Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 164 172
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • ВАРНА
Киш с праз и гъби

хрупкави,маслени бисквитки

Сега се връщам да се радвам на вкусотии.

# 481
megansg, идваме ти нагости. Чудесни неща си представила! Simple Smile))

От мен нещо есенно и жълто Тиквен чийзкейк с карамелен сос

# 482
невероятни сте!

# 483
  • ГОре на черешата...
Аууу, Анук, какво е това разкошество, направо ме заслепи...отивам да видя подробности, че пуста лакомия Crazy...

Тук пак е от вкусно, по-вкусно, страхотни сте всички  bouquet!

Честит рожден ден на Маги и поздравления за публикацията  bouquet!

Иланг, кишът ти ме впечатли Peace!
Меганс, Вяра ан, както винаги - вкусно и богато меню Hug!
Джози, прекрасен кус-кус Peace! В тази връзка - откъде намирате арабски кус-кус Rolling Eyes, тук при нас няма, а така ми се ще да опитам...

Днес вкъщи семпло и простичко - салата ряпа с моркови и пилешка яхния с грах и картофи:

Ябълков кекс с орехи:

# 484
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
tutulina , разкажи ми моля повече за тези дюли в МВ!

matze, това е обяснение от Мама Цоци така както съм го копирала от нея:

"В йенския, голям капак(защото имам и малък от малка такава тенджерка) сложих изчистените, измити и нарязани на не много големи парчета дюли. Налях малко водичка, може би да запълни дъното. Сложих отгоре захар и на 850В пекох около 15 мин. Като това време май го разделих на 2. Ако ти се стори,че дюлите не са готови - пускаш още 3-4 мин. Печените дюли ги обичам, когато горе пукнат едно особено и захарта направи пяна......."

По същия начин пека и круши и ябълки, стават разкошни ....и най-вече много бързо....и мързеливо tooth

Маги71, на патерица ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, дълъг живот, здраве, късмет! Честито за публикацията, много се радвам за теб!
Меги, невероятна си.......възхищавам ти се, а това е за теб    smile3525

На всички приятни почивни дни  Flowers Bouquet   Flowers Bouquet   Flowers Bouquet

# 485
Да покажа и аз някои неща в тази тема Laughing
От днес - тортата която направих за РД на мама днес,Много бърза,с готови блатове(няма да повторя с такива повече) течен шоколад,ананас,банан и сметана-вкусна се получи:

И няколко снимки от изминалите дни:
- принцеси:

- сладкиш с крем карамел и козунак:

# 486
  • София

Здравейте неуморни кулинарки! Не съм писала две седмици, но всеки ден се възхищавам на вашите кулинарни изкушения и красоти!
Леля Ог, пак не можах да отделя поглед от твоите фантастични произведения!
Маги, Ч Р Д  на патерица!!! Желая ти здраве, късмет, много любов и нови кулинарни постижения! Браво!
За днес супа; дроб сарма и баницата на Морена ( защо отлагах толкова време......? Вече само така ще правя баница!)

Весел уикенд на всички!

# 487
Суа топчета

# 488
Охоо, колко много страници сте изписали, връщам се да ви изчета след малко   bouquet

Показвам  менюто ни от моя рожден ден, който беше преди дни:

салата от домат с риба тон:

печен заек със задушени зеленчуци:

и бърза торта, която чак ме е срам да покажа, защото няма нищо общо с вашите шедьоври  Hug

И да се похваля с моето участие на страниците на списание Домашна кухня, брой 32:

поздравления  smile3525 smile3525 smile3525
и на останалите кулинари  smile3525 smile3525 smile3525

# 489
Маги, поздравления за рожденния ден и за участието в списанието  bouquet newsm10
Ние сме на спаначена вълна - Супа

Спаначен браунис
източник: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?PHPSESSID=g42bong8d7v … g124486#msg124486

# 490
Пилешки рулца с подправки:

и салатка

Маги, поздравления   bouquet

# 491
Луча, много апетитна супичка  Peace обичам такава със сирене и спанак!  А брауниза на Петя е страхотен   bouquet Кога ли ще се задръстя пак със спанак  Laughing
Дес, да ти е жива и здрава мама  bouquet  вярно е, че готовите блатове не са цвете, но спасяват положението понякога  Peace
Деси, ако още веднъж си покажеш супата-топчета, грабвам ти чашката  Laughing Heart Eyes
Маги, честита ти публикация, честит ти рожден ден   bouquet а заека е много апетитен!  Peace
Мари_ета, много вкусно при теб, но пилешкото е неустоимо   bouquet както и кебапа с пюрето на Меганс    bouquet
Анук, хубава снимка, да ти е честита есента   bouquet
Рени-55, наистина баничката е много вкусна така  Peace
Мариета, тези пилешки рулца сякаш приканват да придърпаме чинийката  Wink
Лабрекс, ама никога не съм опитвала баница със супа  Joy Joy аз я обичам или с грозде, или с домати. Ще трябва да пробвам, ти знаеш най-добре!  Hug
Леля Ог, не мога да прескоча тортите ти и да не спомена, колко са весели и красиви   bouquet  bouquet А това  пилешко с ананас... голяма си подстрекателка  Wink

от мен две-три салати: млечна,  , руска  и  царевица с кис.краставички и майонеза.

Еликсирче, на една вълна сме с ориза  Hug но при мен и още нещо  newsm78

и пилешки хапки с ананас с гарнитура лимонов ориз с пармезан

# 492

пеп-4о, пробвай, най-добрият вариант е супа от домашна кокошка (особено сватбарска) и баница от домашно точени кори, но бива и комбинацията супа бройлер и баница от фини точени кори. Peace  bouquet
Marieta, много апетитна комбинация - руло и салатка! Heart Eyes  bouquet
Маги, много радостни моменти си имала тези дни, чудесни неща си приготвила, публикацията, поздравления!  bouquet

Вкъщи пиле с картофки, любимата запенка по рецепта на мастърчето  bouquet, баница и ябълкова баклава.

# 493
  • Сливен
здравейте
пак страхотни неща,ние празнувахме първи рожден ден и много не ми остава време,другата седмица ще имаме пак парти
ditsan невероятна тортичка,толкова нежна,баницата изглежда много апетитно,грабвам чинииката с порцията пилешки дробчета
BiankaD много интересно -печен лук (не съм му фен),но този изглежда супер,
,nas,plamsy,Qn-Bibiqn,mari_eta,,bliznacite2004,Ала-Бала,
Краси...*,lux,yagodka,Apr,Sophia L.,
MG18,иланг-иланг,jozyy,viara.an,Дес,рени55,
много апетитно
елексир страхотна торта със смокини и сладкиш със сливи
ЗИЧЕ,megansg,Madla,labrex,пеп-4o,Venetta,matze, при вас толкова разнообразно и изкусително

Гуинет
този меден сладкиш мммм..... и млечната баница идва с мен  newsm53
lu4a,дарилка страхотни торти
marabu кратко и ясно,страхотни неща
Леля Ог при теб има невероятни красоти smile3501 newsm20
merydit интересна рибка
matze този шницел с гъбеното сосче ме вкарва в изкушение ....
metchopooh страхотно пиле с бира,взимам си.... Whistling
magi71 поздравление за участието ти в списанието   и честит рожден ден bouquet  много вкусно
Anuck много красиво

от мен тутманик "Слънце"
торта за първият рожден ден на малкото ми съкровище

шоколадовият сладкиш с майонеза

# 494
рени55, къде да намеря рецептата за баница на Морена, че не я откривам.

Общи условия

Активация на акаунт