Синдром на Даун /за нашите Слънчеви Деца/ - 12

• 81 043
  • 495
  •   1
Отговори
# 135
http://yoocards.com/data/media/85/nikulden2.jpg
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! НЕКА НОСЯТ СВОЕТО ИМЕ СЪС ЗДРАВЕ И ГОРДОСТ!
Олеее ,Олевена много лошо бе мила! Как така се случва ,че всичко на куп ви се струпа!  Praynig Praynig всичко да се оправи и операцията да минава и всичко да е ок ! Желая ви го от сърце , децата ни са герои ,през какво ли неминават! скорошно оздравяване още веднъж и горе главата всичко ще мине!
Дежа вю ще ходим в генетиката за цялостни иследвания.Тази сутрин звъннах и на 12.12. сутринта ще трябва да сме там! Доста ми е притеснено...дано всичко да е наред!
Хайде лек ден от мен и много  Hug на малките слънчица!

# 136
Здравейте момичета!Пламенка,не се притеснявай от престоя в генетиката,там всички са мили и любезни!Питай за всичко,аз си бях записала в един тефтер най-важните неща,които исках да зная,за да не забравя нещо!На мен ми беше притеснено от прегледите и дали ще се окаже всичко наред,засега това е така и слава богу!Желая и на Пламко всичко да е ок!Отидете рано,осем часа да сте там за да ви приемат навреме,ние бяхме в осем,но в самата генетика доста почакахме,понеже изписваха дечица и така!!Оливена,стискаме палци,дано мине най-сетне операцията и да си отдъхнете!!Целувчици на всички и пишете по-честичко!!

# 137
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ НАС НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХ
Стискам палци на Оливена  Praynig Praynig Дано всичко да е наред в най-скоро време  Heart Eyes

# 138
Здравейте !Хриси благодаря ти за съветите ! А там мога ли да занеса проходилкла или количка??? 3 дни на ръце ....ще стана парцал а как си купуваше нужните неща,като храна и т.н ??? а какви точчно са тези иследвания...кръв ,урина ....друго какво беше??
Хайде лекинка засега !

# 139
  • Пловдив
http://spisaniemd.bg/md/2005/05/tiroksinat-podobryava-razvitieto … s-sindrom-na-down - Тироксинът подобрява развитието при деца със синдром на Down

# 140
Здравейте момичета!Къде се изгубихте,никой не пише!Хайде някой да се похвали с хубави новини!Наближава Коледа,желая на всички една невероятна Коледа изпълнена с веселие и много щастие!Дано на Коледа се случват чудеса,всеки каквото си пожелая да се връща при него стократно!Нека греят очите ни от щастие,нека пеят душите ни от любов!Нека бъдат щастливи нашите невероятни дечица,желая го на всички от сърце!!

# 141
Здравейте! През 2004 г. ни се роди дъщеричка със синдрома на Даун, но имаше голям сърдечен дефект и почина на 3 месеца. Попаднах на Вашата тема и се надявам, че нямате нищо против да я следя и да се включвам от време на време! Поздравявам Ви за силата и любовта, с който обграждате Вашите слънчица!!!

# 142
Здравейте!

Във вторник беше празничният концерт в градината, където Хриси ходи. Както съм споменавала, тази година тя е в масова подготвителна група. Вече се аклиматизира, седи заедно с децата на столчето по време на заниманията (което в началото беше проблем) и се занимава, изпълнява, каквото й каже госпожата, обслужва се сама. Децата я обичат и се отнасят много добре към нея и й помагат. Преди няколко дни в приемното помещение на градината се засякохме с едно дете от групата на Хриси и майка му. Тя каза, че той в къщи само за Хриси разказвал Simple Smile

Хриси също участва в част от програмата, която представи нейната група. Беше облечена като снежинка и заедно с децата пяха встъпителната песен на концерта. Залата беше толкова препълненена с родители и роднини, че по едно време се чудех дали ще има място за представлението Simple Smile Страхувах се и Хриси да не се уплаши или стъписа от толкова много хора, понеже няма никакъв опит в подобни представления за разлика от останалите деца в групата. Е, тя не се уплаши, но през повечето време на песента се оглеждаше да види какво друго се случва (имаше в началото микрофония).

Групата й имаше и още едно изпълнение - танц, но явно са преценили, че за Хриси ще е трудно  и не бяха я включили. Аз записах празненството с фотокамера и после като й го пуснах, Хриси също ми показа елементи от танца, така че явно й харесва и дано за следващия празник я включат и в танца...

