Целулит - 2 тема

• 76 440
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
след почти всяка интервенция ще имаш синки, но като започнеш - състоянието на кожата се подобрява и няма да се явяват за в бъдеще  Peace

започни с вендузи, като ги защипваш на дупето, кожата трябва да е обилно намазана с масло и  трябва да движиш вендузата постоянно - виж клипчето на 1 страница

синки стават, ако захапваш на деликатно място и дрържиш вендузата на 1 място - без да я движиш  Peace

също - вероятно имаш нужда от добавки за кожа  Peace

# 586
# 587
Здравейте момичета!Записвам се да следя темата и да споделя резултат.
На 21 години съм и съм слаба 173см/50 кг.
Цял живот тренирам и се движа пеша,съобразявам хранене,но направих една голяма грешка.
Преди година заради разболяване отслабнах и стопих гърдите си и реших,че с обилно похапване на мазничко,спиране на тренировки и ходене,както и обилни количества шоколад,бира чипс и всичко най-противопоказно да си върна бюста и ще кача малко, и в един момент се оказах с целулит.И сега не е много и е почти незабележим,имам тук таме по дупето трапчинки,и повечко на корема.
Бях 60 дни на салата и вода,един месец икаров против затлъстяване с масажи с антицелулитен масажор,сега взех икаров с хвойна и продължавам курса.Сдобих се и с вибро масажор,който вече използвам за масажите.Ефект нямаше(поне до сега).Напоследък забелязвам,че от тренировките става по изразен,а когато спра (по време на цикъл) се едно нямам нищо.Сега продължавам масажите и започвам 90 дневна диета,а на степера не му изневерявам.
Констатирах,че като цяло на местата където имам проблем,целулитът ми е доста твърд,ще се радвам на съвети и заедно да преборим тази напаст...

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 23:50 от faberje8

# 588

От Топшоп не съм го пробвала, но от там нищо не купувам. Обаче пробвах същата щуротия в Технополис. Нищо не хваща. Продавачката се опита да ме убеди, че засмуквало само на бедрото..... Joy

# 589
Здравейте момичета  Simple Smile
И аз се включвам в темата за гадния целулит  newsm12

Проблемът е ,че съм доста слаба,поне аз така се чувствам (48-49кг.) ,но това явно не пречи на гадния целулит.Преди учех народни танци ,постоянно имах движение,но от както завърших средното си образование и вече не танцувам започнах да забелязвам целулит-по бедрата,по дупето.Няма какво да ви обяснявам колко е неприятно .И на всичкото отгоре и паласки  newsm09 ...... е това вече беше върхът.
Използвала съм антицелулитен крем (не се сещам марката) и отделно си правих масажи с утайка от кафе .Е ,ефект никакъв.
Случайно намерих тази тема и като чета колко сте мотивирани всички да се избавите от целулита ,направо ми вдъхвате някакви надежди ,че и аз мога да се отърва.
Не можах да изчета цялата тема,но това което разбрах беше ,че сте много доволни от тези силиконови вендузи.
Може ли да ми кажете от къде мога да си ги поръчам?
От кои кремове,масла или гелове сте доволни?
Какъв хранителен режим спазвате?
Аз не искам да отслабна (то на къде повече),а просто искам да премахна целулита.За това ме е страх да спазвам каквито и да е диети.
А също и да не забравя паласките ,как се справяте с тях?

# 590
Здравейте.
Имам въпрос. След масажа с вендузи с мазния крем/олио, измивате ли се преди нанасянето на антицелулитен гел?
От професионалист знам, че няма измиване между двата продукта, а и в салоните няма как да стане реално.
И още един въпрос- колко време изчаквате преди да се измиете от всички продукти.

# 591
  • в 1001-та нощ
след олиото задължително се измивам, как иначе ще проникне гелът  newsm78

олиото измивам, като приключа с масажа, за времето на масажа - каквото е подействало, подействало

гелът не го мия, попива си и си остава Peace

в салон много пъти съм се мила - след пилинг например, преди да се сложи маската - може ли да ме оставят със сраба и после д ами слагат маска

сериозните студия си имат душ кабина  Peace

# 592
Здравейте.
Имам въпрос. След масажа с вендузи с мазния крем/олио, измивате ли се преди нанасянето на антицелулитен гел?
От професионалист знам, че няма измиване между двата продукта, а и в салоните няма как да стане реално.
И още един въпрос- колко време изчаквате преди да се измиете от всички продукти.

Да, след масажа си парвя контрастен душ , порите се отварят по-добре, след това нанасям антицелутния крем. В салоните не се прави сигурно , защото няма как да стане  Laughing

# 593
  • Варна.....

От Топшоп не съм го пробвала, но от там нищо не купувам. Обаче пробвах същата щуротия в Технополис. Нищо не хваща. Продавачката се опита да ме убеди, че засмуквало само на бедрото..... Joy
И по- напред в темата е писано.
Аз го имам- прави хубав вакуум. За мен е по- лесно за използване, сравнено с вендузи.

# 594
  • Canada
maria91, faberje8, диета не означава гладуване, мили момичета! Можете да ядете по 5-6 пъти на ден и пак да отслабвате, но тук ключът е какво ядете.тези 90 дневни диети или пък само салата и вода, едно на ръка, че имат временен ефект, но и изтощават тялото ви лишавайки го от ценни хранителни вещества.Балансираното хранене е в основата на всичко, както и физическата активност. Пиене на много вода, без цигари, кафета и алкохоли.
през април направих 2 дни детокс, резултатът е 2 кг надолу, както и че се чуствах чудесно Simple Smile
От февруари насам - целулитът е видимо намалял, както и отоците по глезените. Peace

# 595
Mомичета, мoже ли да ми препоръчате продукти, които сте ползвали с охлаждащо действие, особено ме интересува олио или масло за масажа с вендузи. Имам разширени вени и не понасям затоплящи мазила.

# 596
Mомичета, мoже ли да ми препоръчате продукти, които сте ползвали с охлаждащо действие, особено ме интересува олио или масло за масажа с вендузи. Имам разширени вени и не понасям затоплящи мазила.

Евелин  Peace

# 597

Не знам дали масажите с вендузи са подходящи при разширени вени. По-добре се посъветвай със съдов хирург, за да не направиш някоя беля.  Peace

# 598
Момичета, здравейте!  Hug
След две бременности реших, че е време да се погрижа за себе си и да подобря визията. Целулитът си е бич и при мен. Захванах се с дамски фитнес преди почти месец и правя кръгови тренировки. Понеже кърмя, не мога да спазвам диети, но пък се старая да не прекалявам. Друг е въпросът, че ми е адски трудно да живея без сладко и хляб примерно. В следствие на тренировките свалих 2.5кг и ми остават още 6 до изходното тегло от преди втората бременност. Не искам да съм слаба. Висока съм 173 и 63кг поддържах последните години. Искам да постегна тялото си и да намаля целулита. Виждам, че препоръчвате масаж с вендузи, но на няколко места четох, че може да доведат до образуване на стрии и увеличаване на целулита. Това страшно ме притеснява. Ще се радвам да споделите, ако при вас се е случило така и дали се дължи на грешка при масажа или нещо друго....

# 599
maria91, faberje8, диета не означава гладуване, мили момичета! Можете да ядете по 5-6 пъти на ден и пак да отслабвате, но тук ключът е какво ядете.тези 90 дневни диети или пък само салата и вода, едно на ръка, че имат временен ефект, но и изтощават тялото ви лишавайки го от ценни хранителни вещества.Балансираното хранене е в основата на всичко, както и физическата активност. Пиене на много вода, без цигари, кафета и алкохоли.
през април направих 2 дни детокс, резултатът е 2 кг надолу, както и че се чуствах чудесно Simple Smile
От февруари насам - целулитът е видимо намалял, както и отоците по глезените. Peace

Аз нямам намерение да спазвам диети от рода на само вода и салата  Simple Smile
Интересувам се вие как и с какво се храните за да нямате проблеми.От известно време дори да хапна нещо малко ,веднага ми се подува стомаха и се чувствам много гадно.
Просто вече не знам с какво да се храня!

Общи условия

Активация на акаунт