От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Аз минавам на отчет. Тъкмо се връщам от Токуда - не гледаха бебето на ехограф, защото ФМ била преди няколко дни и нямало смисъл пак да го тормозим детето.
Правихме запис на тонове обаче и се хвана една доста силна според Кирякова контракция, въпреки че аз нищо не усетих. Сега ще пия Магнерич 3х2 и на 11.11 вече излизам в 45-дневния, че толкова ме мързи да идвам на работа вече, че 2 не виждам  Mr. Green Поне месец да мога да си полежа из къщи преди големия екшън.
Та да наръся едно хубаво, че гледам, че няма прашец последните страници:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 661
Imam_nadejda е най-малка мисля, че тази година навърши 20, а Плодчето е май на 21..

Аз rendence-то много я харесва, особени какви очни ябълки вади, мали...
Яжка наистина е много красива, аз си я преставях лелка на 50 години и гледа лошо Grinning Grinning Grinning
Успамихме, ама нека да има разноообразие, иначе може съвсем да откачим.

Beni - Много се радвам за розовите гащи Simple Smile)) От мене имаш и едни лилави по Еконта, ама на пролет Simple Smile
A_Vagabong - стискай кълките !!!! Всичко ще е наред, айде време е да мързелуваш и да се насладиш както трябва на бременносттттааааааааа
Стискам палци за всички, които имат нужда !

# 662
Их, язък! Crossing Arms А бе вчера си зяпам новините по bTV и попадам на репортаж от Брюксел. Тяхната репортерка там се казва Антоанета Николова (ако не го обърках сега newsm78 ) и понеже я показаха (аз поне за първи път я видях), та незнайно защо много ми заприлича на теб. После ми светна, че и ти май си в Брюксел... Та се запитах да не би да си репортерка, пък ние да не знаем. Mr. Green И реших да се опитам да разкрия конспирацията, ама ударих на камък... hahaha

# 663
  • Burgas, Bulgaria
sigma  - Харон е лодкарят, който прекарва душите през Реката на смърта ,за да отидат в царството на Хедес.....
Блонди скоро пак ми казаха, кооолко спокойна изглеждам- ако знаеш как искам и така да се чувствам.....аз съм много странен човек ..... дори доста често не се харесвам.....ама ... опитвам се да намеря ,един вид себе си ,но ми е адски трудно ......
момичета когато си запазиш час при лекар в Клиника по стерилитет ,трябва ли да имаш някакви изследвания или той ти назначава  newsm78

# 664
  • Сливен
A_Vagabong , newsm79 : цоп под розовия прашец, видях че си с  stork-girl

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 16:51 от roxanna

# 665
Тикве, не си длъжна да имаш, но ако имаш - още по-добре, носи си ги.
Меланхолията е точно самовглъбеност  Hug

Теди, не съм аз, иначе съм Николова по баща  hahaha Бяхме в Брксел, но от няколко месеца вече не сме  Simple Smile

Вагабонд, още малко задръж, леж и почивай  Hug

# 666
Уф, момичета, след час съм на преглед. Така ме е страх, все някакви луди работи си мисля. Защо ми беше да чета толкова неща   Tired

# 667
Ей ама как се раздвижихме като се видяхме Simple Smile
И аз сложих една снимка, кокото да се знае коя съм . Shenel,няма да се плашиш. Всичко ще е наред. Чакаме да дадеш отчет след това.  Hug Hug

# 668
Вагабондче, още малко остана  Hug
vnd,  Peace
Сигме, ти как си?
 Hug
Шанел, стискам палци! А тази грешка с четенето май всички я правим  Peace

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 16:24 от Ема-Мария

# 669
  • Велико Търново
Вагабондче, още малко останало до почивката  Hug
Тиквичке, и мен този въпрос ще ме вълнува след няколко месеца, ако няма резултат де. Но си мисля, че би трябвало те да назначават  newsm78
Шанел, всичко ще мине по мед и масло, ще видиш  Hug

# 670
  • до едно тепе
Такаа и аз се представих най-накрая в албума Embarassed Даже и корема от преди няколко седмици ви качих Whistling
И да ви наръся следобедно Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 671
  • Велико Търново
 newsm79 newsm79 newsm75 newsm28 newsm75 newsm28 newsm79 newsm28 newsm79
Поспаланче, супер ти е коремчето  Hug

# 672
:Dmomi4eta 6e me priemete li

# 673
  • Варна
Милички, всички сте страхотни   bouquet
Ренденце, наистина си много лъчезарна   Hug
Яже, не можех да си те представя толкова нежничка, докато не те видях  Mr. Green
Поспаланче, страхотно коремче  Heart Eyes
Плодчето и Бени са като момиченце, то не че аз съм много голяма де  Grinning
И аз качих 2 снимчици.
Айде аз вече отивам да си търся ботушки, до скоро  Hug Hug Hug
Cana87, добре дошла и скорошен успех ти желая !

# 674
  • Сливен
Cana87   добре дошла при нас и както винаги посрещат новите - дано не се задържаш дълго в тази тема Simple SmileМожеш да разкажеш нещо за себе си  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт