Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 141 277
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, прекрасни шедьоври от хляб! А пък гъсеничките... нямам думи!  bouquet
От мен един тутманик по рецепта на kasier. Много вкусен и малко позабравен у дома.

# 436
Днешна питка, то малко като тутманик стана - с масло, червен пипер и сирене

# 437
  • София
Привет! Момичета,толкова Ви се радвам на произведенията!
Ето последните ми кифлички по рецепта на labrex !

Тъй като нямах прясно мляко го замених с хладка вода,а маргарина замених с 5-6 с.л олио.Стана много меко и вкусно тесто!Плънка-сирене,малко крем сирене и риган.

Специално благодаря на labrex-златни ръце имаш  !

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 14:53 от stefa

# 438
Ето последните ми кифлички по рецепта на labrex !

stefa, чудни са! Heart Eyes Прясното мляко може и с айрян да го заместваш, и с вода става, разбира се!  bouquet

pinaи emi03 с вкусни тутманици, Heart Eyes   bouquet, а пък питките..... Crazy Heart Eyes, хич няма да изброявам, прекрасни са!  chef  bouquet И тия гъсенички......, да имаше как да полазят към къщи....! Heart Eyes  bouquet

# 439
pina питката изглежда много вкусна, а тези гъсенички изглеждат зашеметително  Heart Eyes ще ги пробваме в най-скоро време.
Ето я и нашата неделна питчица:

# 440
Разкошни питки отново откриват в последните постове - Цветке, Пина, Стефа, Тихичка, Еми, Сънчо, ДжММ, Джози  bouquet  bouquet  bouquet

С тази неделня питка ви желая хубава седмица -

# 441
  • Австрия
Ееее и аз барабар Петко с войводите, да покажа моята гъсеничка, която беше пусната малко по-напред. Гледах клипчето предложено от kasier
Моята е с пълнеж от яйца и сирене и на всички в къщи много ни допадна.

# 442
Благодаря на всички,които са харесали питка Възелчета и са я приготвили,страхотни са ви се получили,момичета! Hug  bouquet
Доста страници разгледах и тук,и в другата тема/няма ли най-после модератора да ги обедини Thinking/,разкошни питки,кифли,тутманици се вихрят,златни майсторки сте всички! Peace

А тази гъсеничка определено е много интересна,ще я направя и аз някой път! Peace

# 443
Доста страници разгледах и тук,и в другата тема/няма ли най-после модератора да ги обедини Thinking/

еликсир, не бива да се обединяват, а да се махнат от другата тема снимките на питки (как да стане, идея си нямам newsm78) и да остане само стъпка по стъпка оформянето на тестени изделия. Такъв беше замисълът на другата тема, не знам защо в един момент и там, и в тая започнаха да се слагат просто снимки на питки. Peace

# 444
  • Русе/София
еликсир, не бива да се обединяват, а да се махнат от другата тема снимките на питки (как да стане, идея си нямам newsm78) и да остане само стъпка по стъпка оформянето на тестени изделия. Такъв беше замисълът на другата тема, не знам защо в един момент и там, и в тая започнаха да се слагат просто снимки на питки. Peace
и аз съм на същото мнение,ако се обединят ще стане едно лутане в темата.... ooooh!

# 445

Прави сте,момичета, ама все с нас ли ще се занимават модераторите да местят постовете от едната тема в другата?
Виждате,че хаосът дойде от нови потребители,то ние редовните от преди си знаем кое за какво е,но другите пишат в която тема намерят по-напред.
Има си в началото на тази тема рецептите на питките и линковете към тях,още от самото начало нямаше смисъл от нова тема,защото се знаеше,че така ще стане.
Карай,то се е видяло,че ще четем и пишем вместо на едно,на две места.

# 446

а защо просто не се заключи едната тема и да остане само другата?  newsm78

# 447

а защо просто не се заключи едната тема и да остане само другата?  newsm78

scaramouche, не е нужно да се заключва другата, просто трябва да се внимава коя тема за какво е, като се пише в тях. Другата си беше много добре и целта беше в нея да се слагат стъпка по стъпка оформления на питки и тестени, за да има полза от нея. В един момент не знам защо започнаха да се слагат снимки на питки и в тая тема, и в другата? newsm78 Според мен момичетата трябва да си преместят снимките на питки в тая тема, ако не са ги сложили тук, в другата да се изтрият постовете и да останат само тези със стъпка по стъпка. Мислех на лични да напиша на всички, но време не намерам засега. Peace

# 448

права си, labrex! може би наистина снимките трябва да се преместят в тази тема, т.е. всеки сам да коригира постовете си, които не са си на мястото и в другата тема да става дума за оформяне стъпка по стъпка от сега нататък..
 Hug

# 449

права си, labrex! може би наистина снимките трябва да се преместят в тази тема, т.е. всеки сам да коригира постовете си, които не са си на мястото и в другата тема да става дума за оформяне стъпка по стъпка от сега нататък..
 Hug

Някои от питките ги има и в двете теми, но може да не са всички, просто трябва време да се прегледа и сравни, най-лесно ще е всеки да си оправи снимките или да напише, че няма претенции към снимките (имам предвид единичните на питки) в другата тема, за да помолим модератор да разчисти и да остане това, което си е за темата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт