Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 163 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА
                           Пастет от пилешки дробчета
 Килограм дробчета се киснат в 50 мл уиски за 10 часа поне.ПОсле в тиган  с 4 с.л. масло се задушават 3 глави лук,измитите дробчета,2 листа дафинов лист и 300 мл течна сметана.Щом изври течноста се посоляват и пасират.Докато са топли трябва да стоят почти течни-т.е.рядка да е консистенцията.Охладен пастета се втвърдява.
 Да ви е сладко!

# 91
  • София
Здравейте.
Искам да попитам дали някой се сеща за една рецепта,която някой беше пуснал на вкусни кифлички без втасване. Praynig

# 92
  • забравих си мисълта...
Момичета, невероятно вкусни и красиви кулинарни вълшебства видях.
Няма да ви изреждам, да не пропусна някоя, всички сте показали прекрасни творения.   bouquet   bouquet   bouquet

От мен съвсем скромно

Schokoladensoufflé

Наденички

Най-обикновена баница със сирене и яйца

# 93
Оу, Венета, наденичките много съблазнителни ...

От мен Мъфини със сини сливи - по рецепта, адаптирана от "Вкусно и красиво":

# 94
Иланг-иланг, благодаря ти много  bouquet. Отивам за продукти и го започвам Laughing Hug

# 95
  • ГОре на черешата...
Срам не срам  Embarassed- записвам се чак на 7-ма страница с едно Сладко от грозде, което правих днес и бягам, че ще ми изгорят чушките...довечера ще ви изчета.

Сладко от грозде:

# 96
Неустоими неща сте показали момичета.
Благодаря на всички които казаха добра дума за мен.
Искам да благодаря на Лабрекс ,че ми даде сайта за правене на колажи и надписи.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Само едно ръжено хлябче ще покажа днес Hug 

РЪЖЕНО ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ

можели да споделите този сайт и с мен?

# 97
Може ли рецептата за патладжана по грузински.Сигурно е вкусно.

marata, заповядай - СИН ДОМАТ ПО ГРУЗИНСКИ. Ако решиш да го правиш, не прекалявай с подправките! Peace  bouquet
  bouquetМного благодаря.

# 98
Не само нова тема, но и такъв силен старт от 7 страници кулинарни изкушения, че за мен е непосилно да отчета подобаващо всичко, което имам тайно желание да изям...сама  Whistling

На това темпо аз не мих могла да се включа, но пък с малко задна дата мога да се отбележа сред кулинарките, за да не изпускам пулса.

Домашен хумус

Телешко печено

Пилешко с портокали и гъби

Бърз шоколадов чийзкейк

И силно подстрекана от размахваните напоследък бухти тук

Бухти

# 99
  • София
Страхотни вкусотии видях и гледам вече така Crazy
От всичко искам да опитам Laughing

От мен скромно:
Яйца на очи с лук и сирене

Патладжан ветрило- мисля,че рецептата е на пеп-чо- много се харесаха вкъщи. Благодаря за хубавото предложение  bouquet

Захарни възелчета- рецептата е от блога на Аелис- много хубави, правя ги за пореден път   bouquet

Хубава вечер от мен Peace

# 100
Пепика, благодаря за новата тема!

Колко много вкусни неща видях! smile3501 Rolling Eyes Аз искам да ви покажа една торта,която правих неотдавна.

Торта Малдиви

# 101
Здравейте, момичета! Големи вкусотии сте представили пак  Simple Smile

От мен - лешникова торта със сладко от мляко http://zornitsapizza.blogspot.com/2011/10/blog-post_08.html

Приятна вечер!

# 102
  • Варна
Отново  вкусно и неустоимо апетитно от всички  newsm51
а днес при нас беше прекрасен забравен от лятото ден с разхотка и хапване навън и за вечеря набързо кюфтенца,картофки,салатка и едни пиперки със сос.

# 103

Тук пак се вихри кулинарна вакханалия Crazy, разкошни торти, чудни мъфинки, едни такива "скрооомни" вкусотии от някои дами, неустоими бухтички и милинки, а сладкото от грозде изглежда фантастично! Heart Eyes   bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

От мен питка.

И докато пиша, megansg с поредното изцяло вкусно меню! Heart Eyes  bouquet

# 104
Ох,Лабрекс добре ,че сега мога да виждам снимките ти .Да не си сменила начина на качване ако е така продължавай в същия дух да им се наслждавам и аз

Общи условия

Активация на акаунт