Отговори
# 345
Страхотна новина!!!  love001 Да са здрави малките бонбонки,а мама бързо да се възстановява,в което не се съмнявам. Келевра,браво мила доста устиска на фронта!  bouquet  bouquet  bouquet

# 346
Здравейте бъдещи и вече настоящи мамчета честито на всички родили нека са ви живи и здрави Simple Smile Ние ще се раждаме на 27 октомври със секцио заради пустото високо кръвно.Но както каза док ако продължаваш да фучиш с туй кръвно и по-рано може да го извадим, че опасно.Иначе сега си ходя всяка седмица на тонове, за да се следи да не страда бебето от кръвното както каза док.Това от мен за сега целувки  Hug

# 347
Май, май наистина започна бебевалежа  при нас newsm32
Честито на мама pepa_25! Да е жива и здрава малката Ивайла и много да я радва! А на мама- бързо възстановяване!  Hug
Честита двойна радост и на мама kelevra_79! Да са и живи и здрави малките принцеси, бързо да наддават грамчета и скоро да се гушкат у дома! На мама - бързо възстановяване!   Hug

# 348
Честито на мама pepa_25! Да е жива и здрава малкатаИвайла !

Честито и на мама kelevra_79! Да са и живи и здрави двете принцеси !

На мамчета - бързо възстановяване !    bouquet

# 349
Сега видях за келевра! ЧЕСТИТО,   bouquet ДА СА МНОГО ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБКИ, МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА И ДА СЕ ГУШКАТ С МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСКИ newsm06

# 350
Честито и на мама kelevra_79! Да са ѝ живи и здрави двете кукли!

# 351
  • София
Аз имам въпрос към Aila ,тъй като още преди да забременея напълнях с 10 кг и досега съм  качила вече 12-13 кг искам да си върна старите кг ( от преди напълняването ) , дали е възможно докато се кърми да се спазва разделно хранене ?
И тук да честитя на новите мами ,да са  живи и здрави и многи да ги радват малките Simple Smile
  Здравей, ще ти пусна само няколко линка, тъй като нямам време в момента за  подробен отговор
 - Диети, спорт и кърмене
- Тук в Библиотеката на кърмаческият в раздела "Хранене и здраве на кърмачката" също има няколко статии за диетите.

Ще се радвам ако колежките от ЛЛЛ се включат също с отговор на този въпрос  Hug.
  Аз няма да съм на линия известно време, а в момента  е важно и е добре винаги да има поне един консултант на линия независимо от коя организация, който да може да отговаря на зададени въпроси в темичката.

# 352
  • на Дъждовен остров
Честито и на мама kelevra_79 да са и живи и здрави малките принцеси.  Чакаме само хубави новини и след време снимки.

# 353
Еха, честито на Келевра! Нека двете принцеси са живи и здрави, и много да слушкат!  newsm06

# 354
Честито на Пепа и Келевра!Да са живи и здрави малките бебоци и много да ги радват!

# 355
Честито на Келевра да са живи и здрави малките момиченца и скоро да са при мама и тати а на мама желая бързо възстановяване

# 356
Келевра, честито!! Да са ви живи и здрави, много борбени, обичани  и закриляни!! Много миличко ми стана Simple Smile
Нашата темичка започна да се пълни с бебченца Simple Smile
Днес си измих количката, която имам от бъдещия батко. Чакам да дойде понеделник, моя мъж да се обади на леля си да пита там ли е забравил коша за новородено или е изчезнал някъде, за да знам какво да правя.
Мислех си, че имам достатъчно дрехи за бебето, а се оказа, че повечето, които съм взела са по- голям размер и за в началото нямам много. Сега ще го мъдря да видя дали ще наглася 5 смени за в болницата, че те пък не искат ританки и блузки ,а само гащеризончета. Такива имам от Алберто, но са все плюшени, а не е толкова студено за тях.

# 357
  • Добрич
Честито и от мен на мама Калевра! Да са живи и здрави малките принцеси и бързо възстановяване на мама!   newsm06

# 358
Честити мацки на Пепа и Келевра  Hug и от мен.
Мойта дата е 19 за сега. Дано устискам до тогава, че ми е голям зор. Багажа ми е готов, но с всеки изминал ден става все повече и повече. Мъжа ми днес ме пита още ще има ли, че да махам бутилката Joy

# 359
Честито нови попълнения в женския отбор   bouquet Да са здрави и усмихнати,а мамите силни,за да се възстановяват бързо!
Аз да се оплача-миналата седмица като бях на ЖК ми взимаха секрет и 4 дни след прегледа започнах да усещам болка и лек сърбеж,но външно.Днес бях пак при доки-гъби нямам,оказа се алергична реакция от медицинските ръкавици.Изписа ми Гиналгин глобули и Нистатин крем.Четох листовката на гиналгина-не се препоръчва при бременост,а другото е за гъбички(които аз нямам). Не знам дали да ги ползвам тези лекарства Thinking

Общи условия

Активация на акаунт