Отговори
# 210
  • София
Ехеееййй! Хубавите вести започват да валят като първи сняг в Родопите Simple Smile)

krissi903, поздравления за Ивет и пожелавам съвсем скоро всякакви притеснения да отпаднат!

aneleto, всичко е наред сигурна съм и тези разминавания в мерките са следствие на грешка в изчисления - дори при ехографа имаме субективен фактор, нали? кой определя точките, между които се мери? бъди спокойна и уверена, че всичко с твоето бебче е наред!

мили момичета, които взехте отношение за моята главоблъсканица с термина, мерси за съпричасността. да, странно се получава с тази разлика с повече от 10 дни, но явно е заради доста по-късната овулация. един смята по един принцип, друг по друг и така става объркване. принципно цикълът ми винаги е бил между 30 и 33/35 дни и явно не попадам в стандартните формули ... болничният ми го пуснаха днес, но със задна дата от 1 октомври, като определиха, че терминът ми е на 15 ноември, считано 264 дни от зачеването.
отказвам да мисля повече, иначе страх ме хваща да мисля за несъответствия и причините за разминавания. само се моля бебко да избере най-подходящия момент за него за излизане и да не се налага външна намеса.

T_e_A, и аз се впечатлих от рязката промяна в цветово отношение! Поздравления и от мен за Ей бебка Simple Smile       

Прегръдки силни за всички и само хубави мисли!  newsm10

# 211
T_e_A  хайде и тук честити розови гаЩи!

Криси честито бебе и на теб!

Искре, твоя мъж smile3511 май трябва да го превъзпиташ възможно най-скоро.... иначе не ти завиждам  smile3506

# 212
  • София
Здравейте!
Докато се наканя да се запиша и то ще преполовите темата  hahaha
Като чета май бебевалежа започва, кой планирано, кой избързал, ама се започва. Стискам палци само вече да са достатъчно големи родените бебочета  Praynig Praynig Praynig

Честити принцеси на krissi903 и veronikapb, да наддават бързичко и да си ги гледкате скоро у дома   bouquet  bouquet  bouquet

Аз като не пиша често да върна един цитат от миналата тема от Tedishte
Цитат
В отчетния дух на участието ми тук: днес успях да отида на Ден на отворените врати в "Света София" (Тина Киркова). Хоуп, ако си била и ти там, май те разпознах след ввъпроса за ваксините Smile))
Ако някой иска допълнителна информация, мога да споделя Smile

Та ако може да поразкажеш какво е и как е, че и на мен ми е единия вариянт, ама още не съм го решила.

Иначе от вчера съм в официалния 45-дневен болничен, имам обменна карта и направление... кога се мина това време, кога дойде време за раждане...чак страх вече взе да ме хваща.
Хайде да не прекалявам по късни доби, лека вечер и сполучлив сън на всички с по-малко будуване и ставане до WC Joy

# 213
  • на Дъждовен остров
Tedishte и Mishlence_2 мерси.

Честито на мама krissi903, поздравления за Ивет. МНого радост да ви донесе.

# 214
Лелеее, колко много сте изписали за 2 дни и колко новости имааа  #Crazy
Първо честити рожби на veronikapb и krissi903! Да са им живи и здрави и много да ги радват!   bouquet
Добре дошли и на новите мами и леко доизкарване на бременността  Simple Smile
T_e_A, честити ти розови гащи официааално вече  Hug  Аз си предчувствах, че ще вързвате панделки де  Grinning
За новороденте бебчета и аз съм ЗА да са вече в графа родени  Peace
За изписването - днес купихме с майка едно дебело комплектче, което е и с дебеличка, пухкава пеленка, а до удома ще транспортираме бебка в порт-бебенце, което си прилича на кош за новородено за количка, щото ми се струва, че ще е мъничка да я слагам в коша за кола. Пък то и болницата е близо до нас, с колата ще се приберем за 2мин. Simple Smile
Искре ,твоя мъж вземи да го понашляпваш вече, че му е време да се осъзнава  Naughty
Аз да се похваля от изследванията си - всичко ми е в норма, освен че левкоцитите са ми малко завишени с 2 единици, нооо пък за сметка на това съм вдигнала хемоглобина с 9 единици и от 120 преди месец и половина, сега е 129  Grinning Като това е станало без да пия и ям нищо, с което да се стремя да постигна този резултат Simple Smile

# 215
Добро утро,сън не ме хваща,чудя се какво да правя,място не мога да си намеря. #Crazy        Криси,ЧЕСТИТО,бързо да се възстановявате и двете!   Hug Hug Hug  Искре,нямам думи за отношението на мъж ти,но ти сега трябва да си спокойна и да мислиш само за малкия човек!!! Нещо и мен ме е налегнала настинка,кихане,кашляне,дано бързо отшуми. Stop

# 216
  • София
Добро утро и от мен  Hug.

Честити бебчета на veronikapb и krissi903! Да са им живи и здрави и много да ги радват! 

jujinka-15, ти се чудиш, а аз имах такива планове за днес, но вчера като взели каката от детска градина била леко кисела и с Т, да днес си имам компания и съответнан - задачи 0  Tired.

T_e_A, честита ти панделка  reverance, много панделки да връзваш Wink.

Мими не се е разписвала от вчера налли  Rolling Eyes? Бяха на преглед и щеше да се разбере дали ще устиска до другата сряда... Уф, вече ми е много притеснено, колкото повече наближава .....

# 217
Честито на veronikapb и krissi903
Аналето надявам се това да е някаква грешка и всичко да завърши добре  Hugот мен
Искре твоя мъж заслужава линчуване но сега не е времето да се ядосваш трябва да си спокойна заради бебето
Сега да ви дам отчет вчера бях на тонове чудесни са така каза лекаря след обяд се срещнах с него за да обсъдим предстоящото раждане другата седмица вече и двете бебета са главично и той каза че няма да има проблем да родя нормално в понеделник съм пак на консултация за да ги огледа пак и ако всичко е ок във вторник ще събира екип и ще раждам много ме хваща параноята вече постоянно мисля за лоши работи и във съзнанието ми изплува момента в който ми каза миналата година че бебето ми е мъртво иска ми се да не мисля лоши работи но ме е толкова страх че вече само плача и мисля за това не мога да ям а пък за сън да не говорим а за капак на всичко някой хора ме съдят че съм разрешавала на лекаря да раждам в 36 седмица и че не било добре а никой не се поставя на моето място с моите страхове за да разбере защо го правя и какви рискове поемам за да имам едни живи и здрави бебета извинете ме че ви натоварвам но с вас поне мога да споделя тревогите си желая лек и спокоен ден всички
някой знае ли нещо за kelevra,

# 218
  • София
Ivanichka, изпратих ти лично съобщение с подробности, за да не натоварвам темата излишно. Отделно има тема за раждане във форума и родили и бременни споделят доста конкретна информация.

Като цяло моето мнение е, че предлаганите условия и услуги отговарят на модерния имидж, който се опитват да градят. Е, съответният не е много подкрепен от интериора и средата, но затова пък се залага на отношението и подкрепата за майката и бебето. Мнението ми е субективно. Стискам палци скоро да вземеш решение!

Хубав ден на всички!  bouquet 

# 219
  • София
mimi8406 не се ядосвай на коментарите в близнашкият, ние незнаехме това което сподели по-късно. Макар да съм твърд привърженик да не се избързва и да се изчака максимално, определено в твоята ситуация бих постъпила по същият начин, за да намалее максимално риска от случилото се преди година. Това, че твоят лекар се е съгласил да опитате нормално раждане и се е съобразил с теб, говори много добре за него като специалист. Както и да завърши раждането обаче, най-важен е крайният резултат  Hug
Сигурна съм, че съвсем скоро ще се похвалиш с две здрави и хубави бебета. Виждам, че лекаря ти е добър специалист, които взима всички мерки за успешното завършване този път на бременността.
Искра Събева, предвид това което си написала, за промените на гърдите и всичко останало, мисля че няма защо да се притесняваш  Hug

Искам да помоля, майките които имат въпроси към мен, да оцветяват никът ми или въпросчето по някакъв начин за да ми е по-лесно и да не пропусна някого. Няма проблем също така да ми пишете и на ЛС или на скайп, макар че повечето от въпросите, които ще задавате и тяхните отговори, ще са интересни и на останалите майки най-вероятно  Hug

# 220
поздравления за мама криси и приветствам с добре дошла малката ивет  bouquet да радва много мама и тати и да расте здрава и щастлива Heart Eyes
аз нещо втора вечер сънувам раждания и се будя в паника че трябва да тръгвам за болницата #Crazy взех да се психясвам.....

# 221
  • гр. Стара Загора
добро утро и от мен Simple Smile
ЧЕСТИТО НА МАМА КРИСИ... ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е МАЛКАТА ИВЕТ Simple Smile  smile3525

да се запиша и аз към групата на хремавите... тази дутрин едвам си отворих очите, гърлото ме драска, главата ме боли и на всичкото отгоре и хремясал нос... yu5 yu5 обадих се на доки и сега пия ПарацетаМакс и смуча Трахизан... отивам да пия топло чайче  food010 а иначе сутринта като почнах да кихам и нещо изведнъж ми потече обилно, не съм спокойна, защото лекарката ми ме предупреди, че това е възможно от глобулките "Гино - Дактарин" 400мг. - за гъбките ми...
а за мъжууу - заповядайте... нямам против да го линчувате... аз от 9 месеца го подготвям кое как ще е... и че къщата трябва да е подредена за мое удобство, понеже 2 години ще ми е основното място, където ще пребивавам... но той си прави всичко обратно на мен...

айде стига толкова... отивам да се лекува и да поспя  smile3524 yu5

# 222
  • на Дъждовен остров
...T_e_A, честита ти панделка  reverance, много панделки да връзваш Wink......
Благодаря Кате явно пандели ще са а не тиранти на този етап  Grinning

# 223
Честити ни Петра и Ивет bouquet! Започва сееее Laughing
Честито и на ТеА за малката госпожица Simple Smile

.... един цитат от миналата тема от Tedishte
Цитат
В отчетния дух на участието ми тук: днес успях да отида на Ден на отворените врати в "Света София" (Тина Киркова). Хоуп, ако си била и ти там, май те разпознах след ввъпроса за ваксините Smile))
Ако някой иска допълнителна информация, мога да споделя Smile

Някак съм пропуснала този пост на Tedishte. Теди, бях на Отворените врати в бившата Тина Киркова на 4.10. Закъснях малко, бях с таткото. Не питах за ваксините. Питах за информираното съгласие дали не може да си го подготвим предварително. Не разбирам как може политиката да е такава, че да се изисква да попълниш толкова важен документ в момент, в който хич не ти е до попълване на формуляри  #Crazy. Уви, такава била политиката...
Та Теди, ти в Тина ли ще раждаш? Терминът ни съвпада, за сега... по-точно от всичките ти термини  Laughing съвпада с датата 15.11.

aneleto, каквото и да ти пишем няма как да не ти е тежко и те разбирам напълно. Кураж!

Аз също малко се притеснявам, че нали моят малък мъж изоставал с една седмица, според мерките по ехографа, та се чудя  newsm78..., ако отида на една фетална морфология... дали ще могат да ми кажат нещо повече като напр. има ли нещо, което тормози бебока, което не се вижда на ехограф. Ходила съм на една фетална досега в 21 г.с. и от там ми казаха, че няма нужда да се виждаме повече, защото всичко е ок. Ама с тая изостанала седмица...

# 224
Честито и от мен на новите мами, да се радват на здрави и послушни бебчета, скоро да се гушкат всички вкъщи.
Аз минавам само да кажа, че от вчера съм официално в 45 дневен болничен ... както мъжо казва сложиха те на финалната права. Малко остава и вече ще почне бебевалежът скоро.
Хубав ден на всички и дано днес да не е толковаааа дъждовен, че вече ми писна от дъжд.
Целувки и прегръдни за вички бебчета и мамчета и коремчетата да не забравя.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт