Отговори
# 585

Фио, много мило ми става, че ми се връзвате на глупавите драми и чакате заедно с мен, и мацките във фейса сутринта Hug

Е, че как иначе, за какво сме ние тук  Mr. Green Heart Eyes Hug

estelliana, много се радвам, че всичко вече е зад гърба ви и бъдещия батко се възстановява така добре  Hug

Sneakers, в очакване сме  Heart Eyes Да мине всичко леко и без проблеми  Praynig Hug

fio, дано се е завъртял бебо и всичко върви по план!
Дано, дано, но нещо не му се хълца и не мога сега да разбера кое къде му е  Mr. Green Crazy

При мен нищо ново, малката рита ли рита, върти дупето- танцува ли незнам. Аз много се забавлявам и от време на време си мисля че ще ми липсва това чуство!
На мен със сигурност ще ми липсват тези ритничета(дори и нощните акробатики  Mr. Green).
Просто това чувство е несравнимо и незаменимо с нищо друго Heart Eyes

# 586
  • гр. Стара Загора
FIO... все още не съм тръгнала да раждам, а и ти ще си първата, която ще разбере... Wink
иначе от вчера супер много ми се втвърдява корема... имах 2-3 пъти силни прорязвания отдолу... и доста си ме боли кръста, но не е на спазми всичко това... днес едвам ставам от леглото, м/украчието ми е ужаст, все едно някоя стара прожина, която не може да се разпъне... краката ми само свити искат да седят... почти не съм спала от болки в таза и напрежение в гръбнака, а всички ми казват, че трябва добре да съм си починала преди раждането... и до преди малко спах /УЖ/  Confused Rolling Eyes
с всичките тез болежки се чудя дали да не отскоча до АГ-то да ме видат как съм отдолу...  newsm78
и ако трябва да си ме приемат вече...
иначе малкия борец в корема ми от снощи е започнал с едни яки ритници... и боли...
май се радваше, че татко му дойде да спинка при мама му Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ...
иначе бъдещия вуйчо/моя брат/ снощи приказва на малкия, т.е. на корема ми,  да излизал вече... май не само аз нямам търпение вече...  Laughing Simple Smile

това е от мен за сега... мисля да изляза на разходка по-късно ако съм добре/ по лекарско предписание ми е Wink /, освен ако не отида до АГ-то...
ако има нещо, то ФИО ще разказва Simple Smile  Hug Hug Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ...  smile3525

# 587
Честити бебчета на Kkali и Маринова. Да са ви живи и здрави юнаците! А на вас лесно възстановяване.
MegieA това с повръщането и киселините не е точно от девойките. Аз имам дъщеря и нито веднъж не съм повръщала и не ми сее гадело с предната бременост. Имах ужасни киселини през последните 2 месеца - дъщеря ми се роди с голяма коса (нали все казват, че това е причината за киселините). С тази бременост също очаквам дъщеря и пак не съм повръщала и не ми сее гадело. Рядко имам киселини, само от определени храни (може би това ми детге ще се роди без коса Simple Smile).
Sneakers дано не се стига до предизвикано раждане и всичко да е наред. Знам мн пресен случай с предизвикано раждане, което завърши с фатален край и колкото и да кзват лекарите, че не е от предизвиканото раждане, няма да спра да мисля че там е причината.
Аз не съм си избрала екип за раждане, само болницата, затова разчитам на късмета си - да ми се падне добър екип, когато дойде времето!!!

# 588
Здравейте и от нас! Вече сме си в къщи  Simple Smile!
Малко имаме колики, но за сега се справяме.
Честито и на всички мами, които са родили, да са им живи и здрави малките сладурчета  Grinning!
Раждането мина бързо, отидох си на ЖК и док каза, че сме ниско долу и с 2см. разкритие, прибрахме се в къщи но ме почнаха контракции и док каза да си вземам чантата и към болницата. Вечерта бяха много силни контракциите, но до сутринта се успокоиха... и като се почна пак към обяд с контракциите и увеличаване на разкритието... след 2 часа и половина се роди нормално малката сладуранка.

# 589
  • Добрич
Sneakers , май тревогите по това кой ще те изражда ще се окажат напразни Simple Smile скорошно и безпроблемно раждане. Би трябвало да кървиш леко или не. При мен поне така се случи при първото раждане, само че имах и контракции преди да падне тапата.
Още веднъж късмет на теб и другите мами!

Благодаря ви за позитивните мисли на всички!
Аз бях 2часа на интензивна разходка без почивка и нямам нито една контракция. Сигурно всичко ще се случи в последния момент.
Иначе няма кръв,даже запушалката си беше слузеста,без кървави жилки или розово-червена както при някои. Някъде колкото орех на размер.
А за предизвикването,сега нещата станаха така-аз не държа толкова много на този лекар,ама таткото държи със сигурност да сме с избор на екип,щото "ако не сме си платили няма да получим внимание". По принцип ще е добре да е тук доктора който ме е следял,но не пък на всяка цена. И до никъде не сме стигнали с решението. А иначе док каза: "ако тръгнеш да раждаш като ме няма,ще се обадиш на акушерката,тя ще ти намери доктор"
Утре ще се реши как ще е,той док във вторник заминава.

# 590
Рера, радвам се че сте добре. А за коликите сега вие ще добивате опит, после ще давате съвети на нас невежите  Wink
Sneakers, спокойно всичко ще се нареди. То и да не е твоя лекар пак можеш да си платиш за екипа който е в момента ако се съмняваш че няма да ти обърнат иначе внимание.

# 591
Честито на mimi8406, aleks2011, peppery, Kkali, Marinova! Нека сладурчетата ви растат здрави, умни и щастливи и безкрайно много да ви радват!
estelliana, браво на твоето момченце!
Sneakers, дано възможно най-безпроблемно протече раждането и много скоро да си гушкаш твоето момченце!
fio, разхълцахте ли се вече? Аз също използвам този метод на проверка, за да определя къде е главичката на моето бебче Simple Smile
pepa_25, добре сте си дошли вкъщи! Когато имаш мъничко време, сподели за емоциите през първите дни. Предполагам, че щастието е трудно описуемо с думи, но ми е любопитно като цяло как протича ежедневието на мама и бебче.
Аз все още нямам страхове от самото раждане, даже гледам с любопитство и трепетен интерес разни клипчета от самия процес. Но това, което най-много ме притеснява е момента, когато ще се приберем от болницата, съпругът ми ще започне работа и аз ще остана сама с мъничето. Ние живеем в чужда страна и няма как да разчитаме на помощ от трети лица. Родителите ни са работещи хора в България и никой от тях няма възможност да дойде за повече от 2-3 седмици, за да ни помага, колкото и да имат желание. Ние даже не го изискваме. Напротив, решили сме, че трябва да свикнем самички в началото и скоро след това да заповядат на гости и да се порадват на внучето си. Въпреки това все си мисля колко по-лесно би било ако са наблизо...

# 592
  • София
Честито на всички мами и техните бебчета  - да са Ви живи и здрави и много послушни!
Относно раждането - започна нормално и приключи със секцио, бебка беше два дни в кувьоз и след това под наблюдение и вече сме си вкъщи, гледаме се и се опознаваме.
Раждах в "Майчин дом", новата родилна зала и операционните към нея са перфектни, ако някои все още не е избрал къде да ражда, Ви препоръчвам да обмислите варианта. Интензивното отделение също е последна дума на техниката. На следващият ден се качих на 12 етаж, бях в двойна стая с телевизор и хладилник и самостоятелен санитарен възел и баня. Почистваха всекидневно по няколко пъти на моменти даже със спирт за дезинфекция. Всички акушерки за майките бяха любезни и отзивчиви. Акушерките за бебоците 50\50, но като цяло съм доволна и почерпих персонала с удоволствие.

Ако някой има въпроси относно престоя в болницата и други които Ви вълнуват с удоволствие ще отоговоря
благодаря на всички за хубавите пожелания за малкото ми слънчице, пожелавам на всички очакващи мамчета последни спокойни дни, безпроблемни раждания и незабравими моменти.

# 593
Честито на прибралите се вкъщи майчета и бебечета. Благородно Ви завиждам! Успешно гледане и опознаване - ще се заобичате много повече.

# 594
Момичета,имам едно запитване,понеже съм леко притеснена. Rolling Eyes
От 2дни усещам някакъв дискомфорт ниско долу,нещо като бодежи се получава.Когато върва,когато заема дадена поза седнала или когато бебчо се мърда и ми се появяват едни бодежи по коремчето и ниско долу...има ли някоя с подобни болежки? newsm78 Днес попитах док,но той ми каза,че е от разширяването на матката и нарастването на бебо! Rolling Eyes

# 595
  • София
rosit@, аз от 2 седмици имам същите усещания, а от тогава ми констатираха мъничко разкритие (което не означава, че веднага ще се ражда, да не те стресна). Напълно е възможно да си е и от разтягането на таза и сухожилията  Peace

Sneakers , не съм се включвала по твоята дилема, защото смятам, че и да те поощрим с думите" бебчо е достатъчно голямо, раждай" или да те укорим с думите " недей, това не е естествено"  ти си майчето и ти си носиш тежестта от решението. Много  се радвам, че обстоятелствата няма да те оставят да се тормозиш. А за екипа- щом не държиш на конкретния лекар, а като цяло на вниманието наистина не виждам проблем да си  платиш избора  при друг.  Леко раждане  и прекрасно бебче ти желая Simple Smile

Kkali и Маринова, честити бебоци!!! newsm30 newsm30 Много щастие на децицата,  на вас бързо възстановяване Simple Smile

Искре, радвам се, че с мъжа ти има напредък. Дано скоро да ти минат болките

estelliana, браво на смелия ти мъж, радвам се че това е зад гърба ви. Доколкот разбрах става дума за фимоза, или бъркам?  newsm78 Ти как би процедирала с второ момченце по този повод?

Бубче, лежи си повечко, че да ги държим на топло нашите бебчовци още седмичка поне  Hug

Фио, чакаме отчет дали бебо е на челна стойка  Crazy

# 596
до сега удържах фронта,но преди малко видях първите гадни стрии по корема си #Cussing out покрай пъпа са и ги мразя #2gunfire
така се надявах да се размина без тях......не стига че гърдите ми приличат на покрити с паяжина ами сега и това #Cussing out smile3516 smile3511 smile3514

# 597
Имаме си още един бебок! katiousha от днес е  Мама на малкия Ники с идеалните мерки: 49 см 3050 кг

# 598
Честитооооо  newsm44 Жив и здрав да е Ники!

# 599
браво на катето  bouquet да е жив и здрав ники,а мама скоро да си го води в къщи да се гушкат Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт