Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 140 111
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
labrex,

за да не разводнявам другата тема за питките, да ти похваля тук "сърцето" - много ефектно и красиво!
Имам намерение да го спретна и аз и, понеже казваш, че тавата ти е била малка, ако го направя в тавата на фурната, дали ще е достатъчно?

Tari Tasartir, просто трябва да остане достатъчно място около него, та като втаса да не се опира в стени. Аз го оформих на хартия за печене, пренесох го в една кръгла (уж голяма) тава, но като втаса, се оказа, че се е опряло в стените и формата му се окръгли. Съжалявам, че не го снимах преди печенето, щеше наистина да му се види хубавото оформяне. Толкова се старах да му направя долната изтеглена част, да го оформя така, че да ми хареса, като го погледна. То верно, че си е въпрос на вкус, но според мен става красива питка. Дори и така, позакръглена, като моята! Grinning Peace

# 601
  • Sofia
Благодаря! Ще внимавам с формата!

# 602
lorys и Blue_eyes,благодаря ви,дами Blush Heart Eyes!Много ще се радвам, ако съм била полезна,защото и аз от тук съм се учила,меся едва от 2 години.По-старите в темата знаят,че за мен месенето на тестени беше все едно да овладея висшия пилотаж и подходих с огроооомен страх,пък то било толкова приятно и никак страшно.Успех с печивата на всички нови участници в темата,включвайте се смело,всеки опит е от полза! Hug  bouquet

# 603
Много хубави питки сте показали , и сърцата и грозда,разкошни са   Hug

Моите мъже така луднаха по питките че почнаха да ме врънкат постоянно, снощи им направих една със сиренце, ометоха я вместо хляб за вечеря

# 604
  • Пловдив
НЕВЕРОЯТНИ ПИТКИ сте направили момичета всичките  до една са прекрасни ...  bouquet  bouquet

От мен

Боляркса пита на Звездев

# 605
Ах, какви сте изкусителки и подстрекателки, Зичето и Таничка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 606
  • сред люляците
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала тук. Виждам, че има и нови  попълнения. Добре дошли!   bouquet
Показвам едни тестени розички със салам и със сирене и претцели.

# 607
  • Русе
Големи вкусотии в тази тема!Всичко,което показвате изглежда чудесно!  Hug
ilrai78 , тези розички са много интересни.

# 608
Да, и аз се ,,влюбих,, в тези розички Mr. Green Mr. Green
ilrai, моля те, обясни на профаните като мен как ги направи Hug
Превъзходни са

# 609
  • сред люляците
Да, и аз се ,,влюбих,, в тези розички Mr. Green Mr. Green
ilrai, моля те, обясни на профаните като мен как ги направи Hug
Превъзходни са

Здравейте, момичета. Благодаря ви за милите думи. Не искам да нарушавам новите правила на форума и да давам линк към блога си. Но в подписа ми пише "рецептите". Натиснете там и ще намерите рецептата малко по-надолу на страницата  bouquet

# 610
ilrai78 чудесни розички ,непременно ще опитам да ги направя на децата ! Peace
Ето какво сътворих аз
По рецепта на Еликсир

и този път използвах нейната рецепта ,но не сложих магданоз .Много вкусна питка !

# 611
lorys ,аплодисменти,и двете са станали убиец!  bouquet
Илианка,красиви розички,че и с мезето направо Laughing! Peace

# 612
ЗИЧЕ много хубава и пухкава изглежда Болярската питка, сигурна съм че е и толкова вкусна  Hug

ilrai78 страхотни вкусотии, ако мъж ми види тази питка със саламчета  ще ме врънка редовно за нея  Mr. Green

lorys браво, много хубави са ти станали питките  Hug
И аз съм хвърлила око на тези двете на Еликсир, тази седмица мисля да ги спретна   chef

# 613
здравейте,мацки!Хайде и аз да се разпиша тук,че отдавна нищо не съм правила,но вчера случайно надникнах и като видях ония ми ти питки с мед,та чак ги сънувах.И днес изненадох мъжо с питка,аз си я ядох с мед,той със шарена сол(не обича мед) Grinning

Страхотни неща правите напоследък.Аз ви следя редовно  Hug  Heart Eyes

# 614
Лабрекс,по твоята рецепта за вкусните хамбургерчета се опитах и аз да направя ,ето какво се получи .Благодаря за рецептата !Аз все още чета старите теми ,дано бързо да дойда до тук !

Общи условия

Активация на акаунт