От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Кафенце, мерси за хубавата тема  Hug Тази картинка много ми хареса:

Благовесна, Мимс, стискам  Praynig

ренденце, на колко км ще бъдеш евентуално? Всеки ден е доста натоварващо за цели 6 месеца да пътуваш. Аз учеих задочнов  Благоевград и по време на очните всеки ден пътувах, но не за такъв дълъг период. Дано да се размине все пак  Hug

Аааа, Петра, Яжето два пъти я споменаваш  Crossing Arms hahaha

Днес Т° си ми беше нормална, 36,4°. Нисичка, демек е рано за овулация, нали така?  Thinking

# 31
  • Burgas, Bulgaria
 Shocked имам течение.... ще полудея.... от какво това нещо...... много го мразяяя   Close
и времето наистина ще се разваля -адски ме боли кръста  ра кака ви МИчка щото е оперирана И там много ги усеща тези неща.......

# 32
Благовесна, Мимс  Praynig Praynig Praynig

Блонди около 112 км  Mr. Green.
По температурана не можеш да определиш дали е рано за О, това и е един от недостатъците, тя показва ако О е минала и кога горе-долу е била.

Тикве на имам течения като почна да настивам или ме е надухало, може и при теб нещо такова да се е получило

# 33
Добро утро!
Кафенце благодаря ти за хубавата тема, рано сутрин ме зарадва като се видях в другото списъче, айде дано да е на късмет до края! Присъединявам се и аз към пожеланията за повече  EFP  и  ylinfant
Колкото до второто мнение - ходих, не се стърпях и ми казаха, че си е всичко нормално, заченали сме на 18,09 и е раничко. Другата седмица на 14 пак съм на преглед. Предстои ми полет до Германия на 08,10 и ми казаха че няма проблем, но за всеки случай но шпа и четвърт аспирин протект в деня на полетите и деня след него. Дано всичко мине добре, че това пътуване е доста важно, а и все пак полета трае 1.20ч.  Hug Hug Hug Хубав и успешен ден на всички!

# 34
Кафенце Hug Hug Hug-страхотна тема ,както винага-дано е пълна с много положителни тестчета Praynig Praynig Praynig

п.с-много си/сте ранобудна за бременно коремче Heart Eyes Heart Eyes Whistling

# 35
  • на 4-ия етаж до асансьора
Блонди вярно е...но ви обичам еднакво всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 36
  • София
Здравейте и от мен в новата темичка.
Кафенце, благодаря за хубавата темичка  Hug.
Ети, как така аспирин  newsm78. Аз доколкото знам аспиринът е абсолютно забранен по време на бременност, кърмене  и деца до доста късна възраст - 8 ли беше или 12 да не излъжа.
Звездичка!, за анексиране (предоговаряне) на кредита става въпрос, но може и да съм объркала думата
Nevi888, според графиката на БТ, моята овулация последния цикъл беше чак на 26-ти ден, при положение, че предпоследния ми цикъл беше 31 дни... Така че може просто да имаш по-дълъг цикъл този месец. Иначе и аз мислех дълго време ЦС за бяло течение и няколко пъти съм ходила на лекар и все не изолираха нищо.
Шехина, добре дошла.   bouquet
Шанел, съжалявам за минусчето. При мен обикновено като е минус, си у минус, колкото и симптоми да имам.
Rendence, смяната на обстановката за 6 месеца може да си има и плюсове, на мен на моменти много ми се ходи някъде другаде – да срещна нови хора, да видя нови места и т.н., малко да изляза от тази рутина тук.
Мимсfingerscrossed
Аз съм на финала на МЦ и почвам от довечера 5 дневно лечение  Sick , през което време ще се въздържаме от кексене, но то и без друго моята овулация си е от по-късните, защото съм с по-дълъг цикъл.
Момичета, исках да ви питам, вярвате ли в китайския лунен календар за определяне на пола на бебето  newsm78? Познатите, които помолих да проверят дали им е познал, всички казаха, че за тях е верен. За мен не мога да преценя, защото не съм сигурна дали съм забременяла в края на единия или в началото на другия месец, а за двата показва различно каледнара.

# 37
но за всеки случай но шпа и четвърт аспирин протект в деня на полетите и деня след него.

Аспирин? Сигурна ли си? Той е абсолютно противопоказен по време на бременност, особено последните 3 месеца.

Ренденце, мерси  Hug

Зазу, ако ову-то е чак на 26-ти ден, а цикълът ти идва на 31-вия, не е ли прекалено малко времето за лутеалната фаза или аз се обърках?  Crazy

# 38
  • в пералнята
Кльоп и аз тук   bouquet

# 39
  • Габрово
Кафенце, темата е   Heart Eyes.

Молинка, веднага стисвам палците за успех на инсето.

Етигра, успех на прегледа. Помня я аз Биби Grinning.

Благовесна, Мимс, дано ви минат много приятно прегледите и да разсеят притесненията ви.

Блонди, аспирин протект пият бременните момичета с тромбофилия, под лекарски контрол. Той спасява бременностите им.

Късмет на всички в новата тема  Grinning.

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 40
Ети1988 Тя НЯМА да пие ЦЯЛО хапче аспирин, а 1/4 от него , за да й се разрежда кръвта, защото има определен процент аборти предизвиквани точно поради антифосфолипиден синдром и тромбофилия. А, изследването на тромбофилия мисля, че беше много скъпо. Аспирин ПРОТЕКТ, не е обикновен ацетизал.
Ако има някой по-просветен да ме коригира Wink

Кафенце, бъдещо маменце, стра'отна тема Simple Smile

# 41
  • София
Зазу, ако ову-то е чак на 26-ти ден, а цикълът ти идва на 31-вия, не е ли прекалено малко времето за лутеалната фаза или аз се обърках?  Crazy
Блонди, в цикъла с ову на 25-6-ти ден, ми дойде на 39-тия, което ми се струва ок. А предходния цикъл ми беше 31 дни. Там пак си имах повишена температура (лутеална фаза) от 13-тина дни. Просто дължината на цикъла се мени всеки месец  Wink.

# 42
  • Варна
Ети, радвам се да те видя в темичката и те чакаме днес да споделиш пола на бебчето. Hug Heart Eyes

Моли, стискам ти палчета инсето да е успешно. Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

Кафенце, прекрасна темичка, благодаря!  bouquet

Иве, Мечкони, как са коремчетата? Hug Hug

# 43
Хайде и от мен записче в новата темичка!

Кафенце много Hug Hug Hug
Плодче-честита ти прическа!

Поздрави на всички и много стиснати палчета за ярки магистралки!!!

# 44
Кога успяхте 3 страници да изпишете  Simple Smile
Аз още чакам лелята, въпреки че се моля да не идва идните 9 месеца. Снощи пак ми беше лошо, оффф ще се побъркам. Освен кога пак да повторя теста?  Това с късната овулация не го разбирам, значи все пак има вероятност да си имаме повод за щастие  Blush  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт