Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 140 439
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • ГОре на черешата...
Е, тя Ани Цолова като не може да меси, дай и ние да стоим Whistling...

mari_eta , просто е приказна!!!!!Невероятна майсторка си!По коя рецепта я прави?

Съжалявам, нещо не работи мишката, а бързам...влез в линка в подписа ми - в блога ми - в секция питки виж Питка със сирене, сусам и конци...Брашното може да варира, но съотношението му с айряна трябва да 2:1/брашно:айрян/

# 556
Ау mari_eta уникална питка, браво   bouquet

J_M_M страхотно хлебче  Hug

Ние бяхме на гости ,на връщане си пазарих  продуктите, приспах дребното и сега запрятам ръкави  Wink
Да попитам колко време горе долу да засека за първото втасване ?

# 557
Ди,много ти благодаря за комплимента!  bouquet
Мариета,много любимо оформление,а в твое изпълнение е просто съвършена!Прекрасни снимки!  bouquet
Реа,че как няма да те помня,пък и ти често присъстваш в темата и все с чудесни творения!Много сме дето сме се учили от тук,включая и аз! Hug
J_M_M ,страхотно ти е хлебчето. Peace 

# 558
  • Popovo
И аз да се включа с питка с медза Св.Харалампий.Не е толкова хубава като тази на Мариета но пък е много вкусна. Почерпете се за здраве на семействата и берекет на пчеларите.

# 559
Прекрасни питки и хлебче.  Peace
И моята питка за Чумин ден е готова, но не я намазах с мед, поради липса на такъв  Grinning

# 560
  • ГОре на черешата...
Браво на всички, чудесни питки  bouquet!

# 561
Ето я и моята първа питка

Момичета много благодаря на всички които отговориха на моите въпроси ,много ми помогнахте и успях да направя успешно своята първа питка  Hug
Малко крива стана ,но дребното елфче ми помагаше усърдно в разточването, крадеше ми точилката ,бъркаше в брашното и си слагаше брашняното сито на глават. Да бързам неможах да разточа хубави правоъгълници , от там лентите ми станаха доста неравни,а в последствие и възелчетата станаха различни по големина .Резултатът е доста крива питка, но пък много вкусна   chef
Почерпете се  Wink

# 562
  • ГОре на черешата...
Таничка, като за първи опит е просто прекрасна  bouquet! Справила си се отлично, хайде, чакаме те редовно тук Hug.

# 563
Tani4ka* страхотна е ! Hug А за помощта ми е много познато,моя син  умира да си къса от суровото тесто и да хапва  Sad
Blue_eyes много апетитно изглежда   bouquet
zhabche и  от твоята ще хапна   bouquet

# 564
Момичета  благодаря за хубавите думи, "казани" от вас са си направо комплимент  Blush

mari_eta определено ще съм тук по честичко, от сега започвам да оглеждам коя ще е следващата рецепта която ще пробвам  Mr. Green

J_M_M ама те наште дребните били на една възраст  Simple Smile Мойто диване  и то се опита да си хапне от тестото, но не му дадох, достраша ме,а той така се ядоса !Като разточвам фондан за покритие на торта  си чоква по малко и си хапва,или ми краде от украсата и явно сега реши че пак е такова.

Иска ми се да направя сладка питка тип козунак, кажете коя рецепта е най-подходяща за тази цел ?

# 565
J_M_M ама те наште дребните били на една възраст  Simple Smile Мойто диване  и то се опита да си хапне от тестото, но не му дадох, достраша ме,а той така се ядоса !Като разточвам фондан за покритие на торта  си чоква по малко и си хапва,или ми краде от украсата и явно сега реши че пак е такова.
Няма какво да ми обясняваш на последната торта цветята бяха обрани и изядени само 5 мин след като я видя.

# 566
  • Русе
И аз сред майсторките тук да се наредя ако може с първата си питка или тутманик - какво  е точно не знам,но е много вкусно.Толкова съм доволна от себе си / не че няма какво да се желае още по нея/, че реших да я покажа  Embarassed. По рецептата за сполучливото тесто на Лабрекс е и се получи много мека и пухкава.
Лабрекс, много благодаря за хубавата рецепта! Hug

# 567
Здравейте мили дами. Искам да ви покажа едни солени кифлички по рецепта на някоя от вас.

# 568
Искам да ви благодаря за хубавите идеи и за това, че мога да кажа че от вас се понаучих да меся. Ето една питка, която също съм видяла тук. Очаквам мнения и мога да приемам критики.

# 569
  • ГОре на черешата...
Све, ако това ти е първата, какво ли ни очаква после...поздравления, прекрасна е  bouquet!
Ниноко, чудесни кифлички, сигурна съм, че са и много вкусни, питката също е разкошна Peace!

Общи условия

Активация на акаунт