Ноемврийски бебета - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! - тема 14

• 54 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
благодаря за мненията Hug,  сега вече съм малко по-спокойна Simple Smile ама ние като при malka_mravka може да ядем нон-стоп.  Веднъж бях на гости на нашите. Освен своето ядене омете почти още една порция от нашите чинии  Shocked, просто не знам къде я побра  Laughing Иначе аз също се старая да се придържам към ядене само в определени часове, а и много неща не давам - никаква сол, никаква захар....за звънчовци и други подобни да не говорим, освен най-обикновени солети. Смятам че има цял живот пред него да се тъпче с боклуци, поне в началото докато мога да контролирам нещата ще го предпазвам.
andjela_07 да не би да е нещо от нокторезачката, ако е затъпяла и да ги "дъвче", ако проблемът не е в нея, трябва да го водиш на лекар да види какво е най-добре

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 17:04 от timide

# 601
  • В две мънички очи...
Ох хич не ми остава време за форум ама се включих и аз най-накрая.
Ние сега сме на Ян Бибиян защото когато е много студено гледачката няма как да го води до държавната. Иначе в държавната до нас на месеца веднъж даваха риба и много често зеле (хич не го обичам), докато на частната менюто е наистина много разнообразно. Моя яде всичко което докопа, нито се крием нито нищо. Яде каквото пожелае не харесва сладките неща опитвал е тиквеник, кифлички и други неща. Вече го тествах със шоколад, прясно мляко и киви.
Този месец само в неделя му готвя защото другите дни има кухня.
Аз остатък за ноември получих почти половината от 120 нали съм вече на работа ама за декември нашите HR ми казаха около 25-ти поне така били казвали другите майки от фирмата. Та се надявам да е така.

# 602
Момичета,
Кажете на какви игри играете с децата си?
Иска ми се да разнообразявам по-често, но нещо ми се изчерпва музата.
Нашите игри са да редим кубчета едно върху друго, да пъхаме чашки една в друга, различни формички в подходящи отвори, разни музикални игри с натискане на бутони, каране на колички, ритане на топка, кратък куклен театър и други такива.

# 603
Здрравейте и от нас малката спинка и се включвам между чистене и готвене
andjela_07 заведи детето на лекар ако не е от ножицата може да са гъбички ,но каквото и да е лекар трябва да го види
Момичета моите документи чак днес се видяха в справката ми на Нои - пише входящия номер на декларацията ,кога е подадена и също че в момента се обработва Значи ако всичко е на ред май накрая на януари ще получа некакви пари за остатъка от ноември и целия декември
Корали нашата мома много обича от тези ринговете дето са един от друг по малки и се вкарват на един конус Най -отдолу е най големия и най -отгоре е най - малкия Ако нямате такова нещо купете - аз го взех за около 5 или 6 лв ,а има и по малки (с по-малко на брой рингове ) за 3 или 4 лв
Отдавна го имаме и все още не и е омръзнало
А виж за кубчета не съм се сетила трябв ада и взема некое сигурно ще и е интересно

# 604
Ние "играем" на - аз строя с конструктора, Никола го разваля  Laughing

# 605

И на Боби това му е любимата игра  Tired Laughing

# 606

smile3521

# 607
  • Пловдив
При нас няма любима играчка.С батко му си играят с конструктор,ритат топка и с един боулинг.Ние му нареждаме кеглите той ги бута.Голяма радост голямо нещо.Забелязала съм обаче,че когато не може да направи нещо изпада в истерия и започва да блъска и пищи.Вашите деца ядосват ли се така?

# 608
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

smile3521

Браво, вие поне го строите...аз тамън сложа едно кубче и а да сложа второто отгоре, и първото вече е изритано в другия край на стаята  Simple Smile

popy1979, и Марти е така. Хваща първото нещо, което види и го мята от нерви  Crazy Ама на мен ми е много смешен като е ядосан  Mr. Green

# 609
  • Пловдив
Забелязала съм обаче,че когато не може да направи нещо изпада в истерия и започва да блъска и пищи.Вашите деца ядосват ли се така?
дам, имаме една кутиика, голям ужас като не успее да затвори капака, нерви се и чак стиска зъби от яд!  Laughing

# 610
Да ви попитам, какви пасти и четки за зъби ползвате?

# 611
Да ви попитам, какви пасти и четки за зъби ползвате?

Ненедент - паста за зъби
Лакалут - четка (много съм доволна). Много е мека и гъвкава.

# 612
А четката истинска ли е или накрайник някакъв ,защото ние сме с накрайника на пастата ненедент

# 613
А четката истинска ли е или накрайник някакъв ,защото ние сме с накрайника на пастата ненедент

Да, абсолютно истинска, но детска. Моето дете има много зъби и й харесваше да дъвче накрайника, което ми причиняваше болка, затова минахме на четка.

# 614
На Ивета зъбчетата ги мия с паста Ненедент и тази четка. От начало пробвах с накрайника на ненедент, ама не искаше изобщо да си отвори устата, а с четката сама се зъби  Mr. Green и стой горе долу мирна докато ги изчеткам.

Общи условия

Активация на акаунт