Целулит - 2 тема

• 76 420
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
относно темпото на масажа виж клипчето в първия пост  Peace

за маслото - мисля, че не е фатално изобщо  Peace

всичо друго мисля, че е ОК  Peace

# 571
Препоръчайте някакво натурално масло или крем за стягане на кожата? Имам чувството че покрай масажите някак си кожата ми се поотпусна. Само олиото на Икаров ползвам.

# 572
  • в 1001-та нощ
 Peaceосвен кремчето си вземи и някакви добавки за кожа  Peace

# 573
  • малко градче
Може ли да се прави масаж с вендузи, ако имам разширени вени? Точно отпред на бедрото на единият крак имам разширена вена, а пък целулитът ми е доста в повечко. Реших да си взема вендузи, но се чудех дали ще имам проблем с това.

# 574
  • в 1001-та нощ
най-добре е да се допиташ до лекаря си  Peace наскоро дама се беше консултирала и мисля й бяха казали да избягва зоната  Peace

# 575
Peaceосвен кремчето си вземи и някакви добавки за кожа  Peace
Алена,какви добавки имаш в предвид,защото аз не съм наясно?

# 576
  • в 1001-та нощ
т.нар мултивитамини за кожа, обикновено са за коса, кожа и нокти

можеш да вземеш и колаген или аминоиселини, но по-важните АК, нужни за кожата - би трябвало да са включени в добавките

# 577
Ясно,нещо за пиене и отвътре да действа.Разбрах,благодаря ти. А можеш ли да ми пуснеш линк към някави такива добавки,към Колаген също? Аз имам чист колаген за мазане на очите на една полска фирма,но е доста скъп,този за пиене също. Има ли някакъв по евтин и също качествен,например от iherb, ако някой си е взимал-може ли да сподели.

# 578
  • в 1001-та нощ
точно от там съм вземала, ще ти пиша на лични  Peace

# 579
Момичета,може и да сте обсъждали такъв вариант,но какво мислите за това   ,дали има смисъл да си поръчам един такъв или да се ориентирам към ръчните вендузи?
http://www.tinydeal.com/celluless-beauty-body-firming-cordless-device-p-9753.html

bouquet

# 580
Дали може да направя масажа с вендузи със зехтин? Вчера ми свърши маслото на икаров, а искам сега да си направя масаж?

# 581
  • София
Защо да не може. Зехтина се използва и за разтривки, когато си настинал. Simple Smile

# 582
Момичета,може и да сте обсъждали такъв вариант,но какво мислите за това   ,дали има смисъл да си поръчам един такъв или да се ориентирам към ръчните вендузи?
http://www.tinydeal.com/celluless-beauty-body-firming-cordless-device-p-9753.html

bouquet

Аз започнах с такъв уред и има ефект да ти кажа, но си  е голяма разправия, понеже е с кабел - трябва да си до контакт; все гледаш да не счупиш чашката, защото е пласмасова.
Вендузите за мен са по - евтиния, по - приятен и по - лесен начин.
Иначе вършат еднаква работа Simple Smile

# 583
  • в 1001-та нощ
Дали може да направя масажа с вендузи със зехтин? Вчера ми свърши маслото на икаров, а искам сега да си направя масаж?

аз ползвам слънчогледово олио - най-изгодно е  bowuu

а днес си купих етерични масла, които да добавя  Peace

спокойно ползвай зехтина - колко бременни и бебета го ползват - без хим. обработка е студено пресованият  Peace

# 584
Не съм изчела цялата тема, но искам да  ви попитам, кой вид спорт според вас има най-голям ефект срещу целулита?  Масажи и вендузи не мога да ползвам, защото много посинявам, както и коламски с ленти.. кожата ми е много чувствителна,тънка,  ужасно бяла.... Днес като се загледах в банята, направо  ми се дорева, мисля, че имам много повече целулит от миналата година...направо как ще се справя с това чудо не знам... май с неопренов костюм ще трябва да седя на плажа... ooooh!  ...и  цял ден се чудя какво да правя по въпроса... На режим съм, само полезни неща хапвам, тренирам, ама от скоро, тичам.. но цялата зима и пролет нищо не правих и ето ми сега..   Sad

Общи условия

Активация на акаунт