Целулит - 2 тема

• 76 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Ще споделя обезателно:)

# 556
Аз го свърших преди месец. Заглажда само най-повърхностния слой на кожата. Целулита под него си стои.  Crossing Arms

# 557
Принципно е така....избутва се от пръстите на краката дет' се вика:) Ама 4ак да не ги пипа онези места:) Ако е добра, като свърши масажа няма да имаш търпение да се изпишкаш:)

Ами значи май не е , защото не съм забелязала такова нещо Cry Моля ви, моля ви препоръчайте ми масажист/ка, който ви е оттървал от тази напаст в Пловдив.

# 558
  • в 1001-та нощ
Аз го свърших преди месец. Заглажда само най-повърхностния слой на кожата. Целулита под него си стои.  Crossing Arms

според мен всяка козметика за целулит се справя до толкова  Peace

# 559

според мен всяка козметика за целулит се справя до толкова  Peace

Да, така е. Повърхностния слой на кожата ми е много гладък. Проблемът ми е под него. За това разбрах, че с мазила няма да стане. Масажи, спорт и правилно хранене. Единствено за банята използвам кафе и смляна морска сол.

# 560
Аз тази седмица започвам ударно с 10 антицелулитни масажа. и няма да знам как точно ще повлияе гела на Нивея. Масажистката ми взела някаква нова козметика, та ще видим.....

# 561
  • в Кошера
Аз тази седмица започвам ударно с 10 антицелулитни масажа. и няма да знам как точно ще повлияе гела на Нивея. Масажистката ми взела някаква нова козметика, та ще видим.....

През ден ли ще правиш мануалните? С каква продължителност е масажа?

# 562
Първите 3 масажа ще направя през ден, ако много ме боли. Другите всеки ден. Ударно трябва да е. Продължителността е 60 мин. КОмбиниран е масажа - мануален +вендуза.

# 563
аз не съм - но ще се радвам да споделиш - дали сас машина или на ръка,каквомаслоползват, колко продължават ..... какво те съветват  Peace

Да се запиша и аз Simple Smile

И да се похваля, че вчера си взех вендузи и се почвам!  Laughing

Честито  Hug направи ли първи опит  newsm78
какво масло избра  newsm78
от Самоздрав ли ги взе?

Може ли да ми дадете повече инфо за тези вендузи?

# 564
  • в 1001-та нощ
виж на 1 страница - първия пост - има сайтове, клипчета - как се ползват  Peace

# 565
  • в Кошера
Първите 3 масажа ще направя през ден, ако много ме боли. Другите всеки ден. Ударно трябва да е. Продължителността е 60 мин. КОмбиниран е масажа - мануален +вендуза.

Звучи много обещаващо! Трябва да се разтърся и аз за нещо толкова ударно.  Thinking

# 566
Здравейте, дами  Flutter
Да споделя и аз - махам тази гад с вендузи. Силиконовите от Самоздрав. Ползвам ги от февруари. В началото всяка вечер преди лягане, после през ден, случвало се е и от дъжда на вятър, но гледам ако не съм много уморена вечер наред с другите процедури в банята и да се смучкам. Мажа се с олиото на Икаров. Вече съм на второто шишенце. Като цяло не съм имала много целулит, но все пак имаше. Казвам имаше, защото на бедрата вече почтиииии няма. Само на дупето останаха няколко тръпчинки. За съжаление от месец не тренирам вече, заради травма, но пия много вода и се старая да се храня здравословно.

Имам и две въпросчета:
1. Напоследък вендузките много бързо ми "отхапват" кожата. В началото като се засмуча и си действам и аз си ги отсмучвах, а сега през няколко секунди Sad Изхабяват ли се, нямам целулит ли, на някой случвало ли се е? (мия ги със сапун всеки път след употреба, за да махна мазното)
2. и второто - има ли значение дали ги движа бавно или бързо?

# 567
Здравейте, дами  Flutter
Да споделя и аз - махам тази гад с вендузи. Силиконовите от Самоздрав. Ползвам ги от февруари. В началото всяка вечер преди лягане, после през ден, случвало се е и от дъжда на вятър, но гледам ако не съм много уморена вечер наред с другите процедури в банята и да се смучкам. Мажа се с олиото на Икаров. Вече съм на второто шишенце. Като цяло не съм имала много целулит, но все пак имаше. Казвам имаше, защото на бедрата вече почтиииии няма. Само на дупето останаха няколко тръпчинки. За съжаление от месец не тренирам вече, заради травма, но пия много вода и се старая да се храня здравословно.

Имам и две въпросчета:
1. Напоследък вендузките много бързо ми "отхапват" кожата. В началото като се засмуча и си действам и аз си ги отсмучвах, а сега през няколко секунди Sad Изхабяват ли се, нямам целулит ли, на някой случвало ли се е? (мия ги със сапун всеки път след употреба, за да махна мазното)
2. и второто - има ли значение дали ги движа бавно или бързо?

Това, че бързо ти "отхапват" го коментирахме, че е в следствие, че кожата ти вече е придобила по-голяма еластичност от тях.
А, за движенето, аз съм ходила на процедури дермосоник, които са на същия принцип вакуум масаж, но с машина и терапевката движеше бавно. 

# 568
Здравейте момичета! Дали някой може да ми препоръча конкретни студиа за ръчни антицелулитни масажи (може комбинирани с вендузи или пресотерапия) в южните квартали на София или в центъра, но с възможност за паркиране наблизо? Пишете и горе долу какви са цените. Държа да е поне 50-60 минути продължителността на масажа.

Благодаря предварително!  bouquet

# 569
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз да се разпиша в борбата с гадта. Взех си вендузи от ибей. Този ще си поръ4ам и масло на Икаров, но докато стигне карам с бебешко олио (дали пак ще има ефект  Thinking?).
Правя масажи два пъти на ден, сутрин и ве4ер по 10. 15 минути на крак и дупе. Незнам дали е достатъ4но, надявам се. Тренирам в къщи със интензивно със собствено тегло, внимавам с храната и се старая да пия много вода.
Зна4и като 4ета сега, бавно се масажира  Thinking. Аз досега доста бързо масажирах в кръг и нагоре, надолу, ще пробвам бавно, да видим  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт