Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е усещането при разкритие?
Колко дни преди термина обикновено се планира цезарово сечение?
Кога се превеждат парите за 45-дневен болничен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е усещането при разкритие?
-
Колко дни преди термина обикновено се планира цезарово сечение?
-
Кога се превеждат парите за 45-дневен болничен?
-
Какво е усещането на игловидни усещания по време на бременност?
-
Къде е най-добре да поставите котешката тоалетна, която в момента е в банята ни?
- много те мисля,не знам какво да ти пожелая...
Късмет,кураж и много положителни мисли,а за името СТРАХОТНО е,а и ми се струва,че някой ще е на седмото небе,ако не бъркам.
За родените в Неделя знам,че са Богопомазани,така,че всичко ще е ок. 
Ще те мисля много, надявам се да има кой да ни уведоми като настъпи щастливото събитие
С последното успях да се преборя, но с другото за сега нямам шанс.
а в последствие така ми беше приятно да уча и да пиша на ТВ... даже като студентка с 4 съквартирантки, си слагах слушалките и надувах музиката на макс, за д амога да уча... все едно бях сама
... все пак знае, че ще имаме бебе от преди 9 месеца и всичко си беше планувано... до сега и 1 стотинка не е дал за бебчууу - всичко го купихме аз и майка ми, за прегледите ми с УЗ едвам ми даваше 20лв./нали се полагат само 2-3 по здравна каса/, а за магнерота и желязото - все ме пита кога съм щяла да ги спра да ги пия....

Пък Симонка си я заплювам за снаха от сега, докато никой не я е отмъкнал изпод носа
Ще впрегна всички словестни умения 
Още ли пиеш мг?