„Всичко ще направя за това дете!” и пушенето

• 45 668
  • 1 437
  •   1
Отговори
# 900
  • където ми харесва
И какво пиши на 10 стр. - Jizzlober пише, че има позната на която лекар препоръчва /познава лекаря/ по 3 цигарки на ден. Не ги препоръчва ТЯ  Whistling    

Като четете нещо, осмисляте ли какво пише човек или само подскачате и врякате  ooooh!

А защо го пише?
А защо да не го напише? Да не би да проповядва пушене по време на бременност???

# 901
  • София
И какво пиши на 10 стр. - Jizzlober пише, че има позната на която лекар препоръчва /познава лекаря/ по 3 цигарки на ден. Не ги препоръчва ТЯ  Whistling    

Като четете нещо, осмисляте ли какво пише човек или само подскачате и врякате  ooooh!

А защо го пише?
А какво проповядва?

# 902
  • Насред хаоса
Joy Joy  Joy
Споко, ако е вярно това за края на света, всички ще отлетим за нейде си.  Grinning
Някои верно имат крещяща нужда от цигара. Тва просто не е нормално.  ooooh!

# 903
  • София
Joy Joy  Joy
Споко, ако е вярно това за края на света, всички ще отлетим за нейде си.  Grinning

La Sombra, сигурна бях, че ще го оцениш. hahaha

# 904
  • Насред хаоса
Joy Joy  Joy

La Sombra, сигурна бях, че ще го оцениш. hahaha
Мчи как? Пропуска ли се подобно нещо?  Flutter

# 905
И какво пиши на 10 стр. - Jizzlober пише, че има позната на която лекар препоръчва /познава лекаря/ по 3 цигарки на ден. Не ги препоръчва ТЯ  Whistling    

А защо го пише?

а защо не?сигурно е във връзка с темата по някакъв начин... hahaha
я ме анализарай сега какво проповядвам точно, ама с цитати, ако може...

# 906
  • където ми харесва

А защо го пише?
А какво проповядва?
Много на сериозно си се взела... И просто смучеш вече некви "затапки" от пръстите си, или пишеш, за да не заспиш...знам ли?

# 907
Нали трябва да замести цигарите с  нещо. Приятелите сигурно огдавна я отбягват. 

# 908
Треще, недей с Трябва.Тамън за Трябва щях да река, че аз никъде в мой пост не съм употребила Трябва.Това е патент на vl. hahahaта, кой проповядва в случая, незнам аз... hahahaНедей проповядва, молим тА.Че следват още 50 страници фермани с милион удивителни след всяко изречение.

# 909
  • София
И какво пиши на 10 стр. - Jizzlober пише, че има позната на която лекар препоръчва /познава лекаря/ по 3 цигарки на ден. Не ги препоръчва ТЯ  Whistling    

А защо го пише?

а защо не?сигурно е във връзка с темата по някакъв начин... hahaha
я ме анализарай сега какво проповядвам точно, ама с цитати, ако може...
Е, как аз да те анализирам? Вие сте по анализите. Laughing
Обясни ти какво пропагандираш. Wink
Изтъкваш доводи в пидкрепа на какво?

# 910
Нищо, за разлика от теб.Темата за Пропаганда ли е? Laughing

# 911
  • София
Не съм се и съмнявала в смисления ти отговор. Laughing

Едит. Всеки според възможностите си.

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 12:01 от Елица

# 912
ми за разлика от теб, аз не си смуча от пръстите с цел пропаганда, да-това е доста по-смислено отколкото твоите фанатични изблици, дето и непушачите вече ти се смеят, не е до това да сме седнали тук всички с цигарка в уста измъчено и заради това... Crazy hahaha

# 913

Не е, наистина не е.  ooooh!

# 914
  • Варна
Елица, нито един пушач ли няма в обкръжението ти? Нямаш нито един приятел пушач?
Много непушачи има в темата, доста от тях са също непримирими към тютюнопушеното, но ти си сал една, друг няма като теб! Кога разви тази непоносимост към пушачите?

Верно ли vl e мъж?!

Общи условия

Активация на акаунт