Отговори
# 570
Добро утро и от мен! Честито на новите мами! Наистина денят е прекрасен, когато започне с хубави новини и слънчице, макар и топло само зад прозорците Simple Smile

Относно повръщането аз имах неразположение само до края на трети месец, но преди 2-3 седмици като започна една тежест в стомаха и едни повръщания през ден, се бях видяла в чудо. Даже се замислих да не съм лепнала някой вирус или саломнела или какви ли не други филми си вкарах в главата. По него време парвих изследване на ако и всичко е ОК та се успокои, че явно е от беременността. Започнах вечер след като се нахраня да пия по един Фамотидин и да чукна на дърво, за сега нещата са под контрол, даже и киселините намаляха до минимум. Брей тези девойки големи проблеми със стомаха правели Simple Smile с Гого не съм имала такива проблеми.

Sneakers както писах преди, а и момичетата са ти казали - избери друг лекар и не си мисли за преносване, дори до седмица закъснение не винаги е признак за преносване. А за предизвиканите раждания съм чувала, че понякога протичат много трудно.

fio и аз се присъединявам към клуба на безсънните нощи. Аз пък като се събудих към 1ч и голямо мислене и плануване на рожденния ден на баткото  Laughing луда работа. Ама вчера се усетих, че покрай бебето забравих, че той ще е рожденник на седми и трябва да се измисли нещо като парти, защото сме му обещали, а и да не започваме още от началото да го лишаваме, заради бебка. Та така умувах почти до три и съм заспала Simple Smile

# 571
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честито на всички майчета и техните бебоци!!!!

Нас вчера към 19 часа ни изписаха от Пирогов, операцията мина добре, анестезиолозите бяха много внимателни. Дадоха на Тошко едни капки през устата, които го замаяха и отпуснаха и после го качиха в операционната за да му сложат упойката. Свалиха го след 35 минути, които ми се сториха цяла вечност, добре че бяхме три майки в стаята в същото положение та положението беше под контрол. Върнаха го спящ, след час и нещо се събуди, в началото беше неадекватен, постепенно дойде на себе си, имаше само един момент, през който беше сърдит на всички, на лекарите, на болниците, че го държат в леглото. Други реакции на упойката нямаше. След още час и нещо му дадох арника, и след половин час вода и храна. 3 часа след операцията вече тичаше по коридорите. Само пишкането ни беше проблем, щото на очите страха са големи, но и тази работи свърши. Днес сме на смяна на превръзка и да ни каже лекаря как да процедираме оттук нататък.

Аз отново си припомних Йовковата бяла лястовица и човешката мъка гледайки случаите на децата края нас. Моля се всички бебенца да са живи и здрави!!! Нека все по-често си отваряме сърцата за хората край нас, издигайки се над неизбежните битовизми и проблеми, защото няма нищо по-ценно от човешката топлота и любов!

Благодаря на всички, които в мислите с бяха с нас!

# 572
честито и на мама маринова  bouquet много да я радва малкия даниел Heart Eyes
аз вчера имах леки болки ниско под корема но за кратко,а по някое време през нощта се събудих от контракция доста силна,но единична.иначе киселините стават все по ужасни все едно ми палят факли в гърлото #Crazy
наистина искра скоро не е писала..дано да се похвали с малък дими скоро Heart Eyes

# 573
  • Добрич
Честито на Маринова! Да е жив и здрав малкия Даниел,много да ви радва!

На мен тази сутрин ми падна запушалката  newsm44 ,не беше много голяма но я усетих. Много се радвам ,че скоро и аз ще си имам бебче!

# 574
  • София
Поздравления и от мен за бебенцата на Kkali, Marinova!

Да са много здрави и с късмет, а на майчетата им пожелвам бързо възстановяване!

# 575
  • DE
Sneakers, много ми става драго, като видя такива позитивно настроени мами! Успех и леко раждане!

# 576
Sneakers,радвам са за теб и за това че си толкова позитивно настроена Hug
хайде скоро да се похвалиш с новия член на семейството Heart Eyes

# 577
mimi8406, aleks2011, peppery, Kkali, Marinova, да са жи живи и здрави бебчетата!! Пожелавам им весело детство, да са много обичани и обгрижвани!!
Sneakers, супер!! Пожелавам ти всичко да протече като по книга!
estelliana, радвам се, че висчко е преминало и детенце е добре.
Моето момченце днес трябваше да е на екскурзия, но ми се стори много далече и го оставих в къщи....станала съм майка квачка Simple Smile
Вчера сестра ми ми взе резултатите от тампоните, и са негатични, т.е. няма да има нужда от антибиотици. Много се радвам. Утре ще са ми готови и другите изследвания.
Днес най- накрая ми е срещата за смяна на адресната регистрация и ще мога да сменя и личните ни лекари.
Целувки на всички !

# 578
  • Горна Оряховица
ЧЕСТИТО НА МАРИНОВА МИМИ 8406 ПЕППЕРИ И ККАЛИ. ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДА СА БЕБЧЕТАТА И РОДИТЕЛИТЕ ИМ.
Сникърс успех, сигурна съм, че всичко ще мине като по вода.
 smile3525 smile3504

# 579
  • DE
Момичета, въпросът с педиатъра как стои при вас?
Аз съм в Лазур и мисля да търся някой да ми е наблизо. Съвети?

# 580
Sneakers , май тревогите по това кой ще те изражда ще се окажат напразни Simple Smile скорошно и безпроблемно раждане. Би трябвало да кървиш леко или не. При мен поне така се случи при първото раждане, само че имах и контракции преди да падне тапата.
Още веднъж късмет на теб и другите мами!

# 581
Момичета, въпросът с педиатъра как стои при вас?
Аз съм в Лазур и мисля да търся някой да ми е наблизо. Съвети?
ами на мен ала бала ми каза за димитрова от мбал бургас.за нея знам че е добра.аз се записах при елка попова в трета поликлиника.за теб като че ли димитрова е по-близо....

# 582
  • София
Здравейте, девойки Mr. Green
Аз врътнах последните бебешки дрешки и ги прострях, изгладих предните и сега ще реанимирам Peace
Фио, много мило ми става, че ми се връзвате на глупавите драми и чакате заедно с мен, и мацките във фейса сутринта Hug
Аз имах едни контракции на 10мин от снощи та до сутинта, ама сега се поуспокоиха, а и съм обещала на лекарката да не раждам тая седмица. Едно че искам да си видя детето и второ, че може лекарката да си е направила планове за уикенда Mr. Green
Естелиана, радвам се, че е била лека операцията Heart Eyes
Сникърс, стискам си всички възможни палци да не ти се налага да взимаш решение за предизвикване на раждане и всичко да си е естесвено при твоя си лекар Praynig
Честито на Кали и на Маринова  bouquet
Някой може ли да ми даде инфо за името на синчето на Кали?

# 583
Маринова, Да ви е жив и здрав Даниел и много да ви радва!
estelliana, Радвам се че сте добре с Тошко!
Sneakers, стискам палци всичко да мине скоро и безпроблемно!
fio, дано се е завъртял бебо и всичко върви по план!

При мен нищо ново, малката рита ли рита, върти дупето- танцува ли незнам. Аз много се забавлявам и от време на време си мисля че ще ми липсва това чуство! Но пък ще мога ди я гушкам Simple Smile

# 584
  • София
bubcheto15 добре че не тръгна вчера да раждаш на вечеря Hug
Нали сме се уговорили поне още 1-2 седмици  Simple Smile
Ще ме караш да следя фейсбука, за да знам на колко са ти контракциите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт