Ноемврийски бебета - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! - тема 14

• 54 656
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Честита нова година!Да сме здрави и щастливи!

# 571
Честита нова година на всички !Пожелавам много здраве на бебоците а и на нас родителите да си ги гледаме весели и засмяни !Много положителни еможиии през тази година ви желая момичета!
Днес обаче при нас имаше много кофти емоция
Вземам храна от кухнята на малката и днес имаше ориз с месо почти не пасирвам вече но днес месцето беше по на едричко и го понамачках с лъжичката по едно време гледам в лъжичката едро месце викам що не съм го смачкала и кога го взех -Ужас това е камък
Сега се чудя какво ли да направя с този камък ми ако го бях дала тя дори не знам дали щеше да го глътне щеше да се задави нямам думи просто
Сега ако се ориентирам от къде да ви прикача снимката да го видите няма да е лошо

# 572
  • В две мънички очи...
Виви ти откъде вземаш кухня сега?

# 573
За много години!!!
Виви, ужас.
Аз от новата година реших да му готвя аз, та да видим. Той и без това супите от кухнята не ги яде вече. Предпочита домашни.Ориз, кус кус и грис не хапва, а всеки ден има по нещо такова, плюс кисело зеле и боб. Ще ме е яд само за рибата със зеленчуци, ама ще давам рибка някаква. Риба тон от консерва нали може/

# 574
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Доколкото знам в риба тон има хистамин и не е препоръчително да се дава, но въпрос на избор разбира се  Peace

# 575

Момичета ето сега се пробвам да кача снимката
Изабел сега вземам от държавната кухня - май ще се върна на частната пак че тия нещо много ме дразнят с тез буркани и мизерии
Дари каква риба бе в държавната кухня дават само един вид месо
А  в частната всичко каквото се сетиш - кофти е само че пункта им ми е далечко а ние се гледаме двечките и като хване некъв бесен студ не мога да ходя до частната
Само малко да се стопли и ще вземам пак от там
А за готвенето сега по празниците нали почиваха ми направо се побърках от готвене бе то за нас то за нея исках нали по-разнообразно да е не мога не си починах изобщо напротив направо се сдухах от готвене
Теди иначе ди яде и от двете кухни манжите само риба и леща не ще .

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 22:34 от viviq

# 576
  • Пловдив
ние също сме на държавна кухня.
не че е нещо уникално, има си костици тук таме от пилешкото и все ги улучвам като хапна аз, какво е изяла тя, не мога да кажа, например и спаначените супи препуква все нещо из устата, защото явно не ги мият добре. но чак голям камък не съм срещата, няма да се усъмня обаче!

но...да готвя всеки ден разнообразно, та аз изобщо не съм почнала да готвя още (живеем с баба), камо ли всеки ден, камо ли да мога всичко и т.н. разнообразието не го заменям, а и 1 лв за момента не ми тежи на бюджета, въпреки, че не яде едно от трите никога, а някога и двете (като десерта е ужасен).

# 577
oh, и аз като чета менюто на Ян Бибиян и го сравня с държ. кухня Whistling
При нас е пилешка, пуешка, зеленчукова супа.
Пиле, пуйка с картофи.
Кус кус с пилешко или пуешко.
Зеле, боб, гювеч по тракийски.
Десерти с банан, киви, мандарина и грис пак с разни плодове.
Грам не ми тежи готвенето на мен.
Като не му хареса ще отворя някое пюре и готово.

# 578
Явно от държавна до държавна кухня има разлика, защото аз взимам държавна и съм страшно доволна, всичко е супер вкусно  Heart Eyes и ми е на 5 мин  Mr. Green
Това с камъка е ужасно  Confused то никой не е застрахован... аз изсипвам храната в купичка и разбърквам щателно всеки път, поради такива съображения. А при рибата дори ровя с пръсти  Laughing но досега (вече 3,5м) не съм попадала на нищо  Party

# 579
Хм явно има разлика ние риба никога не сме получавали от държавната кухня
И аз изсипвам в купичка и на мен ми е на 5 минути и наистина е вкусно но ..... като се стопли малко нема да е там не стига дето намирам разни работи из храната ами бурканите им вечено са мръсни Веднъж даже единия буркан с десерта беше гранясал отвътрее - разбрах го когато Теди си изяде десерта и започнах да мия буркана бе не се измива някъв мътен стои .Тогава с нокът потърках отвътре и кво да ви кажа стържа неква тънка мазнотия Естествено Теди я хвана разстройство (не знам дали беше от това ) ,но в момента нямам друг избор Много ми е удобно близо ми е Теди ги яде всичките им храни на държавната и евтино е ,но с хигиената изобщо не са добре ....

# 580
Момичета, някоя от вас получи ли си майчинството за втората година и ако да, имаше ли забавяне при плащането и колко  Rolling Eyes

Иначе аз съм го записала Мартин на ДК, мисля, че септември или октомври, ама още не са ми се обадили. В интерес на истината не знам ако ми се обадят дали  да се възползвам или да си остана на частната, че като ви чета лошо ми става с тия камъни и костици  ooooh!

# 581
Кате, може и да почакате доста за ДК, аз записах Нико, когато беше на 50 дни  Laughing и ми се обадиха, когато беше на почти 11м., но това по съвет на майки от квартала, защото Общината ни е доста голяма и има мнооого желаещи.

Аз не съм получила нищо, мисля си, че няма и да е скоро  hahaha

# 582
Аз днес имам превод за остатъка от ноември - цели 130 лв  newsm44 да се чудя за какво да ги изхарча  Mr. Green А за декември космополитната сума от 240 лв сигурно ще я получа началото на другия месец, поне си спомням, че зълва ми някак така ги получаваше - с един месец назад.

# 583
  • Пловдив
Моя превод за остатъка от ноември (родени сме на 1 ноември, термин на 8 беше) дойде преди Коледа още, да не кажа началото на декември, ще проверя в сайта, но и мен ме учуди, че толкова скоро!

# 584
Ами аз сега видях, че на 12.01 ще имам превод...Не са се забавили толкова за щастие  Simple Smile Остава да видим и колко ще е, защото нямам спомен да съм получавала остатък за ноември, та може и той да е  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт