринките.
Концентрирай се над вкуса на кафето. Истинския вкус и мирис на кафето усетих след като спрях да пуша. В последните няколко години ми се е допушвало един два пъти, така че наистина изчезва. Друга хитрина е да задържиш дъха си за малко, така отминава желанието за цигара.
Peace
Въпрос до настройка, така е. На моменти го усещам и всичко е много лесно. Друг път, обаче, ми е мъчително трудно, особено ако няма задържащи фактори.

Общи условия

Активация на акаунт