За манджите, аз и готвя в къщи, почти всичко е произвела свеки и гледа и кокошки и зайци, та ще е грехота да я записвам на кухня.Всичко е гледано като за нас си - без изкуствени торове и лекарства.Само рибешки пюрета купувам.
, но родих на 07.12. В началото на декември си получих за ноември до 27-мо число. Сега на 5 ми приведоха 32 лв, по 10лв и малко за 3-те дни след 27.11. Все още чакам за парите за декември, а и на сайта няма инфо за превода. Счетоводителките май бяха споменали, че зависило от това кога ще се преведат здравните, тогава пускали и майчинството от НОИ.
вашите деца как се отнасят към храната като цяло? Искат ли от всичко , което видят или ... Защото моят момък каквото види иска да опита, не може да се седне да се яде от него, към всичко протяга ръка, случвало се е да ми бърка и в устата да види както е това дето не искам да му дам да опита
Та се чудих всички ли са така на тази възраст или си отглеждам лакомниче

вашите деца как се отнасят към храната като цяло? Искат ли от всичко , което видят или ... Защото моят момък каквото види иска да опита, не може да се седне да се яде от него, към всичко протяга ръка, случвало се е да ми бърка и в устата да види както е това дето не искам да му дам да опита
Та се чудих всички ли са така на тази възраст или си отглеждам лакомниче 
. Когато му дам направо да хапне, вади хапката от устата, разглежда я и чак тогава я връща за доизяждане
Откакто се е родил си е лакомия
Когато ядем постоянно си взима нещо от масата, ама няма лошо - като му се яде, нека яде. Пробвахме едно време да вечеряме поотделно в другата стая, за да не ни гледа, но не се получи, тъй като сме свикнали да вечеряме заедно.
Препоръчани теми