Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 163 848
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • DE
desi_go, страхотна снимка. Другите работи се правя че не ги виждам Blush

У нас месце в сос

# 77
Unadaptable,ako сложиш 2-3 лъжици заквасена сметана става идеално и без яйце.Аз често правя така Peace

И на майка за начина да напиша - тя сипва малко размито в студена вода брашно, още със зеленчуците или с фидето и накрая налива прясно мляко. На вид е като застроена, гъста е и си е вкусна. Аз дори не подозирах, че не е застроена. Става бяла супа, но и моите застроени с купени яйца, също ставаха бели. Peace

matze и desi_go , довършихте ме, гледах вкусотии, гледах и се облизвах и накрая зяпнах. Crazy  bouquet Сега ще ходя да си ям карфиолено-гъбената запеканка.

# 78
Благодаря unadaptable за уважението.Застроена е с едно разбито с водичка яйце и една суп.лъж.лимонов сок.Като я вариш сложи два картофа срязани на четири да се сварят в супата и като е готова,извади ги,намачкай ги /пасирай и разреди с  част от супичката да стане гъсто като кашичка и го върни обратно в супата.Няма да е така прозрачна./Така правя за свеки,че и тя не яде яйца.
Момичетата също могат да ти помогнат тук за идеи.

Благодаря ти!  bouquet Утре ще я направя по този начин и дано стане, че моята все бистра като вода седи и не особено вкусна Confused Лимоновият сок също ще сложа задължително. Simple Smile

# 79
  • София
VERABEL ще дадеш ли  рецептата за пържени чушки със сос от сирена и мляко
пържиш чушките. Вадиш ги от тигана. Аз изсипах останалата мазнина и забърсах тигана с кухненска хартия. Слагаш го отново на тигана и добавяш сирине бяло и аз сложих 3 от триъгълни сиренца и половин кофичка кисело мляко. Бъркаш докато се разтопят.
megansg, аз пък от рибкатата ти, много обичам сафрид - пържен или на скара.
plamsy, много разнообразно!
Madla, и при теб вкусно както винаги!
иланг-иланг, вземам си от сосчето на кюфтаците!
Тайна, вкусно!
Юлка, много апетитна рибка!
esi_go, красива снимса, с несъмнено вкусни сладки!
matze, много приятен загар има мръвката ти!
labrex, чудесна запеканка!

Миналата  събота правих нова доза лютеница и кьопоолу и домати в бутилки. Малко парена туршия

кетчуп от сини сливи по рецепта от "Бон апети" по НТ,   барбекю

мързеливи чушки бюрек и салата от чушки,  кисело мляко и пармезан

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 09:02 от verabel

# 80
Браво , момичета - невероятни вкусотии както винаги.
От мен :
 -  мързеливи Добруджанки

-  зеле с ориз и гъби - от вчера

# 81
verabelстрахотна зимнина.labrexстрахотно изглежда тази запеканка,Тайнаи аз имам такива формички с тях правя мидичките по рецепта на Аелис,но и пържени изглеждат вкусно.plamsyмного богато меню си сътворила браво,marabuрибката изглежда вкусно иланг-илангтази манджичка с патладжан и кюфтета е супер вкусна.Докато гледам всички снимки огладнях.не съм закусвала още.От мен едни милинки от вчера.

# 82
При нас сандвичи за закуска

Сандвичи със запечено яйце

# 83
Кейси, чудни милинки  Peace
Деси, такъв подарък и аз приемам  Wink

При нас закуската беше пълнени пържени филийки с айран

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 09:57 от пеп-4o

# 84
  • ВАРНА

Сандвичи с пастет от пилешки дробчета

# 85
  • София
   Бързи бухти за закуска!

Кейси, Пеп-чо, Марабу,Qn-Bibiqn - много вкусни закуски при вас!

verabel, започна да ми къркори корема с твоята лютеничка и мръвки.

matze, пържолките в соса направо произведение на изкуството!

Лабрекс си знае, като видя нещо нейно, направо и вкуса и аромата му усещам!

иланг-иланг, ако знаеш от кога се каня да правя пастет от пилешки дробчета, но все се изяждат, преди да стигна до пастета!

# 86
при нас днес закуско-обяда беше това:

за довечера ще мисля после ама една мусака ми се върти в главата нещо, и май това ще е
приятен и слънчев ден на всички

# 87

Сандвичи с пастет от пилешки дробчета

Моля, моля, моля за рецептата Praynig

# 88
  • Пловдив
Неустоими неща сте показали момичета.
Благодаря на всички които казаха добра дума за мен.
Искам да благодаря на Лабрекс ,че ми даде сайта за правене на колажи и надписи.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Само едно ръжено хлябче ще покажа днес Hug 

РЪЖЕНО ПШЕНИЧЕН ХЛЯБ

# 89
Unadaptable,ako сложиш 2-3 лъжици заквасена сметана става идеално и без яйце.Аз често правя така Peace

И на майка за начина да напиша - тя сипва малко размито в студена вода брашно, още със зеленчуците или с фидето и накрая налива прясно мляко. На вид е като застроена, гъста е и си е вкусна. Аз дори не подозирах, че не е застроена. Става бяла супа, но и моите застроени с купени яйца, също ставаха бели. Peace

matze и desi_go , довършихте ме, гледах вкусотии, гледах и се облизвах и накрая зяпнах. Crazy  bouquet Сега ще ходя да си ям карфиолено-гъбената запеканка.

Лабрекс, ще пробвам и на майка ти начина Simple Smile Дес, за съжаление и сметана не мога да ям...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт