Ноемврийски бебета - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! - тема 14

• 54 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мозче, от тази за шарките. Ноември му биха и Синфлорикса, но там нямахме проблеми.

# 556
Честита Коледа и от мен!
Няколко дена пропуснах ама нямах нет. Да се оплача че на нас ни никнат кучешките зъби и направо е ад.Неможе да спи, много е крив, имаше около 3 дена температура сега вече я свали, но незнам докога.
Ама никой не писа да каже дали все още пиете от шие с биберон или минахте на сламка? Споделе те де  Wink

# 557
  • Пловдив
лека полека ние отказваме шишето с биберон, за да пием през магичните чаши на авент, не знам доколко се брои за сламка тяхното, имаме две - една с по-мек накрайник и една с твърд, за над 12 месеца  Peace

а каква паста за зъби купувате?

# 558
  • Пловдив
Здравейте!Ох и при нас  нас положението с кучешките зъби е същото Rolling Eyes.Спомням си,че и при баткото това бяха най-трудно и болезнено излизащи зъби.Един изби остават още три и после поне година спокойствие Grinning.Паста за зъби ползвам на ненадент.За водата пие от чашата на авент с твърдия накрайник ама смятам да я сменя,че нещо ми тече(както всички продукти на авент изобщо не съм доволна от тази марка).Смятам да го пробвам и със сламка.За имунизациите тази за шарката не съм му я сложила още но днес ще се обадя на джипито да каже кога да отидем,че и баткото трябва да го реимунизирам за хепатит А.Хайде чао и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ НАС!!!

# 559
И при нас положението е киселеещо, но не знам дали е от зъби, гледам, но не виждам някаква промяна в устата.
 Имаме чаши всякакви( и с мек и с твърд накрайник), пие от всичките, но най- си обича от шишето с биберона. От чаша пие няколко глътки, а шишето може и цялото на един път да го изпие.От скоро много и е интересно да пие от обикновена чаша, но пада голямо оливане, въпреки моята асистенция и ми се струва, че по- скоро се забавлява. Като види, че пия вода и започва да сочи чашата и иска и тя. Със сламка още не съм пробвала.
 Пастата за зъби- ненедент

# 560
Здравейте, не съм поглеждала темата от месец сигурно, но май като гледам нещо не напредва. Нищо чудно ако и другите деца са като моето, което напоследък не се отлепя от мен, не мога да го оставя никъде, навсякъде се преследваме и прегръщаме Simple Smile мисля че  е от зъбите, защото попринцип нщмам проблеми да го оставям, но напоследък....
**bobito**  оо радвам се че има още някои които спят като нас Simple Smile и ние сме така спим си тримата и даже ние е приятно, нищо че не смеем да мръднем да не затиснем малкия, но се свиква:)
Не мога да разбера и то зъбите ли е но нашият не иска да яде почти нищо, готвено особено, ако е от бурканче нещо готово меню например по го хапва, иначе почват едни лъженки, направо настръхвам като дойде време за ядене...
Весело посрещане на новата година на всички

# 561
Наистина е ужас с тези зъби.При нас и четирите излизат едновременно и е ад въобще много е кисел и само е залепен за мен немога да мръдна. За паста за зъби неноден.
Споделете как ги примамихте с тези други чаши,ние все още сме с биберона а искам да ги сменя но тои с другите чаши само си играе. Grinning

# 562
Аз я бях оставила да си играе с тази с мекия накрайник ,тя само я дъвчеше и се оливаше и се задавяше, затова и взех с твърд и след няколко опита взе, че схвана какво да прави и сега пие хубаво и от двете.Аз се опитвах да и показвам как става номера, но тя май сама им хвана цаката.С мекия накрайник е на Нуби, а с твърдия на Томи-Типи.

# 563
  • Пловдив
Честита Нова Година на всички!Пожелавам ви здраве,щастие,любов,търпение и мнооого положителни емоции!

# 564
Мили момичета, Честита Нова 2012 година!
Да сте живи и здрави, обичани и обичащи, благословени и умиротворени!
Много, много здраве на любимите ви хора!

# 565
Честита Нова 2012 година момичета!!!
Нямам думи с които да изкажа всичко хубаво, което ви желая!
Нямам какво повече да ви кажа от това което вече са ви пожелали!
Затова просто ще ви пожелая да останете такива каквито сте,
защото чудеса се случват само на хора с чисти сърца!
Бъдете здрави Hug

# 566
Здравейте мацки  Hug,

От известно време не съм се появявала, сега малко ми е по-свободно и реших да ви разкажа как я карам.

Детето ми беше много болно. Бяхме в болница. Приеха го с остър ларингит. Натъпкаха го с антибиотици, кортикостероиди, банки и с още куп други глупости. Отправихме този проблем, но после като дойде една диария /много тежка/, повръща няколко пъти, направо не бях на себе си. Пипнахме вируса от болницата - имаха инфекция в отделението. Бяхме в Терапията, в Детското отделение. Няма да ви кажа колко е гадно - тясно, неудобно, мръсно, мизерно, пълно с цигани, отврат просто.  Отделно и аз бях много болна, едната нощ имах чувството, че умирам - с температура, възпалено гърло, запушен нос, не можех да дишам, ужас някакъв. Не се бях къпала с дни. Там бани няма, душ батерии няма, само някакви малки вани за бебета с чешма над тях. А-аа, и топла вода няма, пускат я 3 пъти на ден, ако я хванех и веднъж, бях хепи. После и мъжа ми се разболя, а и мен се опита да докопа пустия му вирус с диарията, но не му се дадох. И така до Коледа се стабилизирахме горе-долу.

Изкарахме си празниците хубаво. Спуках се да готвя - бисквитки, питка, мъфини, пай и т.н. Ето  ТУК може да видите коледните ми бисквитки, обрах много овации за тях и ги пуснах да участват в конкурс. Още се гласува, имам 27 харесвания, засега съм на 3-то място, след 10 януари ще се похваля дали съм спечелила награда.

Иначе след две седмици се връщам на работа, но ще ходя по 2 дни седмично, мама ще гледа детето през това време.
И понеже не можах да ви поздравя за Коледа навреме, ще го направя сега чрез прекрасното ми дете:

pufpaf, popy1979 , благодаря ви, пожеланията ви са чудесни!  Hug

# 567
  • В две мънички очи...
То и на мен вече не ми остава никакво време за компа у дома та сега да честитя на всички новата година - дано е добра за всички ни и нашите семейства. Здраве най-вече, радости и споделени моменти.
Корали дано всичко да е вече минало и да няма повече такива тежки моменти.

# 568
За много години! Бъдете живи и здрави и нека 2012 бъде много успешна за всички нас!   newsm03

korali, ужасно наистина! Всичко това е останало в старата година, пожелавам ви да сте мнооооооого здрави и най-много сополи да ви навестяват през новата.  Wink

# 569
  • Пловдив
Честита Новата 2012 Година!
Бъдете здрави, щастливи, окрилени късметлии!

bouquet

Ние изкарахме празниците много хубаво, детето беше добро и се запазихме здрави! Сега баща й настина и му тече носа, дано само на него  Outta Joint

Благодаря на другите за хубавите пожелания, на корали за бисквитките, сега и аз съм вдъхновена да правя разни нещица и най-вече сладки неща, така, че следя тези теми   chef

Скоро ще се нанасяме в нов дом (надявам се) и най-после ще имам възможност да си готвя на воля, да експериментирам, орезилявам и прочие   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт