Целулит - 2 тема

• 76 480
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Здравейте!

Да попитам и в тази тема...искам да си направя антицелулитни процедури.Колебанието ми е между LPG процедури и ръчните антицелулитни масажи.Според Вас кое по-добро и с по-добър и траен резултат?
За ръчните се твърди,че са болезнени.
Също така бихте ли ме ориентирали в цените на ръчните процедури?Как Ви се струва цена от 35 лева за половин тяло и 45 лева за цяло тяло без ръцете?

Да си повдигна въпроса...

# 452
Единственото, което мога да ти кажа по пози въпрос е, че моя приятелка, която учеше в НСА и има опит, каза че антицелулитните масажи са си болезнени Simple Smile С друго нямам опит Simple Smile

# 453
Здравейте!
Да попитам и в тази тема...искам да си направя антицелулитни процедури.Колебанието ми е между LPG процедури и ръчните антицелулитни масажи.Според Вас кое по-добро и с по-добър и траен резултат?
За ръчните се твърди,че са болезнени.
Също така бихте ли ме ориентирали в цените на ръчните процедури?Как Ви се струва цена от 35 лева за половин тяло и 45 лева за цяло тяло без ръцете?
Да си повдигна въпроса...
По-напред в темата съм писала, но пак ще си кажа мнението.
Миналата пролет си правих LPG и резултат нямаше НИКАКЪВ.Само дето ми станаха едни грозни дупки по краката.
Преди близо 2 месеца започнах ръчни масажи (вече съм направила към 30) и съм много доволна.Дупките се поизгладиха ( не напълно за съжаление), а като сантиметри - в горната част на бедрото почти -3см, по средата -3см и на коляното 2,5см.
Боли мноооого - особено в началото и си ходя насинена.Но определено си заслужава и болката и парите за разлика от LPGто.
От миналата седмица започнах и паласките и ръцете и ще видим какъв ще е резултата.

# 454
Моля те, пиши къде ходиш на ръчни масажи и цени, че се чудя в морето от оферти какво да си подбера.Гледам по сайтовете за колективно пазаруване супер ниски цени,но нещо се съмнявам, че на тези цени може да ме работят с хубава козметика.

# 455
  • Плевен
Ох изчетох ви. Ако от четене се махаше целулит, вече да съм ОК  Laughing
Стигнах до извода, че ще почна с VelaShape, но и вендузите ме заинтригуваха.
Аз до преди да родя винаги си имах по малко целулит. Най-добре ми действаше крема на Roc, по два пъти в годината се мажех по два месеца. И премахваше всичко, кожата ми ставаше идеална.
Но сега ще пробвам друго, защото съм и понапълняла с 5кг. и крема този път едва ли ще ми помогне.

# 456
Моля те, пиши къде ходиш на ръчни масажи и цени, че се чудя в морето от оферти какво да си подбера.Гледам по сайтовете за колективно пазаруване супер ниски цени,но нещо се съмнявам, че на тези цени може да ме работят с хубава козметика.
Ходя в един дамски фитнес в Лозенец.25лв е цената.
Първите няколко пъти ходех през 2-3 дни,после през ден,до миналата седмица направих 10 последователни масажа, починах 3 дни и сега започнах нови  6 последователни.После мисля да започна само поддържащи.Лошото е, че май ми се получи нещо като пристрастяване и не искам да спра.Просто защото наистина ефекта е видим и съм много доволна.

# 457
  • Варна.....
Да си споделя и аз терзанията.
Направих 4 процедури Велашейп. Резултата е -1 см.
Но междувременно с вакуумен масажор /върши чедусна работа според мен/, съм си правила масаж.
Може би съм очаквала по- бързи чудеса от ВШ и се колебая дали да продължа до поне 10 процедури.
Приемам съвети!!

# 458
Ако искаш да сваляш сантиметри избери кавитацията, ако проблема е целулита - Вела Шейп, той има голям ефект върху целулита и значително по-малък върху свалянето на обиколки.

# 459
EmiliT благодаря за отговора!А тази поява на "дупки" не е ли един вид изтегляне на целулита на повърхността /как се изразих само/?
Би ли споделила каква цената от 25 лева какво включва?
Аз продължавам да се чудя между LPG и ръчните масажи?А Велашейп какво представлява?Но май клоня повече към LPG.

# 460
  • в 1001-та нощ
по-скоро се дренират задържаните течности между тъканите (мекия целулит) и остава твърдия (като бучки), който се третира по-трудно  Peace

# 461
  • София
За мен Велашейпа е по-добре от LPG, защото LPG е само вакуум и масажни ролки, докато при Велашейпа към вакуума и масажните ролки има и RF/радио честота/,която топи мазнините в дълбочина и инфраред,който стимулира възпроизводството на колаген и еластин и по този начин се спомага стягането на кожата. Стига там дето ходиш да не те претупват.За да има резултат една зона трябва да се обработва 15-20 мин. 1-2 седмично. Казвам го от личен опит.Успех от мен newsm10

# 462
  • Canada
Здравейте, мили момичета! С голям интерес прочетох темата (до половината).Боря се с целулита упорито вече трети месец.Бавно, но славно както се казва.Не съм ходила по масажи , за вендузите все още не съм решила.Аз залагам на тренировки и то предимно силови.Силовите тренировки изграждат мускули, а както знаем мускулите са тези, които горят мазнините.Два пъти седмично правя и кардио.От около месец не ям никакви джънк фуудс, захар, въглехидрати (с изключение на картофи и ориз) и резултатите са налице - до тук 4 см надолу в обиколките.В борбата с целулита е особено важно да се знае защо се появява целулит и да се въздейства върху причините, не последствията.
Един съвет от мен - ползвайте и други източници на информация, за мен основен в тази насока е сайтът на bb-team   bouquet , водете здравословен начин на живот и най важното - спортувайте!
Лек ден на всички!  Heart Eyes

# 463
  • Плевен
За да има резултат една зона трябва да се обработва 15-20 мин. 1-2 седмично. Казвам го от личен опит.Успех от мен newsm10
Какво имаш предвид под една зона да се обработва 15-20 мин? Т.е. аз като мисля да го правя на дупето, бедрата, корема например, това значи ли, че процедурата трябва да трае мин. 60 минути?
И мен точно от това ме е страх да не ме претупат.
А някой може ли да каже, всъщност отслабва ли се от Велашейпа, защото чета различни мнения, някои казват че се отслабва в обиколките, други че само целулита се повлиява. Аз днес ще ходя в студиото но за друга процедура и ще разпитам, но ми се иска и друго мнение да чуя.
Между другото преди години ходих на т.нар. Целутрон, когато излезе на мода и той ми премахна целулита и обиколките ми отслабнаха драстично. А сега уж четох за Велашейпа, но вече се обърках от многото информация за различни уреди и процедури. Rolling Eyes

# 464
Здравейте, следя темата и горе долу съм я изчела. Имам въпрос към дамите, които си правят масажи с вендузи.
Повечето ги правят със стандартните силиконови такива, но има и автоматични комплекти с помпички за по удобно контролиране на количеството изсмукан въздух.
Та някой ползвал ли ги е тях? Кой вариант е по удачен за антицелулитни масажи - със силиконови или с автоматични вендузи?

Общи условия

Активация на акаунт