Скоро ще кача и снимки от празненството.

А, да не забравя - честита ви ЗИМА Simple Smile

# 143
Браво на Хриси,дано занапред се справя все по-добре и госпожите да и имат още по-голямо доверие!При нас още няма зима,а само дъжд си вали!Дано дечицата получат много подаръци от Дядо Коледа!

# 144
Здравейте! През 2004 г. ни се роди дъщеричка със синдрома на Даун, но имаше голям сърдечен дефект и почина на 3 месеца. Попаднах на Вашата тема и се надявам, че нямате нищо против да я следя и да се включвам от време на време! Поздравявам Ви за силата и любовта, с който обграждате Вашите слънчица!!!

Разбира се, че нямаме нищо против. Добре дошла в темата ни Simple Smile   bouquet

# 145
Весела Коледа на всички и нека да се сбъднат всички ваши желания  newsm51 newsm51 Hug Hug Praynig Praynig На нас Дядо Коледа иска да донесе зъбки  Peace ,не сме поръчвали ... два дена сме киселички и с температурка ,но и сме с празнично настроение -все пак е за нас първа Коледа  Praynig HugПожелавам на всички наши дечица да посрешнат хиляди Коледи  Simple Smile Целувки на всички и добре дошла на ново майче )

# 146
Здравейте !   Hug
Вчера  в детската градина  е бил  Дядо Коледа  Wink Laughing !  Да ви споделя разговора ни с Климент
Аз -Е  , пристигна ли Дядо Коледа   днес  !
Той -  Да ! Имаше бЛада , муТаци , очи   и след няколко секундно мълчание се  сети  и гЪди ( ооооо не казах си дано не е пенсионираната госпожа на  която повярвайте ми би завидяла всяка мечтаеща си за няколко кубика силикон щура тинейджърка )
Аз се направих че не чух  последното атрибутно обяснение и продължих със глупавите си въпроси .
А сам ли беше дядо Коледа
Той- Ааа не , не беше сам със СнеШанка и дШудШетата.... и го ядосаха и им каСа - МаЛш селяни тХива  ooooh! Whistling Mr. Green това зная откъде го е чул
 Той- продължава непрекъсван  от невъзпитаната си майка да  разказва .
- И каСа Йо-хо-хоууу , ей Кименте , ако не сУшаш  майка ти , и бате( то другите не са  важни за слушане ) Mr. Green Ше ти СаблавА подаЛъка .  Wink Mr. Green
- И каши на таКо ти да ми напЛави  шкембе ЧоЛба hahaha
Е тука вече не издържахме и  избухнахме в смях ...е не разбрахме края на гостуването   , но пък се надявам довечера когато дойде орГиналния Коледа да не търси от таКо ти шкембе  чорба Все пак е пости  , е верно ракията не е от постните  неща ама да не прекаляваме с употребата и  Laughing   

Пожелам ви весели празници ! Бъдете винаги  споделено влюбени !   Нека  коледния дух да е целогодишен ! Децата да ни радват и дават мноого поводи да се гордеем с тях , е и те със нас  LaughingHug santa2 Nature Snowman santa2

# 147
Весела Коледа и щастлива нова година на всички дечица, майки и татковци!  santa2 Нека дядо Коледа донесе на всички най-желаните подаръци   Gift Gift
Браво на Хриси за артистичното представяне, като снежинка и на Климент за остроумието  Hug
На новите майчета: Добре дошли при нас   bouquet

# 148
Весела Коледа приятели!                                                                                                                                                                            На всички семейства по случай Коледа пожелавам:
много здраве, любов, пари и много сбъднати мечти.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,
истински приятели, които винаги да ви помагат!   santa2 santa2 santa2                                                                                                 

На  всички именници  пожелавам  сиянието на Божията звезда, вещаеща  доброта, хармония, здраве и добронамереност, с които да направят  света по-добър и съвършен!
Весела Коледа!  santa2 santa2 santa2 santa2 santa2                                                                                                                                       Целувки от мен и Христослава!

# 149
Весела Коледа, приятели!  bouquet

Пожелавам ви най-вече здраве и нека чудото, което всеки от вас очаква, да се случи! Само не забравяйте да вярвате в чудесата! Wink

Общи условия

Активация на акаунт