Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 163 864
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе/София
Много вкусотии сте показали пак.Адмирации.Dekamer много хубави пица и соленки.Anuck обожавам домати шмеркезе.Рени55 яхнийката изглежда много примамлива.А кекса на Сиер с удоволствие бих го хапнала.Esy,Apr,Marabu,Nas,Vanillla,Iozyy,Lu4a,Labrex,Леля Ог както винаги страхотно представяне.
От мен мряна

# 661
  • Варна
Ану грабвам си филийка,Лабрех прекрасна питка,Иланг страхотен е тутманика,Ванилия вкусно,
Жозу интересно е боб с гъби,Нас апетитно и чудна тортичка,ех Есу какви "макарони"то си е направо изящество,Мага,Декамер,Сиер,Рени,Мириам,Розита,Марабу,Апр ,3Х  много разнообразно и апититно
Лулу прекрасна е тортичката,Луча интересни мъфини а бонбоните са трепач,Маги вземам си от салатката,Деси разкошна фокача
Дитсан питката ти е супер а тортичката много стилна и сигурно много вкусна
Пепи вземам си от рибката
От мен едно варено,ребра със зеле и една бамя яхния за мен

# 662
Благодаря на всички за коментарите   bouquet
Anuck, заинтригува ме много - шмеркезето хем вкусно, хем диетично ми изглежда  Mr. Green
Кеми, надобряваш с макароните, честно казано до сега не съм пробвала с лавандула и явно ще трябва да оправя пропуска  Mr. Green
и на marabu, хлебчето е много апетитно, а формата в която е изпечен е много сладурска
nas и у вас е много вкусно, би ли споделила рецептата за пилето по китайски  newsm78

Изобщо при всички вкусотии, пълнея само като ви гледам снимките момичета  Blush

# 663

nas и у вас е много вкусно, би ли споделила рецептата за пилето по китайски  newsm78

Ванила, заповядай    Simple Smile

# 664
  • от точка К до точка С и обратно
Днес си нося чинийка и си взимам наред - макаронче от Еси, питка от Alokazia и я топвам в шмеркезето на Анук, а рибата на 3xi , дето така срамежливо се е разголила,  я отнасям цялата(извинявам се за което) Mr. Green
От мен
пържолка с броколи и страхотния сос на Пеп-4о от хрян, мммм!

# 665
  • София
Много вкусно е при всички. У нас беше развален компютъра и аз само шпионирах. Снощи доядохме шкембето.

# 666
  • ГОре на черешата...
Показвам си само тортата и изчезвам, че не останаха чисти съдове ooooh!...надявам се довечера да успея да ви разгледам...

- на който му се гледа още

# 667
  • Варна
Уау, Мариета, страхотна торта!

# 668
Благодаря момичета!
Както вече написах в страничката ми, ме е обзела някаква макарономания Simple Smile
Ванила, готини са, опитай!

# 669
  • DE
У нас

Омлет

# 670

matze, какъв апетитен зачервен омлет си сложила! Heart Eyes  bouquet
mari_eta, невероятна е тортата, цял художник си!  bouquet  chef
Alokazia, разкошна пита!  bouquet  chef

Вкъщи чушки в млечен сос по рецептата на Анджелина  bouquet, много вкусна манджа Heart Eyes и панирано филе от риба на фурна.

# 671
Мариета,направо останах без думи.Лабрекс, добре ,че понякога ти виждам снимките чудесни са,а за панираната риба на фурна какво ще кажеш ,допадна ли ви?

# 672
Labrex наистина тази чушчена манджа е страхотна. Като бях малка баба на село редовно ни я приготвяше  Simple Smile

# 673
...........а за панираната риба на фурна какво ще кажеш ,допадна ли ви?

MG18, да, хареса ни! Peace Всъщност това е готово купено филе в панировка, но като го изпържих, имах чувството, че е сурово вътре, втори път го пържих и изобщо.........Тая вечер реших във фурната, по-добре стана. Хем нищо не съм слагала, покрих с алум. фолио една тава и изпекох. Постлах тавичката, не съм я завивала.

desi_go, наистина е страхотна! Heart EyesНа мен не са ми я правили, може би не е била популярна из нашия край, знам ли, но пък как ми е харесалааа, много! Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 674
labrex ,да ти кажа и аз точно това вчера коментирах с мъжа ми кат ого пържа си остава филето като сурово ,а на фурната не е така Peace

Общи условия

Активация на акаунт