Синдром на Даун /за нашите Слънчеви Деца/ - 12

• 80 856
  • 495
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро на всички  newsm03 !!1 Вижте  звездичката на мама -http://pampersgalatabg.theappgrader.com/users/profile/05/11/05/11/2011 newsm03 newsm10  love001

# 76
Здравей, Настенка! Така адреса както си го дала  newsm78 не мога да открия твоята звездичка. Може би трябва да напишеш името с което участваш за да гласуваме тези, които искаме   Grinning

# 77
 newsm78 а сегаааааа  Laughing профила ми е в фейсбуке е -Oksana Zorina  Hugще се радвам на нови приятели ,там и моята звездичка  Hug Laughing,много целувки на всички

# 78
Здравейте на всички! evita72 идеята ти е страхотна, аз съм с две ръце ЗА . Имам позната която в момента е по майчинство, но тя работеше в министерството - връзки с обществеността и има доста познати журналисти. Ако трябва мога да помоля за съдействие.

# 79
Страхотно asseto:) Hug Hug Hug Heart Eyes
Ти си първата която откликва , дано не сме само двенките Grinning  Hug
Съдеиствие всякакво трябва Hug Heart Eyes Hug
Мноого ми се иска да прегърнем  идеята ...ако не ви допада тази , даваите други варианти и идеи.
 Hug
От лятото се срещам с различни готини мами и татковци които имат сладкишчета , повечето са на горе-долу на възраста на Климент.  Заключенията които си направих, за мен си не обвързвам никого с този ми поглед Mr. Green- Та децата са добре приети  от деца , когато са в детската  градина .Когато има ситуация на агресия- е силно казано агресия  но примерно някои е ударил сладкишче и естественната реакция е да отговори , ами няма да се обяснява и   ухажва нападателя , дали със хапане или ударяне . принципа им е -Когато ти ударят едната буза ,ха ами удряш и ти  Mr. Green
Laughing Heart Eyes
Но децата както всички знаем се разбират помежду си прекрасно ..докато не се намеси баба орлица или майка такава Mr. Green Laughing. И какво става ако е друго дете  всичко е в норма ...ноо ако е сладкишче не е , хъмм е що така бре.
Ми елементарно е Уотсън , всичко е от предубеденост.
тези деца са тра-ла-ла или веднага се'' етикират'' .Така е ще кажете от незнание , , ами бабата, майкатаили които и да е... qоткъде да знае или чуе , види че това са уникално готини сладкишчета ако не го чуе или види дори от рекламен клип или каквото и да е важно е да е медиино и да е само реално гот разбира се Laughing Heart Eyes

Та така се запалих по идеята ,  можем да го направим ,стига да искаме  Hug
Хайде , давайте да сме по-организирани , и обединени ...пак казвам ако не ви допада тази идея давайте други .
Важно е да има шум Laughing Heart Eyes Hug

# 80
  • София
Здравейте.Ние тръгваме към трета градска.Моля ви,стискайте ни палци!Поздрави на всички!!!

# 81
  • Пловдив
olivenaPraynig Praynig Praynig

# 82
olivena с вас сме мила ,ще стискаме палци!!!

evita72 аз понеже гледам много често Гала - На кафе  де, съм си мислила и  за темичка там и то преди 21 март и на самия 21ви. Мисля ,че би могло да се поканят майките и татковците с техните слънца и да се покажат техните таланти ,да се покаже на всички ,че нашите деца не са много по различни от другите деца.Също така да се обсъдят проблемите с които се сблъскваме  и още много  други неща.

# 83
Знам ,че Вики ще се справи с предизвикателството в трета градска вярвам в него  Hug Hug Hug
 Praynig Praynig Praynig

# 84
Здравейте и от мен!Силно стискам палци и се моля за Вики и мама,всичко ще бъде наред и чакаме само хубави новини от вас!!А по отношение на нашите дечица и как те ще бъдат приети от другите мисля че тепърва нашето общество много ще се промени,надявам се на това.Също като вас мисля че трябва много да се говори,да има публичност,да не бягат другите от нас,да разберат че ние не сме заразни.Когато бяхме в генетиката,доктор Тинчева зададе въпрос на студентите по отношение на посещението на детската градина от нашите деца,какво колеги -каза тя детето ще си извади 21 -та хромозома и ще пръсне при децата ли?Но докато има доктори с предубеждения ще има и мами и татковци с такова отношение.Вие -мами от София имате повече контакти от нас и възможности за изява,така че разчитаме и на вас,а за себе си трябва да кажа откровено,че първо аз трябва да преодолея собствените си вътрешни страхове,които са най-вече свързани със здравето и бъдещето на детето ми.Стана малко дълго,но...Чао и хубав ден на всички!!Отново всички да се помолим за Вики!!

# 85
  • Пловдив
http://flaviaalvesfoto.blogspot.com/2011/08/um-encontro-especial.html - красиви снимки на малка и голяма балерина със СД
http://fiasraffy.blogspot.com/2011/03/aline-favaro-tomaz-bailari … -especial_17.html - видео с Аline Favaro Tomaz da Silva - голямата балерина

# 86
Честит празник на всички именници!
Да са живи и здрави !
 NeWS17 Оля

# 87
Milenavita прекрасни снимки на балеринките,дано и нашите деца имат такива успехи,но голямата изобщо не ми прилича да е с СД,но това всъщност няма значение.Радвам се на успехите им,дано има повече такива примери,да ни зареждат с оптимизъм.

# 88
Честит имен ден на всички именници и от нас! Днес празнуват не само Михаил/а, Архангел, Ангел, а и Милена. Честит имен ден Миленка от Бургас и Миленавита от Пловдив! Да сте живи и здрави и  щастливи   Hug   bouquet  Heart Eyes

# 89

God Doesn't Make Mistakes

written by Steve Moser, father of a child with Down Syndrome
sung by Carolee McGrath

Lying in the dark, staring at the ultrasound.
The doctor shakes his head, says "I'm sorry but this baby has Down syndrome
And I know it's hard to decide,
But she's so fragile that she'll probably die,
And it might be a blessing if she did"
Little did he know we're all the more blessed 'cause she lived.

(Chorus)

And no, she's never gonna look like the other kids
And she may not learn to talk like the other ones did
And I guess she's always gonna walk just a little behind
But I don't mind.

'Cause she lives her whole life without one trace of guile
And she lights up the world with that crooked little smile
And she loves you with a love so pure it just makes your heart break.
And I'd like to tell that doctor,

Sittin' in the park, watchin' all the children play.
My daughter walks up, they get quiet and a little afraid.
But pretty soon the smiles come over their face
And they slow their game down just a pace
And I watch as a spirit of kindness abounds
And thank God for that girl who showed me what life's really about.

(Chorus)
And she helped me to discover

They said something went wrong
But I think something went right
And I'll fight for my baby with all of my might.
'Cause I love her with a love so pure it just makes my heart break
And I want to tell the world,

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 23:51 от Mammon

Общи условия

Активация на акаунт