Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 140 126
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Мили домакини, от доста време следя темата и се любувам на красотите, които творите. Поздравления за всички, които сте приготвили тези изглеждащи толкова апетитно питки в темичката.

До сега никога не бях правила питки, но добре, че попаднах в тази тема, за да се запаля. И ето сега показвам моята първа питка "Слънце":

п.с. Другият път мисля малко по-малко да я пека.

# 586
Честит празник, момичета!

Отново съм вдъхновена от Лабрекс!   bouquet

# 587
Честит празник и от мен Simple Smile

# 588
Честит празник на всички пияни от Любов Wine Glass
Много красиви питки сте показали отново.
Ето и моята Трифонова пита

# 589
Честит празник и от мен, малко със закъснение но преди малко изпратих гостите  Simple Smile
Изненадох ги с тази питка

много я харесаха и на вид и най-вече на вкус  Blush
Направих я по рецептата на mari eta за питка със сирене сусам и конци, но без сиренето. Питката стана разкошна, на конци и много вкусна   chef
 Мариетка   bouquet

Видях и още много хубави питки :Blue_eyes ,cvetka-koketka ,BubolecheMeche,C_v_e_t_i  Hug

# 590
Чудесни питки по случай вчерашният празник сте направили, момичета! Не мога да им се нарадвам! Изглеждат много апетитно!

# 591
  • Bulgaria-Italia
Blue_eyes ,прекрасна неделна питка  bouquet ,а ,грозда ти е  Heart Eyes
BubolecheMeche ,всичките ти произведения изглеждат страхотно  Heart Eyes
C_v_e_t_i ,много сполучлива първа питка   bouquet
cvetka-koketka ,много хубава питка-сърце   bouquet
Tani4ka* и твоята питка е тематична   bouquet

Аз да се похваля с моя сполучлив опит за содена питка с мая  Grinning

# 592
  • Бургас
АУУУУУУУУУУУ големи красоти   bouquet
Хайде и аз да покажа опита ми от вчера  Embarassed

# 593
Леле, чак на 40-та страница! Кога ще ви изчета!?!

# 594
Здравейте момичета ,
нахлувам в темата ви с идеята да стана част от вас.
Признавам от няколко месеца  започнах да се уча да меся и правя питки. Правя го с удоволствие и за удоволствие ,Когато човек иска ,намира време
.Доста време ще ми отнеме ,но искам да изчета всичките теми .Вие наистина сте майсторки .Браво за всяка една от вас .Очарована съм от усета за красиво на Лабрекс , Мариета ,Еликсир , Макс мама ,Пепика , Лукс , Танита „Mama Цоцолана,Зиче ,,Ilrai 78 aко пропусна някого не е нарочно .
Специално искам да благодаря на Лабрекс,с чийто напътствия спретнах питката за Празника на Виното .Благодаря Лабрекс !Ето я и нея .

# 595
lorys,това се казва "нахлуване" thumbsup!Добре дошла в темичката с този перфектен грозд!    bouquet
 По-нагоре също много сполучлив и ефектен е представила Blue_eyes,комплименти! Peace

# 596
lorys,това се казва "нахлуване" thumbsup!Добре дошла в темичката с този перфектен грозд!    bouquet
 По-нагоре също много сполучлив и ефектен е представила Blue_eyes,комплименти! Peace

еликсир
,към теб имам специални благодарности ,много неща научих от теб и чудесно оформения ти блог .

# 597
lorys, прекрасна е, чак такъв красив грозд не съм правила. Изпипала си всичко, листенца, дръжчици.....перфектни са!  bouquet  chef Ами, по-честичко нахлувай така! Hug

И още красиви питки видях, zuzutu, kasier, Tani4ka*, C_v_e_t_i , Blue_eyes, BubolecheMeche, чудни питки сте спретнали!   bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

# 598
Момичета благодаря за комплиментите   bouquet, уча се от най-добрите Laughing-от вас.

Специални благодарности на Лабрекс и еликсир, доста от вашите рецепти вече са любими на семейството ми и приятелите ми  Hug

# 599
  • Sofia
labrex,

за да не разводнявам другата тема за питките, да ти похваля тук "сърцето" - много ефектно и красиво!
Имам намерение да го спретна и аз и, понеже казваш, че тавата ти е била малка, ако го направя в тавата на фурната, дали ще е достатъчно?

Общи условия

Активация на акаунт