Ноемврийски бебета - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! - тема 14

• 54 669
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Хмм, и аз не знам, как се спира гладене на дрешки?  Thinking
Не за нещо друго, ами как ще пусна детето да ходи омачкано???

А за ракийката, какво пък толкова?! Mr. Green И аз един два пъти съм мазала венците на малкия.  Whistling

# 541
Да прерастна и то заради не добрите намерения на хората! Весели празници на оставащите във форума!

# 542
Хей хей здравейте мамчета. Аз да се похваля с мойто чадо. Вчера за първи път повтори дума след като ѝ я казах. А вече я казва и само като ѝ покажа  Mr. Green  bombs  Blush. Само дето я произнася като нещо средно между 'тити' и 'кики' .

raq_1 връщам си написаното за аспирина, че след като го написах и проверих в нета и се хванах за главата. Другия път ще внимавам какво пиша  Blush

ох, това гладене много го мразя. Гладя само преди излизане.

За водата никога не съм преварявала. Водата в Стара Загора е с ужасен вкус дори и като се превари, затова давам Девин изворна

За изваряването - само новите шишета и биберони, след това само с гореща вода.

Оф хич ме няма вече. Влязох с питане, а се олях с други писаници  Mr. Green та - има ли и други бебчовци, които спят при мама и тати на леглото или е само мойта глезана така. От август насам да има 1-2 вечери, в които да си е спала в кошарата, всички останали си е при нас. Понякога ме усеща, че съм ѝ обърнала гръб и започва да ме рита докато не се обърна към нея и това го прави в сънено състояние.

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 15:32 от **bobito**

# 543
   За гладенето да поясня Simple Smile спрях да гладя нещата от двете страни/нали уж така се прави за дезинфекция/ и някой път пропускам долните бодита, но иначе не го пускам намачкан да ходи. Аз иначе обичам да гладя и всеки път като си прибера прането, първо гладя всичко изсъхнало и после чак го прибирам в гардероба.

# 544
Здравейте , аз не съм писала от месеци  , но иначе родовно ви чета  Hug То не че темата много напредва де  Wink
За АМ ние сме на Аптамил 3 . Преди това бяхме на двойката , та съвсем естествено си продължихме това . Да кажа , че баткото ми е пил АМ вечер до 3 години и сега възнамерявам пак така да я караме . Не за друго , а защото АМ са обогатени с минерали и витамини , а и смятам , че за малкото стомахче е най-подходящо . Иначе кисело давам за закуска с овесени ядко или за десерт . Вчера дадох и прясно , но не чисто , а правих броколи с мляко и сирене , а днес прясно мляко с грис . Мисълта ми беше , че и двата пъти е кипвало , а не напрво от кутията  Wink
Преварена вода никога не съм  давала , само изворна на Девин или на Торн спринг . А за гладенето и преваряването ...... , какво беше това  Laughing , Юлияна още на 8 месеца ядеше пясъка на морето , така че  Wink
Да кажа , че много се вълнувам за тази Коледа , дребосъчка вече е човече и разбира , не като миналата година , когато проспа идването на Дядо Коледа .  Пък и когато имаш деца , Коледата става най-хубавият празник .Днес пък си игра със снега навън и много смешно му се чудеше  Simple Smile

# 545
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Predvaritelno shte me proshtavate za latinicata, ama neshto net-a na kompiutrite se bazika, ta pisha prez tel-a(mnogo mrazia latinica).

Marty vdigna tazi vecher 39 gradusa temperatura. Tochno ot tova se pritesniavah sled vaksinata i tochno tova stana. Sega mai ia posmukna, nadiavam se noshta da ia izkara mirno i krotko. Na vsichkoto otgore mai se opitva da hremiasva, ta sega sme na vibrocil i influcid. Iskreno se molia utre sutrinta kato stane da niama i pomen ot razni temperaturi, sopoli i drugi gadosti.

Tova e ot men zasega. Na vsichki jelaia vesel praznik utre Simple Smile

# 546
Кате, бързо да се оправя Марти, че подаръци го чакат.
Весели празници на всички!

# 547
Весели празници на всички! Много подаръци и щастливи моменти!

Ние с Дария сме добре, колкото повече расте, толкова по- палава става. Тази ваксина решихме да я оставим за след празниците, че да минат спокойно.

# 548
  • В две мънички очи...

Кате, дано днес Марти да е добре.

# 549
Здравейте! Simple Smile И аз не съм писала от 100 години , а не съм ви чела тук от около 2 месеца. Blush Дори бях забравила, че имаме и тема. Joy И аз давам за пиене изворна на Девин, като от около 7-мия месец спрях да я преварявам, когато я давам чиста за пиене. За Ам понякога се случва да я преваря, когато забравя да спра каната, когато уж само я затоплям.  Mr. Green

Кате, как е Марти? След коя ваксина вдигна температура?

Весели празници , момичета!!! Пожелавам ви /ни всички да сме здрави !!! Hug

# 550
Щях да напиша "Весели Празници", но като видях последните 2 страници получих deja vu с една друга отчетна тема, любезно споделена с нас от Kьолши, преди време  Mr. Green

Вода - никога не съм преварявала, до 9м - кърма, от там насетне - изворна на коя да е фирма. НЕ ГЛАДЯ  Mr. Green
На Никола му никнат кучешки зъби и е ужас -има Т и точи сополи и лиги до кръста от 3 дни  Crazy

Таа... ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Мир, любов и разбирателство  Mr. Green

# 551
  • В две мънички очи...
Уф и нашата педка днес му сложи шарковата ваксина ... засега е ок че ще гледаме как ще я понесе следващите дни.
Аз давам Девин детски етикет от 7м. преварена дали е пил седмица защото нямаше откъде да купя...
Гладене - мразя го и отдавна не го правя, само ако е много омачкано тогава... но сушилнята засега не ги мачка дрехите му.
Мравче, хайде дано бързо да никнат зъбките!

# 552
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Марти вече е добре за разлика от мен  Mr. Green Температурата му беше само за една вечер /достатъчно да ме изправи на нокти/, беше хремав, ама и това мина. Сега аз съм болна и се надявам това да е последната гадост за тая година  Crazy

Мравчееееее, бързо да му изникнат зъбките на Никола  Hug

# 553
  • София
                      Честито Рождество Христово!

Бъдете здрави, богословени и с любов да сте дарени!

За водата - преварявам още, но давам и минерална.

За галдене - гладя предимно връхните дрешки, за да имат приличен вид  Laughing. Отдавна спрях да гладя бодитата.

Реваксинирахме Валко със сифлорикс преди Коледа. Понесе я сравнително нормално, като излючим 4-тата нощ. Тогава беше много неспокоен и плачкаше през нощта.

На болничките - бързо оздравяване  Hug.

# 554
Аз пък съм с възпалени очи, незнам от какво... Confused Ама е много гадно, утре май ще отида на доктор да ми изпишат някакви капки, че не се търпи. Хайде, всички да оздравяваме за посрещането на Новата година!

Кате, не ми отговори от коя ваксина вдигна температура Марти ? От реимунизацията на симфлорикса или от тази за шарките? Браво, че бързо е минало.

Общи условия

Активация на акаунт