„Всичко ще направя за това дете!” и пушенето

• 45 784
  • 1 437
  •   1
Отговори
# 600
Детето ви ако се роди със срамни въшки в главата, да знаете, че някой ви е одимявал и от катрана се е получило...

# 601
  • Sunshine state
Добре де,защо се измества темата в ЗА или ПРОТИВ пушенето като цяло?  Thinking

# 602
----------------------

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 16:53 от пухи-пухи

# 603
------------------------

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 16:53 от пухи-пухи

# 604
Добре де,защо се измества темата в ЗА или ПРОТИВ пушенето като цяло?  Thinking

Този въпрос го зададох поне 5-6 пъти. Ако очакваш някой да ти отговори, не се надявай...  Grinning

# 605
  • София
 Освен, че вече сме далеч от  темата, вече сме и доста далеч от добрия тон и елементарна култура , може би е време и някой модератор да се включи  Thinking

# 606
Добре де,защо се измества темата в ЗА или ПРОТИВ пушенето като цяло?  Thinking

Този въпрос го зададох поне 5-6 пъти. Ако очакваш някой да ти отговори, не се надявай...  Grinning

Ми то от вас тръгна - всичките ракови болести ( и не само ) били от цигарите.
Още ли питате защо се измести темата?

# 607
  • София
Уважаема мухи-мухи, ЕнтелЕгентните коментарчта защо не си ги ръсите в спамо-чата, явно ви се изчерпа аргументацията, както и на доста от останалите в темата?

# 608
Добре де,защо се измества темата в ЗА или ПРОТИВ пушенето като цяло?  Thinking

Този въпрос го зададох поне 5-6 пъти. Ако очакваш някой да ти отговори, не се надявай...  Grinning

Ми то от вас тръгна - всичките ракови болести ( и не само ) били от цигарите.
Още ли питате защо се измести темата?

Писах малко по-назад. Върни се към първите страници и проследи коментарите. След като се говори за пушене, по време на бременност, няма как да не се споменат вредите. Въпреки че аз лично не съм писала нищо конкретно.

# 609
ОК, разбрах, тук обсъждаме само пушачите, в частност родители, конкретно бременни, които замърсяват света и го правят по-лош.
Приблизително е така, на прав път си. Само без излишния драматизъм.

Тия дни ще поговорим за родители, които:
- хранят децата с Макдоналдс/пържени бухтички, Кола/Маги;
- гледат семейно риалита/слушат чалга;
- люпят семки/хрупат ябълков чипс, вместо да ритат топка с детето;
- топлят храната в микровълнова, поддържат 2-3 мобилни и държат в скута си лаптопа, въпреки, че не са приключили с раждането на деца/бременни са;
Пусни тема   Peace щом толкова те вълнуват тези въпроси. Аз от сега ти казвам, че в темата за Макдоналдс ще ти обяснят колко мръсен е въздуха, в темата за пърженото, ще ти кажат за цигарите, в темата за чалгата ще ти кажат, че "защо никой не пусне тема срещу тези, дето си бият децата?", а в темата за микровълновата ще ти кажат, че рутера излъчва много силно.
Против компютрите ще ти кажат, че те са абсолютно безвредни и ако те е страх от излъчване, иди в пещера. Други ще кажат, че и електромагнитното поле е не по-малко вредно, така че какво сме се хванали за един компютър.

Така, спестих няколко теми във форума  Laughing
Няма значение тематиката, логиката е една и съща. Има и друго вредно, защо само мен нападате?
В темата за вредните шишета една майка беше написала, че бебетата й били пили от такива, пък ето, не се разболявали. Демек, настинка от бисфенол не се хваща, да знаете  Laughing Какво само разправят, че бил вреден.
И с цигарите същата история.

# 610
Уважаема мухи-мухи, ЕнтелЕгентните коментарчта защо не си ги ръсите в спамо-чата, явно ви се изчерпа аргументацията, както и на доста от останалите в темата?

Елица-мекица, благодаря за наклона ,който ми давате на....клавиатурата  Mr. Green
Благородно!

# 611
  • София

Елица-мекица, благодаря за наклона ,който ми давате на....клавиатурата  Mr. Green
Благородно!

Ами много занижавате нивото на диалога, пък и вече не се "чуваме" от вас, сраниците летят, летят.... Ще казвате ли нещо смислено и по темата?

И ние се забавляваме с вас, ъмъ въпросът е сериозен, особено във форум за майки, не мислите ли?

# 612
Лелее... В тази тема доста напечено положението бре hahaha

# 613
Така и аз да се запиша..Цигарите наистина са много опасни,но вредни не вредни това си е навик и аз не можах да ги спра от раз опитах се но не стана.След като разбрах че съм бременна естествено не пушех по една кутия на ден, както преди това. Намалих ги до 4 цигари на ден,но с напредване на бременността не изпитвах нужда да запаля.. вече съм в 6-тия месец и не пуша за което много се радвам ...

# 614
Аз не знам кой разумен, зрял човек ще каже, че е " за " цигарите, въпросът е колко го спазваме. И наистина не бива да се пренебрегват вредите, защото могат да са много, много опасни.

Общи условия

Активация на акаунт