Ноемврийски бебета - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! - тема 14

• 54 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Аз остатъка го получих още средата на декември.Сега чакам тези 240лв.Но в сайта на нои пише, че ще ми ги изплащат до май месец.Що така? Аз си мислех, че ще е до ноември. Някой знае ли нещо по въпроса?

За манджите, аз и готвя в къщи, почти всичко е произвела свеки и гледа и кокошки и зайци, та ще е грехота да я записвам на кухня.Всичко е гледано като за нас си - без изкуствени торове и лекарства.Само рибешки пюрета купувам.

# 586
За много години на всички!!!
Кате-аз днес имам превод само 240лв,а за остатъци от ноември нямам нищо.Последно бях взела за октомври.

# 587
 взех ноемврийското майчинств о на два транша, на  пети и петнадесети декември ми преведоха парите. Сега чакам декемврийските пари.

# 588
Момичета с тез майчинства и мен ме побъркват
Сега на 29 декември ми е подадена декларацията за 2 та година (термина ми беше 27 ноември )
И следя сега в нои да се появи в справката но уви все още няма а кво оства да чакам пари да ми преведат
Някой знае ли колко време ги обработват тез документи ?Става въпрос за София - звъня по телефоните ,но или е заето или никой не вдига
Аз за ноември за 3 дена не чакам пари де ама декемврийските не знам кога да ги чакам май много ще ме забавят

# 589
viviq, и аз съм така, термин - 27.11, родих на 28.11, парите за ноември си ги получих навреме, но за декември, когато ми е началото на втората година, инфо още няма никакво, пари също.  newsm78

# 590
по телефона много трудно можеш да ги намериш, пробвай да им пишеш imail, отговарят почти веднага.

# 591
  • София
Относно майчинството - този месец, на 5-ти януари получих декемврийското майчинство от 240лв. Началото на декември, накуп получих остатъка от 413-дни и част от 2-та годинка за ноември.

# 592
 За много години! Здраве, щастие и късмет да ви донесе новата година.
 Аз  бях с термин 27.11 също Simple Smile, но родих на 07.12. В началото на декември си получих за ноември до 27-мо число. Сега на 5 ми приведоха 32 лв, по 10лв и малко за 3-те дни след 27.11. Все още чакам за парите за декември, а и на сайта няма инфо за превода. Счетоводителките май бяха споменали, че зависило от това кога ще се преведат здравните, тогава пускали и майчинството от НОИ.
Да питам нещо, тъй и тъй съм тук Simple Smile вашите деца как се отнасят към храната като цяло? Искат ли от всичко , което видят или ... Защото моят момък каквото види иска да опита, не може да се седне да се яде от него, към всичко протяга ръка, случвало се е да ми бърка и в устата да види както е това дето не искам да му дам да опита Simple Smile Та се чудих всички ли са така на тази възраст или си отглеждам лакомниче Simple Smile

# 593
Лакомниче си отглеждаш! Hug
Мойто и то зяпа по масата да види какво има, но не проявява интерес. Страх го е да хване храната с ръка, трябва аз да давам с пръсти.
Иначе аз ходя да се крия да ям в спалнята, да не го дразня.
Новият му номер е да седи залепен за крака ми и да го вземам. Откъде го измисли.. #Cussing out

# 594
Да питам нещо, тъй и тъй съм тук Simple Smile вашите деца как се отнасят към храната като цяло? Искат ли от всичко , което видят или ... Защото моят момък каквото види иска да опита, не може да се седне да се яде от него, към всичко протяга ръка, случвало се е да ми бърка и в устата да види както е това дето не искам да му дам да опита Simple Smile Та се чудих всички ли са така на тази възраст или си отглеждам лакомниче Simple Smile

И моето дете е същото, когато види някой да яде, иска и той от същото.
Не смятам че е лакомниче, ами че е любопитен Peace. Когато му дам направо да хапне, вади хапката от устата, разглежда я и чак тогава я връща за доизяждане  Mr. Green.

# 595
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Марти няма какво да го коментирам  Simple Smile Откакто се е родил си е лакомия  Crazy Когато ядем постоянно си взима нещо от масата, ама няма лошо - като му се яде, нека яде. Пробвахме едно време да вечеряме поотделно в другата стая, за да не ни гледа, но не се получи, тъй като сме свикнали да вечеряме заедно.

# 596
  • Пловдив
и моето зайче е от "лакомничетата". око да види, ръка да пипне, уста да хапне  Laughing
когато ядем големите на масата, напира много, затова слагаме стола за хранене до нас и й слагаме трохички хляб, които яде с усмивка. като изяде каквото е решила наново ни побърква  Laughing

# 597
И моят дребос е същият - много лаком!! Може да е изял повече и от мен и да продължава да иска и да реве за нещо  Laughing Постоянно ми дърпа ръцете и проверява дали случайно не ям без него  Laughing Освен това плодовете, които му давам, си ги натъпква в устата докато не издуе бузите, много е смешен  Joy

Когато нашата вечеря не е готова и не можем да се храним заедно, все пак се крием от него, защото не искам да му се разширява стомахчето. Общо взето гледам и да не яде по цял ден, за да знае, че има време за хранене и то не е постоянно. Не знам дали съм права с нещата, които правя, но ми се иска да има хранителни навици.  Thinking

# 598
И при нас полжението е подбно. Може току що да е яла, но види ли някой друг да яде и тя се подрежда.Но си харесва опраделени неща от масата и си ги посочва. Ние винаги ядем заедно и напоследък номера е, че не иска да яде от нейната чиния с найните прибори, а иска от моята чиния и с големите вилици и лъжици. Може да ядем едно и също, но видили, че гребвам от нейната чиния и обръща главата.

Аз забравих да ви кажа какво си хвана на прощъпулника- първо взе калкулатора и с другата ръка сешоара, та ако не стане със смятането има резервен вариант Simple Smile

# 599
здравейте
знам че мястото не е тук,но искам да попитам някои срещал ли е такъв проблем...
на малкия започнаха да побеляват върховете на ноктите и като се опитам да ги отрежа сякъш се ронят.това е със всички  и крайния резултат е всеедно не са изрязани такъв вид може  ли да са гъбички?

Общи условия

Активация на акаунт